Registres trobats: 8
Títol | Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation |
Autor | AGUERA, E. SAMSON, A. SOLINE, C. JULIEN ORTIZ, A. SIECZKOWSKI, N. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols |
Títol | Caracterizacion electroforetica de las proteinas que componen la quiebra proteica espontanea del vino blanco |
Autor | ESTERUELAS, M. POINSAUT, P. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 358-360 |
Descriptors | Vi blanc Trenca proteica Electroforesi FPLC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos |
Autor | MARTIN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Most Vi |
Títol | Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins |
Autor | MARTIN, A. VIDAL, F. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51 |
Descriptors | Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most |
Títol | Levaduras inactivas ricas en glutation |
Autor | HERAS, J.M. SUAREZ, C. SIECZKOWSKI, N. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi |
Títol | Management of utilization of tannins and through vine water status |
Autor | SIECZKOWSKI, N. BERNARD, N. ZEBIC, O. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Tanins |
Títol | Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne |
Autor | BERNARD, N. ZEBIC, O. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi |
Títol | Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12 |
Descriptors | Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio |