Registres trobats: 110
Títol | 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum) |
Autor | MURRAY, K.E. SHIPTON, J. WHITFIELD, F.B. |
Dades Font | Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898 |
Descriptors | Metoxipirazina Gust Sabor Pessols |
Localització | C 19/17 |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.2. Tendencias y estilos de vinos |
Autor | TURNER, S. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 189-192 |
Descriptors | Vi Tendencies de consum Tendencies Gust Sabor |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes? |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199 |
Descriptors | Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Alterations Microbiennes des Vins au cous de l'Elevage |
Autor | LONVAUD-FUNEL , A. |
Dades Font | Journal International des Science de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series l'Elevage des vins, Pg: 23-30 |
Descriptors | Alteracions microbianes Vi Crian?a Alteracions del gust Llevats Gust Aroma Amines biogenes Alteracions de l'aroma Alteracions de la qualitat |
Títol | Analisis sensorial descriptivo de los vinos tranquilos y espumosos |
Autor | PITTARO, D. P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 20-28 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color |
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Champagnes. "En pocas palabras" |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: (dossier informatiu), Pg: 18 pp. |
Descriptors | Lexic Champagne Xampany Vocabulari Analisi sensorial Vista Gust Olfacte |
Localització | C 8/9 |
Títol | Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation |
Autor | WILLIAMS, P. J. LEIGH FRANCIS, I. BLACK, S. |
Dades Font | Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9 |
Descriptors | Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most |
Localització | C 12/41 |
Títol | Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour |
Autor | ROOYEN, P.C. VAN et al. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7 |
Descriptors | Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 19/55 |
Títol | Como se controlan los taninos? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47 |
Descriptors | Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim |
Títol | Composition of Whisky flavour |
Autor | SOUMALAINEN, H. NYKANEN, L. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18 |
Descriptors | Gust Whisky Composicio Aroma |
Localització | C 17/31 |
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJENA, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601 |
Descriptors | Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi |
Localització | C 20/52 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica |
Localització | C 20/48 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613 |
Descriptors | Gust Sabor Solucio enologica Llum |
Localització | C 20/53 |
Títol | Control of Flavor development in wine during and after Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni |
Autor | NIELSEN, JAN CLAIR RICHELIEU, MARIANNE |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - February 1999 - V: 65- N: 2, Pg: 740-745 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Desenvolupament Gust |
Localització | C 12/37 |
Títol | Cuando el placer se rompe |
Autor | HIDALGO TOGORES, JOSE |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31 |
Descriptors | Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos |
Títol | Der EinfluvB der Alkoholerhohung auf Weininhaltsstoffe und Geschmack |
Autor | HANS, P. B. von HESS, K. H. |
Dades Font | Die Weinwirtscharft Technik ISSN: 0723-1369 - octubre 1986 - V: - N: 10, Pg: 437-441 |
Descriptors | Gust Vi |
Localització | C 7/11 |
Títol | Destinacions amb gust. El Priorat: del raim amb arengada |
Autor | COLLADOS, T. |
Dades Font | Descobrir Cuina - Setembre 2002 - V: - N: 17, Pg: 64-72 |
Descriptors | Priorat Arengada Raim Gastronomia Tradicio Productes Priorat DO Denominacio d'origen Gastronomia |
Localització | DO 4 Priorat 1 |
Títol | Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry. |
Autor | HARRIS, R.L.N. LACEY, M.J. BROWN, W.V. ALLEN, M.S. |
Dades Font | Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 3/83 |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple |
Descriptors | Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma |
Localització | 663.253.5 JOR |
Títol | Dimethyl sulphide in some Australian red wine |
Autor | MORA, S.J. [et al.] |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 79-84 |
Descriptors | Vi negre Compostos sulfurosos Australia Components volatils Sulfur Composicio Gust Analisi sensorial Dimetilsulfoxid |
Localització | C 4/55 |
Títol | Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer |
Autor | CLAPPERTON, J. F. BROWN, D. G. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323 |
Descriptors | Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio |
Localització | C 3/143 |
Títol | Dulce |
Autor | KNOLL, R. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78 |
Descriptors | Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol? |
Títol | Effect of must oxidation on quality of white wines |
Autor | GRABER, W. R. NAGEL, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4 |
Descriptors | Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor |
Localització | C 1/49 |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El "Falso gusto" del corcho |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 24-26 |
Descriptors | Suro Tap Gust Vi Aroma |
Títol | El Roble y el vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi Roure Botes de roure Envelliment Gust Color Residus Antocians Crian?a |
Títol | El arte de catar |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53 |
Descriptors | Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma |
Títol | El gusto y los sabores. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 12 p. |
Descriptors | Gust Analisi sensorial Vi |
Localització | C 5/92 |
Títol | El sabor del vino |
Autor | ETIEVANT, P. ISSANCHOU, S. |
Dades Font | Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi Sabor Gust |
Títol | Elaboracion de vino de la variedad Monastrell por maceracion carbonica, Bullas (Murcia) |
Autor | GOMEZ INIGUEZ, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2002 - V: XIII- N: 79, Pg: 49-52 |
Descriptors | Analisi sensorial Maceracio carbonica Metodologia analitica Aroma Color Gust Fermentacio intracel?lular |
Títol | Electronic nose for monitoring the flavour of beers |
Autor | PEARCE, Th.C. et al. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377 |
Descriptors | Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental |
Localització | C 17/57 |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Estudios sobre los vinos tintos de Garnacho de Rioja Baja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 36 - 1981 - V: - N: 1837-1838, Pg: 4237-4243 |
Descriptors | Vi negre Rioja Garnatxa Cep Raim Ferro Color Gust Analisi sensorial Ull de llebre Tempranillo Garnacha |
Localització | C 4/95 |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne |
Localització | C 6/26 |
Títol | Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines |
Autor | MARTIN, G.E. et al. |
Dades Font | American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi |
Localització | C 19/2 |
Títol | Genese des Odeurs et des Gouts anormaux des Vins |
Autor | COLAGRANDE, O. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 17-20 |
Descriptors | Vi Gust Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Genesi degli odori e sapori anomali dei vini |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. SILVA, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi Aroma Gust |
Localització | C 3/37 |
Títol | Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils |
Autor | MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32 |
Descriptors | Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Gouts de Bouchon: le point sur les origines et les recherches |
Autor | RIBOULET, J.M. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 41-43 |
Descriptors | Suro Tap Gust |
Localització | C 21/88 |
Títol | Gouts de reduit : quatre practiques a surveiller |
Autor | MEISTERMANN, E. COTTEREAU, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1992 - V: - N: 169, Pg: 36-38 |
Descriptors | Insecticides Sulfitat Vi Gust Tiratge Desfangament Analisi sensorial |
Títol | Gouts moisi-terreux dans les vins: premiers resultats pratiques d'un partenariat filiere |
Autor | DROUILLARD, J.B. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 18-23 |
Descriptors | Fongs Gust Vi Molecules Analisi sensorial Degustacio Test Fungicides |
Títol | Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences |
Autor | WILLIAMS, P.J. et al. |
Dades Font | Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116 |
Descriptors | Raim Gust Sabor Precollita Postcollita |
Localització | C 20/16 |
Títol | Gust i olfacte: de la supervivencia al plaer |
Autor | GARCIA OLMEDO, F. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 51-64 |
Descriptors | Gust Olfacte Sentits |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Hiperoxigenacion de los mostos |
Autor | MEISTERMANN, E |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 58-60 |
Descriptors | Most Hiperoxigenacio Pinot blanc Riesling Vi Estabilitzacio Qualitat Aroma Color Gust |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins |
Autor | RIGAUD, J. ISSANCOU, S. SARRIS, J. ANGLOIS, D. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93 |
Descriptors | Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro |
Localització | C 13/91 |
Títol | Incidences des techniques et conditions de vinification, possibilite de developpement de gout de reduit |
Autor | MULLER-SPATH, Helmut |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 29-30 |
Descriptors | Gust Aroma Vinificacio |
Localització | C 21/88 |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Gust Substancies fragants Aroma Components volatils |
Localització | C 3/36 |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata |
Títol | Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor |
Autor | NOBLE, A. C. SCHMIDT, J. O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138 |
Descriptors | Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment |
Localització | C 2/96 |
Títol | L'Acadie, a cold hardy white wine grape cultivar for low heat unit regions |
Autor | FISHER, K.H. JAMIESON, A.R. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 563-567 |
Descriptors | Vitis Raim Crian?a Gust Sabor |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Le Bois : ce qu'il apporte au vin |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107 |
Descriptors | Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment |
Títol | Les rouages du gout |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Medley |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140 |
Descriptors | Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta |
Localització | C 4/89 |
Títol | Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 2/12 |
Títol | Nouvelles dimensions oenologiques, De. Mineralite, salinite, sapidite |
Autor | D. L. |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: - N: Hors-serie, Pg: 76-77 |
Descriptors | Vi Mineralitzacio Fran?a Substancies minerals Gust |
Títol | Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage |
Autor | CABANIS, J.C. BLAISE, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant |
Localització | C 21/88 |
Títol | Olis illencs de bon gust i sense acidesa |
Autor | |
Dades Font | Pais, El - Mar? 2009 - V: - N: , Pg: 7/EXTRA |
Descriptors | Oli Oli d'oliva Mallorca Denominacio d'origen |
Localització | C 24/164 |
Títol | Physico-chemical studies on flavour-active compounds |
Autor | GRAMSHAW, J.W. WILLIAMS, D.R. |
Dades Font | Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178 |
