Registres trobats: 4
Títol | Isolation of volatile and aromatic thiols in Cabernet Sauvignon wines and study of precursors forms in grapes |
Autor | DARRIET, Ph. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 50-54 |
Descriptors | Tiols aromatics Tiols volatils Cabernet sauvignon Aroma |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Les thiols varietaux: des composes clefs de l'arome |
Autor | |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 42-44 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques aromatiques Caracteristiques fenoliques Tiols Tiols aromatics Varietats |
Títol | Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol |
Autor | LAGARDE, C. BERNARD, N. CROS, S [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35 |
Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols |
Títol | Vinification. Une solution innovante pour la revelation des thiols: emploi d'une enzyme pectolytique a activites ciblees pour la revelation des thiols |
Autor | FARINES, V. SALMON, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 42-46 |
Descriptors | Tiols Tiols aromatics Tiols volatils Vinificacio Elaboracio de vi Tecniques viticoles |