Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Microbiologia del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Comparaison de methodes d'analyses microbiologiques des vins
Autor MASSINI, L. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 44-47
Descriptors Metode d'analisi Produccio de vi Microbiologia del vi Test de laboratori Test Dades estadistiques Comparacio morfologica Llevats Bacteries lactiques

Títol Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino
Autor GRBIN, P.R.   COSTELLO, P.J.   HERDERICH, M. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17
Descriptors Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli
Localització 663.252.4 ASP

Títol Differentes strategies microbiologiques et technologiques de production de vin a teneur reduite en alcool, Les
Autor BES, M.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 9-11
Descriptors Microbiologia del vi Produccio de vi Alcohol Sucre Desalcoholitzacio

Títol Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P. et al.  
Dades Font Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas
Autor MARTIN, L.   BERTRAN, M.   GUARDIOLA, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre
Localització 663.252.4 ASP

Títol La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63
Descriptors Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio

Títol La microflore des baies de raisin
Autor RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: , Pg: 11-14
Descriptors Raim Baia Microflora Fermentacio malolactica Microbiologia del vi

Títol Origenes de la microbiologia enologica espa?ola. Juan Marcilla, precursor en el empleo de levaduras
Autor CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4374-4378
Descriptors Enologia Investigacio vitivinicola Microbiologia enologica Microbiologia Microbiologia del vi Espanya Historia del vi Historia

Títol Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M. et al.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78
Descriptors Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes
Localització 663.252.4 Cur