Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SIECZKOWSKI, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Caracterizacion electroforetica de las proteinas que componen la quiebra proteica espontanea del vino blanco
Autor ESTERUELAS, M.   POINSAUT, P.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 358-360
Descriptors Vi blanc Trenca proteica Electroforesi FPLC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos
Autor MARTIN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Most Vi

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C.   SIECZKOWSKI, N.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112
Descriptors Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi

Títol Management of utilization of tannins and through vine water status
Autor SIECZKOWSKI, N.   BERNARD, N.   ZEBIC, O.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571
Descriptors Elaboracio de vi Vi Tanins

Títol Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne
Autor BERNARD, N.   ZEBIC, O.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20
Descriptors Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi

Títol Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche
Autor ORTIZ JULIEN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12
Descriptors Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio