Registres trobats: 4
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases |
Autor | RODRIGUEZ, I DE LA SERNA, P |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146 |
Descriptors | Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils |
Títol | Malta, purez y tiempo. Escocia sabe que necesita el whisky |
Autor | BERNAD, J. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 222, Pg: 32-40 |
Descriptors | Whisky de malt Whisky de malta Whisky escoces Malta Malt Escocia Caracteritzacio de zona Destil?lacio alcoholica Destil?lacio Destil?lat |
Títol | The volatile components of Scotch Whisky |
Autor | WILLIAMS, A.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7 |
Descriptors | Components volatils Whisky escoces |
Localització | C 17/28 |