Registres trobats: 10
Títol | Diferentes metodos de tostado de duelas para deposito |
Autor | OAK SOLUTIONS GROUP |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 60-66 |
Descriptors | Envelliment Vi Fermentacio Fermentacio vinica Barrica |
Títol | Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia |
Títol | Identida de marca rejuvenecida, Una |
Autor | OENOBRANDS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74 |
Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador |
Títol | Interacciones entre levaduras. Cultivos mezclados bajo condiciones enologicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4503-4506 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Vi Llevats Interaccions Llevats indigenes Toxina Killer Fermentacio vinica Investigacio vitivinicola |
Títol | Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22 |
Descriptors | Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics |
Localització | 634.814.2 CUR |
Títol | La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63 |
Descriptors | Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio |
Títol | Levaduras presentes durante la fermentacion vinica: analisis comparativos entre los recuentos en medios solidos y la tecnica PCR-TTGE |
Autor | FERNANDEZ-GONZALEZ, M. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 60-64 |
Descriptors | Llevats Fermentacio vinica Analisi comparativa Tecnica PCR-TTGE PCR-TTGE Polimorfisme |
Títol | Metodes independents i dependents de cultiu per estudiar i caracteritzar l'ecologia microbiana en la fermentacio vinica |
Autor | COCOLIN, L. DOLCI, P. RANTSIOU, K. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 5-10 |
Descriptors | Ecologia Microbiologia enologica Fermentacio vinica Acid nucleic Soques PCR-DGGE |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |