Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol Analysis of wines for metals using. Atomic-absorption spectrophotometry
Autor KAI, H.   RONKAINEN, P.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 170 - 1980 - V: - N: , Pg: 445-448
Descriptors Metall Vi Analisi Espectrofotometria
Localització C 3/112

Títol Anwendung der numerischeu taxonomie fur die klassifizierung von weinen
Autor SIEGMUND, H.   BACHMAN, K.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 166 - 1978 - V: - N: , Pg: 298-303
Descriptors Anyada Vi Raim Clima Analisi dimensional Analisi multidimensional Vi varietal Varietats
Localització C 3/142

Títol Automated Analysis of Beverages, in Particular Wine. Part II
Autor HIEKE, E.   KREISEL, A.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1977 - V: - N: , Pg: 39-42
Descriptors Automatitzacio Vi Colorimetria Acid sulfuros Raim Most
Localització C 4/138

Títol Automatische Vors§ulenderivatisierung mit o-Phthaldialdehyd (OPA)
Autor PETRIDIS, Konstantin D.   STEINHART, Hans  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1995 - V: - N: 201, Pg: 256-260
Descriptors Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Aliments
Localització C 6/103

Títol Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates
Autor BOCKHARDT, A.   KRAUSE, I.   KLOSTERMEYER, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70
Descriptors Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments
Localització C 12/114

Títol Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection
Autor LEHTONEN, P. ... [et al.]  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437
Descriptors Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia
Localització C 5/2

Títol Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein.
Autor M?HLER, K.   LOOSER, S.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155
Descriptors Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats
Localització C 4/80

Títol Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC.
Autor STRAUB, Bernh (et. al.)  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232
Descriptors Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia
Localització C 4/33

Títol Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine
Autor RADLER, F.   SCH?NIG, I.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170
Descriptors Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats
Localització C 4/61

Títol Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine
Autor CASTELLARI, M.   SPINABELLI, U.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155
Descriptors Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització C 14/63

Títol Mangangehalte in rebbl§ttern, most und wein
Autor EUKELMANN, R  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 167 - 1978 - V: - N: , Pg: 167-171
Descriptors Manganes Most Vi Sol Acid Vinya Vinificacio Fermentacio
Localització C 3/145

Títol Study on the Methodology for the Quantification of Carbon Dioxide in Wine Using a Quartz Crystal Microbalance
Autor GOMES, M. T.   DUARTE, A. C.   OLIVEIRA, J. P.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 202 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 337-338
Descriptors Dioxid de carboni Vi Metodologia Determinacio Microbalan? Quars
Localització C 11/14

Títol The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution
Autor WILLIAMS, A.A.   HOLLANDS, T.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381
Descriptors Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio
Localització C 3/68

Títol Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines
Autor WILL, Frank   DIETRICH, Helmt  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos
Localització C 3/15

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Volatile compounds of blackcurrant juice and wine.
Autor LEINO, M.   KALLIO, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414
Descriptors Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens
Localització C 4/97