Registres trobats: 33
Títol | A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation |
Autor | MALCORPS, P. CHEVAL, J.M. JAMIL, S. DUFOUR, J.P. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53 |
Descriptors | Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA |
Localització | C 13/92 |
Títol | Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe |
Autor | ADAN VEIGA, J.C. DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62 |
Descriptors | Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color |
Títol | Desarrollo teorico-practico de la valoracion de acidez volatil en vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 28-35 |
Descriptors | Vi Acids grassos Acidesa volatil Volatilitat |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Efecto de los frutos secos sobre la salud: alimentos clave en la prevencion de diferentes enfermedades |
Autor | SLEIMAN FIGUEROA, R. RODRIGO PROVEDO, L. SALAS SALVADO, J. |
Dades Font | ANS Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2002 - V: 9- N: 2, Pg: 51-58 |
Descriptors | Fruits secs Cancer Malalties cardiovasculars Colesterol Acids grassos Prevencio |
Títol | Efecto del uso de levaduras inactivas en las paradas de fermentacion. Influencia y variacion de los acidos grasos en el desarrollo de la fermentacion alcoholica |
Autor | SUAREZ, C. PALACIOS, A. SANTIAGO, L. SANTAMARIA, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2003 - V: LVIII- N: 2990, Pg: 4134-4140 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio Acids grassos Fermentacio alcoholica |
Títol | Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos. |
Autor | DRICI-CACHON, Z. CAVIN, J.F. DIVIES, C. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334 |
Descriptors | Leuconostoc oenos pH Acids grassos |
Localització | C 12/93 |
Títol | El vino aumenta los acidos grasos Omega-3 |
Autor | Fundacion para la Investigacion del vino y nutricion |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 de juny 2005 - V: LX- N: 3069, Pg: 1891-1892 |
Descriptors | Omega 3 Acids grassos Beneficis Vi i salut |
Títol | Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52 |
Descriptors | Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids |
Títol | Estudio analitico de vinos afectados por paradas de fermentacion . Comparacion con vinos secos. |
Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, M. P. GUTIERREZ, A. R. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 40- 45 |
Descriptors | Nitrogen Acids grassos Vi Apagament Aturada fermentativa |
Títol | Estudio de distintos factores que inciden en las paradas de fermentacion de vinos elaborados en virgen |
Autor | SANTAMARIA AQUILUE, M.P LOPEZ MARTIN, R. GUTIERREZ , A.R. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 81-115 |
Descriptors | Fermentacio Caracteristiques organoleptiques Acids grassos Desfangat Congressos Vi negre |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II) |
Autor | CAVA, R. PRETON, M.J. ANDRES, A.I. CARRAPISO, A. VENTANAS, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa |
Localització | C 15/20 |
Títol | Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif |
Autor | CASTELLA, P.M. MESIAS, J.L. MAYNAR, J.I. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597 |
Descriptors | Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu |
Localització | C 12/111 |
Títol | Fatty Acid Dependent Hydrogen Peroxide Production in Lactobacillus |
Autor | NUNYEZ, M. OLAZABAL, M. E. OLIVER, G. PESCE, A. A. MASSA, E. FARIAS, R. N. |
Dades Font | Biochemical and biophysical research communications ISSN: 0006-291X VOL 152 - abril 1988 - V: - N: 1, Pg: 113-121 |
Descriptors | Lactobacillus Acids grassos |
Localització | C 8/94 |
Títol | Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress |
Autor | BASTIANINI, A GRANCHI, L GUERRINI, S VINCENZINI, M |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH |
Títol | Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605 |
Descriptors | Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | Influence of olive storage and processing on some characteristics of olive oil. Utjecaj uveta cuvanja i prerade maslina na neka svojstva maslinovog ulja |
Autor | RADE, Desanka STRUCELJ, Dubravka MOKROVCAK, Z. HRBOKA, Z. |
Dades Font | Prehrambeno-tehnology. Biotehnology Review ISSN: 0352-9193 VOL 2-3 - 1995 - V: - N: 33, Pg: 119-122 |
Descriptors | Olivera Oli d'oliva Premsatge Extraccio per centrifugacio Acids grassos Clorofil.lacio Collita Lastovka Valor peroxid Materia insaponificable Saponificacio Absorcio |
Localització | C 5/113 |
Títol | Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion |
Autor | TORREA, D. ANCIN, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78 |
Descriptors | Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion |
Autor | ZAMORA, F. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542 |
Descriptors | Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | Influencia de parametros fisicoquimicos en la composicion lipidica y fluidez de la membrana citoplasmatica de levaduras S.Bayanus en la elaboracion de vinos cava |
Autor | MIGUEL, C. MARIN, J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 117-121 |
Descriptors | Espectroscopia de fluorescencia Saccharomyces bayanus Acids grassos Vi Llevats Protoplastes |
Títol | Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. DESENS, C. |
Dades Font | Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191 |
Descriptors | Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos |
Localització | C 7/62 |
Títol | Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies |
Autor | GUERZONI, M. E. SINIGAGLIA, M. GARDINI, F. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594 |
Descriptors | Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/102 |
Títol | La soja y sus virtudes en alimentacion y salud humana |
Autor | GOMEZ GARAY, A. |
Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 91-96 |
Descriptors | Soja Soia Alimentacio Dieta mediterrania Qualitat nutricional Isoflavones Lecitina Acids grassos |
Títol | Las borras en la fermentacion del vino Pais |
Autor | BUSTOS, O. SAWADYN, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 48-52 |
Descriptors | Acids grassos Sediment Solatge Posit Velocitat de fermentacio |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition |
Autor | IZZO, R. MURATORE, G. |
Dades Font | La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604 |
Descriptors | Acids grassos Composicio Raim |
Localització | C 14/70 |
Títol | Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods |
Autor | KAMIYA, A. OSE, Y |
Dades Font | Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391 |
Descriptors | Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre |
Localització | C 3/41 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica |
Autor | PALTAUF, F. KOHLWIEN, S. D. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic |
Localització | C 23/69 |
Títol | Yeast Lipids |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. TAYLOR, G.T. |
Dades Font | Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement |
Localització | C 13/110 |