Registres trobats: 7
Títol | Caracteristiques analytiques des vins Cabernet Sauvignon produits et commercialises au Bresil |
Autor | ANTENOR RIZZON, L. MIELE, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 478-481 |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Cabernet sauvignon Brasil |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Diagnostic et evolution du marche bresilien de vin |
Autor | MIELE, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 73-82 |
Descriptors | Evolucio Mercat Vi Brasil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect du passerillage du raisin sur le vin : premiers resultats des essais au Bresil |
Autor | MIELE, A. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 119-127 |
Descriptors | Raim Brasil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of hydrogen cyanamide on budbreak and yield of wine and table grape cultivars |
Autor | MIELE, A. ZANUZ, C. DALL'AGNOL, I. |
Dades Font | Comptes rendus IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 137-142 |
Descriptors | Cianamida Llevats Vi Raim de taula |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | L'effet de rendement eleves du vignoble sur les caracteristiques analytiques et sensorielles du vin merlot |
Autor | MIELE, A. RIZZON, L.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Caracteristiques sensorials Merlot Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Tecnicas especiales para mejorar la calidad de la uva de mesa empleadas en el estado de Sao Paulo, Brasil |
Autor | PAIOLI PIRES, E. MIELE, A. MONTEIRO TERRA, M. BATISTA PELLINSON, G. J. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 VOL XV - septiembre / octubre 2000 - V: - N: 113, Pg: 56-66 |
Descriptors | Raim de taula Brasil Qualitat del raim Millora |