Descriptors | Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius |
Localització | C 19/39 |
Títol | Principis incipients per a la ciencia del sabor |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37 |
Descriptors | Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato |
Autor | STEFANO, R. Di ANTONACCI, D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320 |
Descriptors | Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor |
Localització | C 20/1 |
Títol | Pyrazines in Foods. A review |
Autor | MAGA, J. A. SIZER, C. E. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 21 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 22-30 |
Descriptors | Pirazina Gust Aliments |
Localització | C 4/143 |
Títol | Pyrazines in flavour |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323 |
Descriptors | Pirazina Sabor Gust Aliments |
Localització | C 19/60 |
Títol | Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties |
Autor | FERREIRA, V. LOPEZ, R. CACHO, J.F. |
Dades Font | Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667 |
Descriptors | Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS |
Localització | C 19/44 |
Títol | Quels souchons pour quels vins |
Autor | RABOT, N |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 53-54 |
Descriptors | Tap Vi Suro Gust Qualitat |
Títol | Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais |
Autor | JACKSON, M.G. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727 |
Descriptors | Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust |
Localització | C 4/5 |
Títol | Revision: Percepcion del gusto.Aspectos fisicoquimicos y psicofisicos |
Autor | DURAN, L. COSTELL, E. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 299-309 |
Descriptors | Sabor Gust Olfacte Estimuls |
Títol | Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor |
Autor | STRAUSS, C.R. et al. |
Dades Font | Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242 |
Descriptors | Monoterpens Raim Vi Gust Sabor |
Localització | C 20/23 |
Títol | Secondary Metabolites |
Autor | ZOECKLEIN, B. |
Dades Font | Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - January-February 1997 - V: 12- N: 1, Pg: 6pp |
Descriptors | Practiques viticoles Gust Aroma Compostos Influencia Microclima Sol Llum Mesoclima Edafologia |
Localització | C 12/143 |
Títol | Sobre los precursores de sabores herbaceos en vinos tintos. Estudio sobre restos clorofilicos en pulpas y semillas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3103, Pg: 246-250 |
Descriptors | Restes clorofil?liques Vi negre Gust Polpa |
Títol | Sociologia del gusto. Cual es la evolucion del gusto en los jovenes? |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 193-199 |
Descriptors | Gust Sociologia Evolucio sensorial Evolucio 2006 Vi |
Localització | 663.2 For |
Títol | Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research |
Autor | HERRAIZ, M. LLAGUNO, C. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte |
Localització | C 3/42 |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | Synthesis of New Pyrazines for Flavor Use |
Autor | MASUDA, H. YOSHIDA, M. SHIBAMOTO, T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 944-947 |
Descriptors | Pirazina Sintesi Gust |
Localització | C 6/63 |
Títol | Tasting and evaluating sparkling wines |
Autor | WIEGAND, Ronn |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 100, 118 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Aroma Gust |
Títol | Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine |
Autor | GOSSINGER, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine |
Autor | NOBLE, A. C. BURSICK, G. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112 |
Descriptors | Vi blanc Glicerol Viscositat Gust |
Localització | C 6/55 |
Títol | The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/66 |
Títol | The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice |
Autor | FELLERS, P. J. |
Dades Font | Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75 |
Descriptors | Suc de taronja Gust |
Localització | C 8/50 |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The aroma of the flor Sherry |
Autor | WEBB, A.D. KEPNER, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio |
Localització | C 4/43 |
Títol | The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/55 |
Títol | The flavour of wines, vermouth and fortified wines |
Autor | MONTEDORO, G. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Vermut Vi |
Localització | C 20/33 |
Títol | The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23 |
Descriptors | Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Un Bon bouchon est difficile a reconnaitre |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 55-58 |
Descriptors | Vi Tap Suro Gust Qualitat Embotellament |
Títol | Un brindis amb gust de vuit segles |
Autor | VILLA, R. |
Dades Font | Diari de Tarragona - mar? 1995 - V: - N: , Pg: 29-30 |
Descriptors | Priorat Vi Scala Dei Escaladei |
Localització | C 5/72 |
Títol | Un outil de travail fondamental |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |
Títol | Utilizacion de Divergan W en Enologia |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color |
Títol | Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds |
Autor | |
Dades Font | Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp |
Descriptors | Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics |
Localització | C 12/142 |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Wine flavor enhancement through the use of exogenous fungal glycosidases |
Autor | CABAROGLU, T. SELLI, S. CANBAS, A. LEPOUTRE, J.P. GUNATA, Z. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2003 - V: - N: 33, Pg: 581-587 |
Descriptors | Gust Vi Glicosidasa Aroma Precursor glicosidic |
Localització | C 17/32 |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos |
Autor | PITTARO, D. P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color |