Registres trobats: 7
Títol | Deacidification of grape musts with schizosaccharomyces pombe |
Autor | YANG, H.Y. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 1-2 |
Descriptors | Most de raim Fermentacio |
Localització | C 7/60 |
Títol | Efecto inhibitorio de la luz ultravioleta en microorganismos asociados al mosto de uva |
Autor | GALLEGO, A.R. GONZALEZ, J.A.A GALLARDO, C.S. REGO, P. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2002 - V: XXXIX- N: 335 Extraordinario, Pg: 139-141 |
Descriptors | Esterilitzacio Temps de reduccio decimal Llum ultravioleta Vi Most de raim |
Títol | Extrait de pruine de raisin, facteur de croissance anaerobie de la leuvre cultivee sur mout de raisin |
Autor | BRECHOT, P. CHAUVET, J. CROSON, M. IRRMANN, R. |
Dades Font | C.R.Acad.Sc.Paris - Octobre 1966 - V: - N: , Pg: 1004-1006 |
Descriptors | Pruina Most de raim Creixement anaerobic Llevats |
Localització | C 12/113 |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins |
Autor | MARTIN, A. VIDAL, F. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51 |
Descriptors | Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most |
Títol | Reglamento (CE) N? 2603/95 de la Comision de 8 de noviembre de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE)nQ3201/90 sobre modalidades de aplicacion para la designacion y presentacion de los vinos y mostos de uva |
Autor | |
Dades Font | Diario Oficial de las Comunidades Europeas - novembre 1995 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Presentacio Vi Most de raim Legislacio Unio Europea |
Localització | Legislacio 2 |