Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acids grassos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 33


Títol A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation
Autor MALCORPS, P.   CHEVAL, J.M.   JAMIL, S.   DUFOUR, J.P.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53
Descriptors Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA
Localització C 13/92

Títol Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe
Autor ADAN VEIGA, J.C.   DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62
Descriptors Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color

Títol Desarrollo teorico-practico de la valoracion de acidez volatil en vinos
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 28-35
Descriptors Vi Acids grassos Acidesa volatil Volatilitat

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Efecto de los frutos secos sobre la salud: alimentos clave en la prevencion de diferentes enfermedades
Autor SLEIMAN FIGUEROA, R.   RODRIGO PROVEDO, L.   SALAS SALVADO, J.  
Dades Font ANS Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2002 - V: 9- N: 2, Pg: 51-58
Descriptors Fruits secs Cancer Malalties cardiovasculars Colesterol Acids grassos Prevencio

Títol Efecto del uso de levaduras inactivas en las paradas de fermentacion. Influencia y variacion de los acidos grasos en el desarrollo de la fermentacion alcoholica
Autor SUAREZ, C.   PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2003 - V: LVIII- N: 2990, Pg: 4134-4140
Descriptors Llevats inactius Fermentacio Acids grassos Fermentacio alcoholica

Títol Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos.
Autor DRICI-CACHON, Z.   CAVIN, J.F.   DIVIES, C.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334
Descriptors Leuconostoc oenos pH Acids grassos
Localització C 12/93

Títol El vino aumenta los acidos grasos Omega-3
Autor Fundacion para la Investigacion del vino y nutricion  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 de juny 2005 - V: LX- N: 3069, Pg: 1891-1892
Descriptors Omega 3 Acids grassos Beneficis Vi i salut

Títol Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52
Descriptors Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids

Títol Estudio analitico de vinos afectados por paradas de fermentacion . Comparacion con vinos secos.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 40- 45
Descriptors Nitrogen Acids grassos Vi Apagament Aturada fermentativa

Títol Estudio de distintos factores que inciden en las paradas de fermentacion de vinos elaborados en virgen
Autor SANTAMARIA AQUILUE, M.P   LOPEZ MARTIN, R.   GUTIERREZ , A.R.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 81-115
Descriptors Fermentacio Caracteristiques organoleptiques Acids grassos Desfangat Congressos Vi negre
Localització 663.252.4 Cur

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif
Autor CASTELLA, P.M.   MESIAS, J.L.   MAYNAR, J.I.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597
Descriptors Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu
Localització C 12/111

Títol Fatty Acid Dependent Hydrogen Peroxide Production in Lactobacillus
Autor NUNYEZ, M.   OLAZABAL, M. E.   OLIVER, G.   PESCE, A. A.   MASSA, E.   FARIAS, R. N.  
Dades Font Biochemical and biophysical research communications ISSN: 0006-291X VOL 152 - abril 1988 - V: - N: 1, Pg: 113-121
Descriptors Lactobacillus Acids grassos
Localització C 8/94

Títol Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress
Autor BASTIANINI, A   GRANCHI, L   GUERRINI, S   VINCENZINI, M  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342
Descriptors Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH

Títol Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello
Autor MAZAIRA, J.L. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605
Descriptors Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol

Títol Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras
Autor BERTRAND, A.   MIELE, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Clarificacio Most de raim Acids grassos
Localització C 12/122

Títol Influence of olive storage and processing on some characteristics of olive oil. Utjecaj uveta cuvanja i prerade maslina na neka svojstva maslinovog ulja
Autor RADE, Desanka   STRUCELJ, Dubravka   MOKROVCAK, Z.   HRBOKA, Z.  
Dades Font Prehrambeno-tehnology. Biotehnology Review ISSN: 0352-9193 VOL 2-3 - 1995 - V: - N: 33, Pg: 119-122
Descriptors Olivera Oli d'oliva Premsatge Extraccio per centrifugacio Acids grassos Clorofil.lacio Collita Lastovka Valor peroxid Materia insaponificable Saponificacio Absorcio
Localització C 5/113

Títol Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion
Autor TORREA, D.   ANCIN, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78
Descriptors Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion
Autor ZAMORA, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542
Descriptors Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol Influencia de parametros fisicoquimicos en la composicion lipidica y fluidez de la membrana citoplasmatica de levaduras S.Bayanus en la elaboracion de vinos cava
Autor MIGUEL, C.   MARIN, J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 117-121
Descriptors Espectroscopia de fluorescencia Saccharomyces bayanus Acids grassos Vi Llevats Protoplastes

Títol Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   DESENS, C.  
Dades Font Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos
Localització C 7/62

Títol Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies
Autor GUERZONI, M. E.   SINIGAGLIA, M.   GARDINI, F.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594
Descriptors Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/102

Títol La soja y sus virtudes en alimentacion y salud humana
Autor GOMEZ GARAY, A.  
Dades Font Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2006 - V: 13- N: 4, Pg: 91-96
Descriptors Soja Soia Alimentacio Dieta mediterrania Qualitat nutricional Isoflavones Lecitina Acids grassos

Títol Las borras en la fermentacion del vino Pais
Autor BUSTOS, O.   SAWADYN, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 48-52
Descriptors Acids grassos Sediment Solatge Posit Velocitat de fermentacio

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition
Autor IZZO, R.   MURATORE, G.  
Dades Font La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604
Descriptors Acids grassos Composicio Raim
Localització C 14/70

Títol Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods
Autor KAMIYA, A.   OSE, Y  
Dades Font Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391
Descriptors Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre
Localització C 3/41

Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica
Autor PALTAUF, F.   KOHLWIEN, S. D.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317
Descriptors Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic
Localització C 23/69

Títol Yeast Lipids
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.   TAYLOR, G.T.  
Dades Font Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266
Descriptors Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement
Localització C 13/110