Registres trobats: 13
Títol | Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas |
Autor | DELFINI, C. COCITO, C. BONINO, M. SCELLINO, R. GAIA, P. BAIOCCHI, C. GENOVESE, A. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Aroma Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation |
Autor | WILLIAMS, P. J. LEIGH FRANCIS, I. BLACK, S. |
Dades Font | Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9 |
Descriptors | Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most |
Localització | C 12/41 |
Títol | Determination of aromatic biogenic amines and their precursors in chese by high-performance liquid chromatography |
Autor | VAN BOECKEL, M. A. J. S. ARENTSEN-STASSE, A. P. |
Dades Font | Journal of Chromatology ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 389, Pg: 267-272 |
Descriptors | Amines biogenes aromatiques Formatge Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/38 |
Títol | Development of Precursors of C13 Nor-Isoprenoid Flavorants in Riesling Grapes |
Autor | STRAUSS, C.R. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 1, Pg: 23-27 |
Descriptors | C13 Riesling Raim No isoprenoide |
Localització | C 21/45 |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | Formation of Pyrazines from Acyloin Precursors under Mild Conditions |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 349-352 |
Descriptors | Pirazina Formacio |
Localització | C 3/104 |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Interesante programa cientifico como valor a?adido, Un |
Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
Dades Font | Enologos : Revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 36-39 |
Descriptors | Congressos Maduracio del raim Sucre de raim Precursors Vi Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Novetats Cata |
Títol | Isolation of volatile and aromatic thiols in Cabernet Sauvignon wines and study of precursors forms in grapes |
Autor | DARRIET, Ph. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 50-54 |
Descriptors | Tiols aromatics Tiols volatils Cabernet sauvignon Aroma |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Lazare Meyssonnier, precursor de la enologia. Medico de profesion, se ocupo de estudiar el vino hace 400 a?os |
Autor | BLAZQUEZ, J.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4415-4422 |
Descriptors | Histoira Historia del vi Meyssonnier, Lazare Precursors Enologia |
Títol | Le role des glucosides d'acide 3-methyl-4-hydroxyoctanoique dans l'evolution de whisky-lactones pendant la maduration de veins et fut |
Autor | WILKINSON, K.L. PRIDA, A. HAYASAKA, Y. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 29-32 |
Descriptors | Elaboraci? de vi Tecniques enologiques Precursors Whisky Glucosid |
Títol | TDN and vitispiranes precursors evaluation in free and bound aroma fractions of riesling wines from diferent growing areas after reaction in deuterated water |
Autor | VERSINI, G. et al |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 165-168 |
Descriptors | TDN Vitispiranes Aroma Aigua Precursors |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines |
Autor | WILLIAMS, P. J. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480 |
Descriptors | Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide |
Localització | C 6/8 |