Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
COSTELLO, P.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino
Autor GRBIN, P.R.   COSTELLO, P.J.   HERDERICH, M. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17
Descriptors Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli
Localització 663.252.4 ASP

Títol Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice
Autor MONK, P.R.   COSTELLO, P.J.  
Dades Font Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28
Descriptors Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni
Localització C 6/111

Títol Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation
Autor BARTOWSKY, E.J.   COSTELLO, P.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM