Registres trobats: 10
Títol | Comparaison de methodes d'analyses microbiologiques des vins |
Autor | MASSINI, L. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 44-47 |
Descriptors | Metode d'analisi Produccio de vi Microbiologia del vi Test de laboratori Test Dades estadistiques Comparacio morfologica Llevats Bacteries lactiques |
Títol | Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino |
Autor | GRBIN, P.R. COSTELLO, P.J. HERDERICH, M. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17 |
Descriptors | Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Differentes strategies microbiologiques et technologiques de production de vin a teneur reduite en alcool, Les |
Autor | BES, M. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 9-11 |
Descriptors | Microbiologia del vi Produccio de vi Alcohol Sucre Desalcoholitzacio |
Títol | Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. et al. |
Dades Font | Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas |
Autor | MARTIN, L. BERTRAN, M. GUARDIOLA, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63 |
Descriptors | Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio |
Títol | La microflore des baies de raisin |
Autor | RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: , Pg: 11-14 |
Descriptors | Raim Baia Microflora Fermentacio malolactica Microbiologia del vi |
Títol | Origenes de la microbiologia enologica espa?ola. Juan Marcilla, precursor en el empleo de levaduras |
Autor | CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4374-4378 |
Descriptors | Enologia Investigacio vitivinicola Microbiologia enologica Microbiologia Microbiologia del vi Espanya Historia del vi Historia |
Títol | Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. et al. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78 |
Descriptors | Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes |
Localització | 663.252.4 Cur |