Registres trobats: 11
Títol | Blends et malets au rede marrage |
Autor | |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0034-4368 - Octubre 2005 - V: - N: 3832, Pg: 50-58 |
Descriptors | Whisky Malt Malta Mercat Vendes Marques |
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59 |
Descriptors | Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann |
Títol | Elaboracion de la cervez, La. Y los efectos beneficiosos de su consumo |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 24-26 |
Descriptors | Cervesa Cereals Malt Malta Llupol Lupulo Elaboracio de cervesa Beneficis Consum Varietats |
Títol | Enzimic quantification of (1-3)(1-4)-B-D-glucan in barley and malt |
Autor | MCCLEARY, B.V. |
Dades Font | The Journal of The Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - 1985 - V: 91- N: , Pg: 285-295 |
Descriptors | Quantificador Enzims Malta Malt |
Localització | C 19/105 |
Títol | Implantacion de un sistema de gestion medioambiental en fabricas de cerveza y malta |
Autor | PEREDA, I. MORAL, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 63-67 |
Descriptors | Cervesa Malta Malt Gestio mediambiental Normes UNE-EN-ISO 14001 |
Títol | Irish whiskey |
Autor | COURT, R. E. BOWERS, V. H. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 5 - octubre 1970 - V: - N: 10, Pg: 17-20 |
Descriptors | Destil.leria Whisky de malt Whisky de malta Destil.lacio Irlanda Historia Malt Malta Ordi Civada Fermentacio Cereals Envelliment Emmagatzematge Industria enologica Begudes alcoholiques Intoxicacio |
Localització | C 4/108 |
Títol | Malt whiskies. Le terroir n'est pas tout... |
Autor | DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - octubre 1993 - V: - N: 377, Pg: 59-62 |
Descriptors | Whisky de malt Whisky de malta Marques Graduacio Control de qualitat Qualitat Produccio Terrer Grau alcoholic Fran?a |
Títol | Malta, purez y tiempo. Escocia sabe que necesita el whisky |
Autor | BERNAD, J. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 222, Pg: 32-40 |
Descriptors | Whisky de malt Whisky de malta Whisky escoces Malta Malt Escocia Caracteritzacio de zona Destil?lacio alcoholica Destil?lacio Destil?lat |
Títol | Measurement of (1-3)(1-4)-b-d-Glucan in malt, wort and beer |
Autor | MCCLEARY, B.V. NURTHEN, E. |
Dades Font | Journal of The Institute of Brewing, The ISSN: 0046-9750 - March-April 1986 - V: 92- N: , Pg: 168-173 |
Descriptors | (1-3)(1-4)-b-d-glucan Malt Malta Cervesa |
Localització | C 20/32 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |