Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Precursors

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas
Autor DELFINI, C.   COCITO, C.   BONINO, M.   SCELLINO, R.   GAIA, P.   BAIOCCHI, C.   GENOVESE, A.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Aroma Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation
Autor WILLIAMS, P. J.   LEIGH FRANCIS, I.   BLACK, S.  
Dades Font Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9
Descriptors Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most
Localització C 12/41

Títol Determination of aromatic biogenic amines and their precursors in chese by high-performance liquid chromatography
Autor VAN BOECKEL, M. A. J. S.   ARENTSEN-STASSE, A. P.  
Dades Font Journal of Chromatology ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 389, Pg: 267-272
Descriptors Amines biogenes aromatiques Formatge Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/38

Títol Development of Precursors of C13 Nor-Isoprenoid Flavorants in Riesling Grapes
Autor STRAUSS, C.R. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 1, Pg: 23-27
Descriptors C13 Riesling Raim No isoprenoide
Localització C 21/45

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol Formation of Pyrazines from Acyloin Precursors under Mild Conditions
Autor RIZZI, G. P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 349-352
Descriptors Pirazina Formacio
Localització C 3/104

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Interesante programa cientifico como valor a?adido, Un
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos : Revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 36-39
Descriptors Congressos Maduracio del raim Sucre de raim Precursors Vi Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Novetats Cata

Títol Isolation of volatile and aromatic thiols in Cabernet Sauvignon wines and study of precursors forms in grapes
Autor DARRIET, Ph. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 50-54
Descriptors Tiols aromatics Tiols volatils Cabernet sauvignon Aroma
Localització 663.254 IN V

Títol Lazare Meyssonnier, precursor de la enologia. Medico de profesion, se ocupo de estudiar el vino hace 400 a?os
Autor BLAZQUEZ, J.M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4415-4422
Descriptors Histoira Historia del vi Meyssonnier, Lazare Precursors Enologia

Títol Le role des glucosides d'acide 3-methyl-4-hydroxyoctanoique dans l'evolution de whisky-lactones pendant la maduration de veins et fut
Autor WILKINSON, K.L.   PRIDA, A.   HAYASAKA, Y.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 29-32
Descriptors Elaboraci? de vi Tecniques enologiques Precursors Whisky Glucosid

Títol TDN and vitispiranes precursors evaluation in free and bound aroma fractions of riesling wines from diferent growing areas after reaction in deuterated water
Autor VERSINI, G. et al  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 165-168
Descriptors TDN Vitispiranes Aroma Aigua Precursors
Localització 663.254 IN V

Títol Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines
Autor WILLIAMS, P. J. ...(et al.)  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480
Descriptors Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide
Localització C 6/8