Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gust

Resultat de la cerca

Registres trobats: 110


Títol 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum)
Autor MURRAY, K.E.   SHIPTON, J.   WHITFIELD, F.B.  
Dades Font Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898
Descriptors Metoxipirazina Gust Sabor Pessols
Localització C 19/17

Títol 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.2. Tendencias y estilos de vinos
Autor TURNER, S.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 189-192
Descriptors Vi Tendencies de consum Tendencies Gust Sabor
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes?
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199
Descriptors Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14
Descriptors Analisi instrumental Aliments Gust Sabor
Localització C 19/85

Títol Alterations Microbiennes des Vins au cous de l'Elevage
Autor LONVAUD-FUNEL , A.  
Dades Font Journal International des Science de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series l'Elevage des vins, Pg: 23-30
Descriptors Alteracions microbianes Vi Crian?a Alteracions del gust Llevats Gust Aroma Amines biogenes Alteracions de l'aroma Alteracions de la qualitat

Títol Analisis sensorial descriptivo de los vinos tranquilos y espumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 20-28
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color

Títol Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique
Autor CHEN, E.C.H.  
Dades Font ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31
Descriptors Cervesa Sabor Gust Compostos volatils
Localització C 20/62

Títol Champagnes. "En pocas palabras"
Autor
Dades Font - - V: - N: (dossier informatiu), Pg: 18 pp.
Descriptors Lexic Champagne Xampany Vocabulari Analisi sensorial Vista Gust Olfacte
Localització C 8/9

Títol Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation
Autor WILLIAMS, P. J.   LEIGH FRANCIS, I.   BLACK, S.  
Dades Font Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9
Descriptors Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most
Localització C 12/41

Títol Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour
Autor ROOYEN, P.C. VAN et al.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7
Descriptors Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud
Localització C 19/55

Títol Como se controlan los taninos?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47
Descriptors Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim

Títol Composition of Whisky flavour
Autor SOUMALAINEN, H.   NYKANEN, L.  
Dades Font Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18
Descriptors Gust Whisky Composicio Aroma
Localització C 17/31

Títol Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins
Autor HAYE, B.   MAUJEAN, A.   JACQUEMIN,C.   FEUILLAT, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254
Descriptors Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta
Localització C 3/39

Títol Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJENA, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601
Descriptors Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi
Localització C 20/52

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601
Descriptors Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica
Localització C 20/48

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613
Descriptors Gust Sabor Solucio enologica Llum
Localització C 20/53

Títol Control of Flavor development in wine during and after Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni
Autor NIELSEN, JAN CLAIR   RICHELIEU, MARIANNE  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - February 1999 - V: 65- N: 2, Pg: 740-745
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Desenvolupament Gust
Localització C 12/37

Títol Cuando el placer se rompe
Autor HIDALGO TOGORES, JOSE  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31
Descriptors Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos

Títol Der EinfluvB der Alkoholerhohung auf Weininhaltsstoffe und Geschmack
Autor HANS, P. B. von   HESS, K. H.  
Dades Font Die Weinwirtscharft Technik ISSN: 0723-1369 - octubre 1986 - V: - N: 10, Pg: 437-441
Descriptors Gust Vi
Localització C 7/11

Títol Destinacions amb gust. El Priorat: del raim amb arengada
Autor COLLADOS, T.  
Dades Font Descobrir Cuina - Setembre 2002 - V: - N: 17, Pg: 64-72
Descriptors Priorat Arengada Raim Gastronomia Tradicio Productes Priorat DO Denominacio d'origen Gastronomia
Localització DO 4 Priorat 1

Títol Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry.
Autor HARRIS, R.L.N.   LACEY, M.J.   BROWN, W.V.   ALLEN, M.S.  
Dades Font Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207
Descriptors Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 3/83

Títol Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection
Autor GASSIOT, M.   FERRER, M.   BARCELO, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469
Descriptors Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil
Localització C 4/8

Títol Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple
Descriptors Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma
Localització 663.253.5 JOR

Títol Dimethyl sulphide in some Australian red wine
Autor MORA, S.J.   [et al.]  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 79-84
Descriptors Vi negre Compostos sulfurosos Australia Components volatils Sulfur Composicio Gust Analisi sensorial Dimetilsulfoxid
Localització C 4/55

Títol Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer
Autor CLAPPERTON, J. F.   BROWN, D. G.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323
Descriptors Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio
Localització C 3/143

Títol Dulce
Autor KNOLL, R.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78
Descriptors Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol?

Títol Effect of must oxidation on quality of white wines
Autor GRABER, W. R.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4
Descriptors Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor
Localització C 1/49

Títol Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68
Descriptors Glicerol Llevats Fermentacio Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El "Falso gusto" del corcho
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 24-26
Descriptors Suro Tap Gust Vi Aroma

Títol El Roble y el vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 24-28
Descriptors Vi Roure Botes de roure Envelliment Gust Color Residus Antocians Crian?a

Títol El arte de catar
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53
Descriptors Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma

Títol El gusto y los sabores.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 12 p.
Descriptors Gust Analisi sensorial Vi
Localització C 5/92

Títol El sabor del vino
Autor ETIEVANT, P.   ISSANCHOU, S.  
Dades Font Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45
Descriptors Vi Sabor Gust

Títol Elaboracion de vino de la variedad Monastrell por maceracion carbonica, Bullas (Murcia)
Autor GOMEZ INIGUEZ, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2002 - V: XIII- N: 79, Pg: 49-52
Descriptors Analisi sensorial Maceracio carbonica Metodologia analitica Aroma Color Gust Fermentacio intracel?lular

Títol Electronic nose for monitoring the flavour of beers
Autor PEARCE, Th.C. et al.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377
Descriptors Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental
Localització C 17/57

Títol Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha
Localització C 4/105

Títol Estudios sobre los vinos tintos de Garnacho de Rioja Baja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 36 - 1981 - V: - N: 1837-1838, Pg: 4237-4243
Descriptors Vi negre Rioja Garnatxa Cep Raim Ferro Color Gust Analisi sensorial Ull de llebre Tempranillo Garnacha
Localització C 4/95

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol Flavor composition of wines : a review
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111
Descriptors Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters
Localització C 2/9

Títol Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6
Descriptors Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat

Títol Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45
Descriptors Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne
Localització C 6/26

Títol Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines
Autor MARTIN, G.E. et al.  
Dades Font American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149
Descriptors Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi
Localització C 19/2

Títol Genese des Odeurs et des Gouts anormaux des Vins
Autor COLAGRANDE, O.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 17-20
Descriptors Vi Gust Aroma
Localització C 21/88

Títol Genesi degli odori e sapori anomali dei vini
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30
Descriptors Vi Aroma Gust
Localització C 3/37

Títol Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils
Autor MAUJEAN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32
Descriptors Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma
Localització C 21/88

Títol Gouts de Bouchon: le point sur les origines et les recherches
Autor RIBOULET, J.M.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 41-43
Descriptors Suro Tap Gust
Localització C 21/88

Títol Gouts de reduit : quatre practiques a surveiller
Autor MEISTERMANN, E.   COTTEREAU, P.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1992 - V: - N: 169, Pg: 36-38
Descriptors Insecticides Sulfitat Vi Gust Tiratge Desfangament Analisi sensorial

Títol Gouts moisi-terreux dans les vins: premiers resultats pratiques d'un partenariat filiere
Autor DROUILLARD, J.B. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 18-23
Descriptors Fongs Gust Vi Molecules Analisi sensorial Degustacio Test Fungicides

Títol Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences
Autor WILLIAMS, P.J. et al.  
Dades Font Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116
Descriptors Raim Gust Sabor Precollita Postcollita
Localització C 20/16

Títol Gust i olfacte: de la supervivencia al plaer
Autor GARCIA OLMEDO, F.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 51-64
Descriptors Gust Olfacte Sentits

Títol High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188
Descriptors Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi
Localització C 19/100

Títol Hiperoxigenacion de los mostos
Autor MEISTERMANN, E  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 58-60
Descriptors Most Hiperoxigenacio Pinot blanc Riesling Vi Estabilitzacio Qualitat Aroma Color Gust

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins
Autor RIGAUD, J.   ISSANCOU, S.   SARRIS, J.   ANGLOIS, D.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93
Descriptors Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro
Localització C 13/91

Títol Incidences des techniques et conditions de vinification, possibilite de developpement de gout de reduit
Autor MULLER-SPATH, Helmut  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 29-30
Descriptors Gust Aroma Vinificacio
Localització C 21/88

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Gust Substancies fragants Aroma Components volatils
Localització C 3/36

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata

Títol Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor
Autor NOBLE, A. C.   SCHMIDT, J. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138
Descriptors Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment
Localització C 2/96

Títol L'Acadie, a cold hardy white wine grape cultivar for low heat unit regions
Autor FISHER, K.H.   JAMIESON, A.R.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 563-567
Descriptors Vitis Raim Crian?a Gust Sabor
Localització 634.804 INT

Títol Le Bois : ce qu'il apporte au vin
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107
Descriptors Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment

Títol Les rouages du gout
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Medley
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140
Descriptors Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta
Localització C 4/89

Títol Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785
Descriptors Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 2/12

Títol Nouvelles dimensions oenologiques, De. Mineralite, salinite, sapidite
Autor D. L.  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: - N: Hors-serie, Pg: 76-77
Descriptors Vi Mineralitzacio Fran?a Substancies minerals Gust

Títol Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage
Autor CABANIS, J.C.   BLAISE, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48
Descriptors Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant
Localització C 21/88

Títol Olis illencs de bon gust i sense acidesa
Autor
Dades Font Pais, El - Mar? 2009 - V: - N: , Pg: 7/EXTRA
Descriptors Oli Oli d'oliva Mallorca Denominacio d'origen
Localització C 24/164

Títol Physico-chemical studies on flavour-active compounds
Autor GRAMSHAW, J.W.   WILLIAMS, D.R.  
Dades Font Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178
Descriptors Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius
Localització C 19/39

Títol Principis incipients per a la ciencia del sabor
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37
Descriptors Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial

Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato
Autor STEFANO, R. Di   ANTONACCI, D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320
Descriptors Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor
Localització C 20/1

Títol Pyrazines in Foods. A review
Autor MAGA, J. A.   SIZER, C. E.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 21 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 22-30
Descriptors Pirazina Gust Aliments
Localització C 4/143

Títol Pyrazines in flavour
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323
Descriptors Pirazina Sabor Gust Aliments
Localització C 19/60

Títol Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties
Autor FERREIRA, V.   LOPEZ, R.   CACHO, J.F.  
Dades Font Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667
Descriptors Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS
Localització C 19/44

Títol Quels souchons pour quels vins
Autor RABOT, N  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 53-54
Descriptors Tap Vi Suro Gust Qualitat

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Revision: Percepcion del gusto.Aspectos fisicoquimicos y psicofisicos
Autor DURAN, L.   COSTELL, E.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 299-309
Descriptors Sabor Gust Olfacte Estimuls

Títol Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor
Autor STRAUSS, C.R. et al.  
Dades Font Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242
Descriptors Monoterpens Raim Vi Gust Sabor
Localització C 20/23

Títol Secondary Metabolites
Autor ZOECKLEIN, B.  
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - January-February 1997 - V: 12- N: 1, Pg: 6pp
Descriptors Practiques viticoles Gust Aroma Compostos Influencia Microclima Sol Llum Mesoclima Edafologia
Localització C 12/143

Títol Sobre los precursores de sabores herbaceos en vinos tintos. Estudio sobre restos clorofilicos en pulpas y semillas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3103, Pg: 246-250
Descriptors Restes clorofil?liques Vi negre Gust Polpa

Títol Sociologia del gusto. Cual es la evolucion del gusto en los jovenes?
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 193-199
Descriptors Gust Sociologia Evolucio sensorial Evolucio 2006 Vi
Localització 663.2 For

Títol Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research
Autor HERRAIZ, M.   LLAGUNO, C.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240
Descriptors Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte
Localització C 3/42

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol Synthesis of New Pyrazines for Flavor Use
Autor MASUDA, H.   YOSHIDA, M.   SHIBAMOTO, T.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 944-947
Descriptors Pirazina Sintesi Gust
Localització C 6/63

Títol Tasting and evaluating sparkling wines
Autor WIEGAND, Ronn  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 100, 118
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Aroma Gust

Títol Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine
Autor GOSSINGER, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470
Descriptors Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine
Autor NOBLE, A. C.   BURSICK, G. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112
Descriptors Vi blanc Glicerol Viscositat Gust
Localització C 6/55

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice
Autor FELLERS, P. J.  
Dades Font Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75
Descriptors Suc de taronja Gust
Localització C 8/50

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The aroma of the flor Sherry
Autor WEBB, A.D.   KEPNER, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14
Descriptors Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio
Localització C 4/43

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55

Títol The flavour of wines, vermouth and fortified wines
Autor MONTEDORO, G.   BERTUCCIOLI, M.  
Dades Font Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238
Descriptors Vi Gust Sabor Vermut Vi
Localització C 20/33

Títol The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29
Descriptors Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23
Descriptors Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Un Bon bouchon est difficile a reconnaitre
Autor TOURNIER, R.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 55-58
Descriptors Vi Tap Suro Gust Qualitat Embotellament

Títol Un brindis amb gust de vuit segles
Autor VILLA, R.  
Dades Font Diari de Tarragona - mar? 1995 - V: - N: , Pg: 29-30
Descriptors Priorat Vi Scala Dei Escaladei
Localització C 5/72

Títol Un outil de travail fondamental
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Use of slope analysis to characterize consumer preference
Autor MONTELEONE, E.   CARLUCCI, A.   CAPORALE, G.   PAGLIARINI, E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments

Títol Utilizacion de Divergan W en Enologia
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34
Descriptors Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color

Títol Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26
Descriptors Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds
Autor
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics
Localització C 12/142

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2

Títol Wine flavor enhancement through the use of exogenous fungal glycosidases
Autor CABAROGLU, T.   SELLI, S.   CANBAS, A.   LEPOUTRE, J.P.   GUNATA, Z.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2003 - V: - N: 33, Pg: 581-587
Descriptors Gust Vi Glicosidasa Aroma Precursor glicosidic
Localització C 17/32

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM

Títol analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color