Registres trobats: 3
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | The volatile components of Scotch Whisky |
Autor | WILLIAMS, A.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7 |
Descriptors | Components volatils Whisky escoces |
Localització | C 17/28 |