Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Most de raim

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Deacidification of grape musts with schizosaccharomyces pombe
Autor YANG, H.Y.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 1-2
Descriptors Most de raim Fermentacio
Localització C 7/60

Títol Efecto inhibitorio de la luz ultravioleta en microorganismos asociados al mosto de uva
Autor GALLEGO, A.R.   GONZALEZ, J.A.A   GALLARDO, C.S.   REGO, P.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2002 - V: XXXIX- N: 335 Extraordinario, Pg: 139-141
Descriptors Esterilitzacio Temps de reduccio decimal Llum ultravioleta Vi Most de raim

Títol Extrait de pruine de raisin, facteur de croissance anaerobie de la leuvre cultivee sur mout de raisin
Autor BRECHOT, P.   CHAUVET, J.   CROSON, M.   IRRMANN, R.  
Dades Font C.R.Acad.Sc.Paris - Octobre 1966 - V: - N: , Pg: 1004-1006
Descriptors Pruina Most de raim Creixement anaerobic Llevats
Localització C 12/113

Títol Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras
Autor BERTRAND, A.   MIELE, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Clarificacio Most de raim Acids grassos
Localització C 12/122

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most

Títol Reglamento (CE) N? 2603/95 de la Comision de 8 de noviembre de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE)nQ3201/90 sobre modalidades de aplicacion para la designacion y presentacion de los vinos y mostos de uva
Autor
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas - novembre 1995 - V: - N: , Pg:
Descriptors Presentacio Vi Most de raim Legislacio Unio Europea
Localització Legislacio 2