Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MU?OZ, R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol ?Produce histamina Oenoccus oeni?
Autor GARCIA MORUNO, E.   MU?OZ, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2122-2131
Descriptors Industria vitivinicola Bacteris Amines biogenes Oenococcus oeni Histamina

Títol Alteraciones del vino por el metabolismo de las bacerias lacticas
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 100-105
Descriptors Alteracions del vi Metabolisme Bacteris lactics Vi

Títol Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras
Autor MARCOBAL, A.   DE LAS RIVAS, B.   MU?OZ, R.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72
Descriptors Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial

Títol Analisis de la secuencia del gen Reca para la identificacion y discriminacion de cepas "Lactobacillus hilgardi" aisladas del vino
Autor RODRIGUEZ, H   RIVAS, B.DE LAS   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 38-40
Descriptors Lactobacillus hilgardii Vi Fermentacio Lactobacillus
Localització 663.2(063) Con

Títol Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51
Descriptors Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determinacion de aminas biogenas a partir de cultivos bacterianos
Autor GARCIA MORUNO, E.   CARRASCOSA, A.V.   MU?OZ, R.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2011 - V: - N: 3339, Pg: 150-157
Descriptors Amines biogenes Cultiu de bacteris Microbiologia OIV Cromatografia

Títol Estilo de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 1990-1995
Descriptors Lactobacillus hilgardii Fermentacio Microbiologia Vi Taxonomia Vinificacio Biologia molecular

Títol Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428
Descriptors Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia

Títol Estudios in vitro sobre la eliminacion de Ocratoxina A mediante bacterias lacticas del vino
Autor RODRIGUEZ, H.   PRETE, V. del   CARRASCOSA, A.V.;   RIVAS, B. de las;   GARCIA MORUNO, E.;   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 36-37
Descriptors Ocratoxina A Microtoxina Bacteris lactics Lactobacillus plantarum Oenococcus oeni Vi
Localització 663.2 (063) Con

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum. Tecnica de secuenciacion multilocular
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4364-4373
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Fermentacio Bacteris lactics Vi negre Seq?enciacio multilocular

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor DE LAS RIVAS, B.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 726-734
Descriptors Cep Oenococcus oeni Lactobacillus plantorum Fermentacio malolactica Vinificacio Bacteris lactics

Títol Lactobacillus pantarum y prevencion del pardeamiento
Autor CURIEL, J.A.   MU?OZ, R.   LOPEZ DE FELIPE, F.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2011 - V: - N: 3356, Pg: 1398-1404
Descriptors Lactobacillus plantarum Pardeamiento Sulfit Bacteris lactics Flavonols Catequines Epicatequines

Títol Lactobacillus plantarum y prevencion del pardeamiento
Autor CURIEL, J.A.   MU?OZ, R.   LOPEZ DE FELIPE, F.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2249-2255
Descriptors Lactobacillus plantarum Prevencio Pardeamiento Bacteris lactics Oxidacio

Títol MLST (Multilocus Sequence Typing): Un metodo molecular para la caracterizacion inequivoca de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 34-35
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum Fermentacio malolactica Identificacio Metode de tipificacio Metodes moleculars
Localització 663.2 (063) Con

Títol Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino
Autor MONTERSINO, S.   PRIETO, A.   MU?OZ, R.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444
Descriptors Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi