Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BERNARD, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Management of utilization of tannins and through vine water status
Autor SIECZKOWSKI, N.   BERNARD, N.   ZEBIC, O.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571
Descriptors Elaboracio de vi Vi Tanins

Títol Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol
Autor LAGARDE, C.   BERNARD, N.   CROS, S   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols

Títol Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne
Autor BERNARD, N.   ZEBIC, O.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20
Descriptors Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi