Registres trobats: 4
Títol | Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino |
Autor | GRBIN, P.R. COSTELLO, P.J. HERDERICH, M. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17 |
Descriptors | Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice |
Autor | MONK, P.R. COSTELLO, P.J. |
Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni |
Localització | C 6/111 |
Títol | Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation |
Autor | BARTOWSKY, E.J. COSTELLO, P.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |