Registres trobats: 155
Títol | ' Vin jaune', El |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - 2008 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi jove Pinot negre Pinot noir Vi frances Caracteritzacio del vi Crian?a en barrica |
Localització | C 24/90 |
Títol | 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.5. Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico |
Autor | BUTZKE, Ch. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 71-84 |
Descriptors | Canvi climatic Produccio de vi Enologia Elaboracio de vi Vi negre Enologia Estrategies de vinificacio Elaboracio de vi Clima calid |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol |
< |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat |
Títol | AOC du Languedoc. Des progres? Oui, mais... |
Autor | RAMON, J. |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Mars 2002 - V: - N: 3796, Pg: 38-51 |
Descriptors | Exportacio Fran?a Vi Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Estadistiques Mercat Denominacio d'origen Vi de garatge Elaboracio de vi Mercat |
Títol | Acciones de los plaguicidas sobre la vinificacion |
Autor | |
Dades Font | Vinyas, Vinos y Vidas - agost 1997 - V: - N: 14, Pg: 18 |
Descriptors | Plaguicides Elaboracio de vi Viticultura Vinya Cultiu Verema Oidi Oidium Podridura grisa Mildiu Cuc del raim Vinificacio |
Títol | Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color |
Autor | LLODRA, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines |
Títol | Agent de collage des mouts et des vins |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. RENOUF, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament |
Títol | Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene |
Autor | PIRDEL, A. KUTMAN, A. PAUL, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire |
Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
Títol | Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa. Medidas para la extraccion de los compuestos volatiles |
Autor | AZNAR, M. ARROYO, T. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4491-4494 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Caracteristiques del vi Purga Trampa Compostos del vi Acetat Lactat |
Títol | Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia |
Autor | ANFIQUIMICA |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics |
Títol | Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330 |
Descriptors | Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio |
Títol | Application des inhibiteurs de cristallisation etplus particulierement des gommes de cellulose a la stabilisation tartrique des vins rouge et rose |
Autor | DAVAUX, F. CHARRIER, F. VINSONNEAU, E. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 7-15 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Estabilitzant Inhibidor Cristal?litzacio Cristal?litzacio tartrica |
Títol | Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin |
Autor | GIORDANENGO, T. MICHEL, J. GAUTHIER, P. CHARPENTIER, J.P. JOURDES, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24 |
Descriptors | Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials |
Títol | Apports d'oxygene au cours du conditionnement des vins tranquilles et impact sur le fruite |
Autor | VIDAL, J-L. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Espai de cap |
Títol | Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Argentina y el mundo en cifras |
Autor | |
Dades Font | Vinos & Vinyas Internacional - 1998 - V: - N: Numero Especial, Pg: p.finals |
Descriptors | Zones viticoles Argentina Produccio de raim Elaboracio de vi 1996-1997 Exportacio Importacio Comsum Begudes |
Títol | Bacterie du vin Oenococcus oeni un metabolisme de l'azote adapte a son environnement, La |
Autor | RITT, J-F. REMIZE, F. ALEXANDRE, H. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 12-14 |
Descriptors | Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Nitrogen Most Peptid Activitat enzimatica |
Títol | Bebida de dioses al alcance de todos. Vino de cacao y otras exquisiteces de chocolate |
Autor | VANGUARDIA, LA |
Dades Font | Vanguardia, La - Enero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp. |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Cacao Vi cacao Maridatge Xocoati Xocolata Xili |
Localització | C 24/72 |
Títol | Bodegas Murviedro, el CSIC y Lallemand se unen para desarrollar una levadura monovarietal unica de Bobal |
Autor | |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 24-26 |
Descriptors | Elaboracio de vi Noves metodologies Llevats monovarietals Bobal |
Títol | Bodegas mas ecologicas |
Autor | DIAZ PLAZA, J. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 12 Desembre 2010 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Celler Ecologia Elaboracio de vi Enoturisme Tarragona |
Títol | Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio |
Títol | Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils |
Títol | Brettanomyces: une levure commune sous surveillance |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Calentamiento global |
Autor | SALVI, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 677-681 |
Descriptors | Elaboracio de vi Canvi climatic Escalfament Global |
Títol | Calidad del vino depende de la eleccion de los tratamientos, La. Jornada tecnica de calidad en Riojaforum |
Autor | LUMBRERAS, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1632-1634 |
Descriptors | Logro?o Logronyo Rioja Jornades Congressos Vi Fungicides Vinya Cultiu de la vinya Qualitat del raim Elaboracio de vi OIV Office International de la Vigne et du Vin Qualitat sensorial Qualitat sensorial del vi Seguretat alimentaria Contaminants Fitosanitaris Dosificacio 2007 |
Títol | Canario sabroso, Un |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 10 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Vinya autoctona Vi espanyol Canaries Illes Canaries Cep Tintilla Vijariego negre Negramoll Baboso Vi de crian?a |
Localització | C 24/76 |
Títol | Chateauneuf-du-Pape. Les secrets d'une longevite |
Autor | PETRONIO, R. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2008 - V: - N: 519, Pg: 32-43 |
Descriptors | Vi Vi frances Elaboracio de vi Chateauneuf-du-Pape DO Regions vitivinicoles Caracteristiques Caracteritzacio vitivinicola |
Títol | Coadiuvanti enologici: Bentonite |
Autor | MANFREDINI, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 43-46 |
Descriptors | Coadjuvant Bentonita Clarificacio Vinificacio Elaboracio de vi |
Localització | C 10/16 |
Títol | Coinoculacion de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni |
Autor | PUENTE, V. HERNANDO, J. MARTOS, A. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2118-2121 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats Fongs Vinificacio Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni |
Títol | Complejacion de los metales en la coloracion de los tintos navarros. Componentes del vino y color |
Autor | ESPARZA, I. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 646-651 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Vi espanyol Vi negre Vi de Navarra Coloracio Colorimetria Color del vi Most |
Títol | Compte rendu de la vigne et du vin |
Autor | GROUPE D'EXPERTS TECHNOLOGIE DU VIN |
Dades Font | Office international de la vigne et du vin - 1988 - V: - N: 1514, Pg: |
Descriptors | Carboximeticel?lulosa Filtracio tangencial Filtratge Elaboracio de vi Estabilitzacio |
Localització | C1/1 |
Títol | Control de las aminas biogenas en los vinos. Seguridad alimentaria |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4441-4445 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Amines Bentonita Bentonites enologiques Amines biogenes Amines biogeniques |
Títol | Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion |
Autor | PALACIOS, A. SUAREZ, C. HERAS, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719 |
Descriptors | Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio |
Títol | Cosa s'escalfa, La. Canvi climatic |
Autor | FALGUERAS, M. |
Dades Font | Periodico, El - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 13 |
Descriptors | Canvi climatic Elaboracio de vi Escalfament Caracteristiques del vi Graduacio alcoholica |
Localització | C 24/89 |
Títol | Cross Flow Filtration with Ceramic Membranes |
Autor | ESTERMANN, G. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 459-469 |
Descriptors | Filtracio amb membrana Filtracio Vi Elaboracio de vi |
Títol | DO Penedes 3 |
Autor | CONSELL REGULADOR DE LA DENOMINACIO D'ORIGEN PENEDES |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg: 1-2 |
Descriptors | Penedes DO Vi catala Regions vitivinicoles Elaboracio de vi Envelliment Envelliment del vi Diversitat Internacionalitzacio |
Localització | DO 4 Penedes 2 |
Títol | Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las GOMEZ-CORDOVES, C. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458 |
Descriptors | Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic |
Títol | Desalcoholizacion de vinos mediante columna de cono rotatorio: caracteristicas del vino final |
Autor | RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J. ORTEGA-HERAS, M. PEREZ MAGARI?O, S. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 58-62 |
Descriptors | Vi Produccio de vi Elaboracio de vi Alcohol Graduacio alcoholica Graduacio Desalcoholitzacio |
Títol | Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Diferenciacion de taninos enologicos comerciales. Analisi de carbohidratos de bajo peso molecular |
Autor | SANZ, M.L. MARTINEZ-CASTRO, I. MORENO-ARRIBAS, M.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2662-2664 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tanins enologics Diferenciacio Analisi Carbohidrats Pes molecular |
Títol | Dossier: Innovations pour les vinifications |
Autor | FAVRE, S. CAUCHY, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 20-27 |
Descriptors | Tecniques viticoles Elaboracio de vi Innovacio Cellers Oxigenacio Biomassa Rehidratacio |
Títol | Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. BENITO, S. PALOMERO, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37 |
Descriptors | Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic |
Títol | Efecto de la ausencia de semillas durante la vinificacion |
Autor | BAUTISTA-ORTIN, A.B. BUSSE-VALVERDE, N. LOPEZ-ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrero 2014 - V: - N: 3416, Pg: 134-138 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vinificacio Llavor Tecniques viticoles |
Títol | Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique |
Autor | CASALTA, E. CERVI, M.F. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc |
Títol | Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard |
Autor | BESSIERE, A. DUFOURCQ, T. ROLAND, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol |
Títol | Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas |
Autor | PEREZ OLIVERO, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38 |
Descriptors | Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi |
Títol | El raim diferencial |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 26 Octubre 2012 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Conca de Barbera DO Elaboracio de vi Vi catala Raim Varietats autoctones Morenillo |
Localització | DO 2 Conca de Barber? 1 |
Títol | El raim original |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 12 Octubre 2012 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Conca de Barbera DO Elaboracio de vi Vi catala Raim Varietats autoctones v |
Localització | DO 2 Conca de Barber? 1 |
Títol | El vi: una biocatalisi d'alta expressio |
Autor | FERRER, S. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 3-4 |
Descriptors | Elaboracio de vi Bioquimica Derivats Fermentacio alcoholica |
Títol | Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control |
Títol | Elevage |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat |
Localització | C 24/321 |
Títol | Eliminacion de la Ocratoxina A por APPCC. Seguridad alimentaria |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4318-4326 |
Descriptors | Elaboracio de vi Seguretat alimentaria Residus Ocratoxina Ocratoxina A (OTA) APPCC Toxines Toxicitat Micotoxina |
Títol | Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas |
Autor | PRETE, V. del RODRIGUEZ, H. CARRASCOSA, A.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500 |
Descriptors | Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina |
Títol | Els vins nus |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 16 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Conca de Barbera DO Vi catala Elaboracio de vi Agricultura biodinamica Celler Escoda-Sanahuja |
Localització | DO 2 Conca de Barber? 1 |
Títol | Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico |
Autor | BUTZKE, C. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 71-84 |
Descriptors | Enologia Elaboracio de vi Vi negre Zones calides Canvi climatic Temperatura California Rioja Australia Estats Units d'America Dades estadistiques |
Localització | 663.2 For |
Títol | Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi |
Títol | Escanyavella. La blanca escondida del Priorat |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 36-37 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Escanyavella Priorat Priorat DOQ Raim autocton Vi Varietats Varietats blanques Caracteristiques varietals |
Títol | Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces |
Títol | Etude de la maceration prefermentaire a chaud |
Autor | FEILHER, C. FAVAREL, J.L. DURAND, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 17-20 |
Descriptors | Fermentacio Maceracio prefermentativa Vinificacio Elaboracio de vi |
Títol | Extraccion asistida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles. Barricas de roble |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 790-795 |
Descriptors | Elaboracio de vi Cloroanisols Clorofenols Extraccio |
Títol | Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (I) |
Autor | GARCIA RUIZ, A. CUEVA, C. GONZALEZ ROMPINELLI, E.M. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2090-2096 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Extractes fenolics vegetals Fermentacio malolactica Eficacia tecnologica Vinificacio Antimicrobians |
Títol | Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (y II) |
Autor | GARCIA RUIZ, A. GONZALEZ ROMPINELLI, E.M. RODRIGUEZ BENCOMO, J.J. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2097-2102 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi blanc Crian?a en barrica Extractes fenolics vegetals Vinificacio Eficacia tecnologica Antimicrobians |
Títol | Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad |
Autor | GARDE-CERDAN, T. ARIAS-GIL, M. ANCIN-AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4511-4521 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Envelliment Envelliment del vi Envelliment en barrica Barrica Qualitat Qualitat del vi Barrica de roure Etilfenol Compostos volatils |
Títol | Fermentation alcoholique |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 8-11 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio Elaboracio de vi Sulfitatge Verema |
Localització | C 24/321 |
Títol | Fermentation malolactique |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 12-13 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Elaboracio de vi Fermentacio |
Localització | C 24/321 |
Títol | Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904 |
Descriptors | Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra |
Títol | Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica |
Títol | Gaz dans la bouteille. Partie 1/2 |
Autor | ROBILLARD, B. LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 39-42 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evaporacio Decantacio Eliminacio d'aire Oxigenacio |
Títol | Generosos de Andalucia (1): Lopez Hermanos Pedro Ximenez |
Autor | VANGUARDIA, LA |
Dades Font | Vanguardia, La - Enero 2008 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Vi Vi espanyol Elaboracio de vi Produccio de vi Pedro Ximenez Malaga Malaga DO Vi generos Moscatell d'Alexandria Pedro Ximen |
Localització | C 24/71 |
Títol | Gravedad, La |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Febrero-Marzo 2009 - V: - N: 70, Pg: 56 |
Descriptors | Elaboracio de vi Gravetat Raim Vi Most Vinificacio Proces d'elaboracio |
Títol | Hygiene |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 20-21 |
Descriptors | Desinfeccio Desinfectants Desinfectants quimics Brettanomyces Elaboracio de vi Crian?a |
Localització | C 24/321 |
Títol | Identida de marca rejuvenecida, Una |
Autor | OENOBRANDS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74 |
Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador |
Títol | Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum. Tecnica de secuenciacion multilocular |
Autor | RIVAS, B. de las MARCOBAL, A. MU?OZ, R. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4364-4373 |
Descriptors | Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Fermentacio Bacteris lactics Vi negre Seq?enciacio multilocular |
Títol | Importance de la permeabilite des obturateurs a l'oxygene dans le vieillissement des vins en bouteilles |
Autor | LOPES, P. SAUCIER, C. TEISSEDRE, P-L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Metode enzimatic |
Títol | Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges |
Autor | GEFFROY, O. LOPEZ, R. SERRANO, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials |
Títol | Influencia de residuos de diversos plaguicidas en la elaboracion de vinos tintos obtenidos en la D.O. Jumilla |
Autor | OLIVA, J. PARDO, F. NAVARRO, S. BARBA, A. NAVARRO, G. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 1998 - V: - N: 2730-2731, Pg: 4330-4339 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vinificacio Vi negre Jumilla DO Residus Plaguicides Influencia |
Títol | Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat |
Localització | 663.2 For |
Títol | Innover et perfectionner ses practiques d'elaboration des vins roses |
Autor | TOUZET, F. MORAND, A. GRANES, D. PIC, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 43--44 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi rosat Maceracio prefermentativa Fusta de roure |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Interacciones entre levaduras. Cultivos mezclados bajo condiciones enologicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4503-4506 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Vi Llevats Interaccions Llevats indigenes Toxina Killer Fermentacio vinica Investigacio vitivinicola |
Títol | L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais |
Autor | BERTIN, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14 |
Descriptors | Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca |
Títol | L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques |
Autor | DIEVAL, J.B. UGLIANO, M. SCIACCHITANO, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52 |
Descriptors | Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada |
Títol | La qualite aromatique par la maitrise de la microflore prefermentaire |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 21-23 |
Descriptors | Elaboracio de vi Sulfatat Qualitat organoleptica Aroma del vi Microflora fermentativa Llevats seleccionats Llevats vinics Llevats |
Títol | Le gerbage des vins effervescents |
Autor | LIGER, G. BARBIER, J.E. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio |
Títol | Le manganese dans les vins, origine et teneurs |
Autor | KALANQUIN, D. COSTE, M. PARICAUD, T. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 33-35 |
Descriptors | Sol viticola Qualitat del sol Vinya Metabolisme Oligoelements Elaboracio de vi Qualitat del vi Tecniques enologiques Manganes Toxicitat |
Títol | Les besoins thermiques d'une cave. Principe, base de calcul et exemples |
Autor | MARENGO, D. ROCHARD, J. CAROSSO, E. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 66-70 |
Descriptors | Necessitats termiques Elaboracio de vi Enzims Llevats Bacteris Envelliment |
Títol | Les enzymes et l'xtraction des aromes |
Autor | CANAL, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa |
Títol | Les gelatines |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 99-102 |
Descriptors | Gelatina Vinificacio Elaboracio de vi |
Títol | Les techniques d'analyse fine |
Autor | LE NOTRE, D. KLEBANOWSKI, H. BRETHENOUX, P.E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Let's Go To The BOP |
Autor | RINK, J. |
Dades Font | American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2008 - V: 40- N: 1, Pg: 20-21 |
Descriptors | Viticultor Vi Varietats de vi Elaboracio de vi Elaboracio de cervesa Minimitzacio Cost Costos de produccio Kit d'assaig Patrons |
Títol | Levaduras inactivas ricas en glutation |
Autor | HERAS, J.M. SUAREZ, C. SIECZKOWSKI, N. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi |
Títol | Los vinos de seis bodegas de la DO Tarragona, excelentes para la Guia Pe?in 2013 |
Autor | PEREZ, U. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 2012 - V: - N: , Pg: 42 |
Descriptors | Tarragona DO Elaboracio de vi Vi catala Guia de vi Cellers Vi de qualitat |
Localització | DO 6 Tarragona 2 |
Títol | Maduracion de la uva en funcion del numero de semillas de la baya. Vi?a y cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4507-4509 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Maduresa Maduresa del raim Graduacio Graduacio alcoholica Canvi climatic Investigacio vitivinicola |
Títol | Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes |
Autor | SILVANO, A. DUMONT, A. THEODORE, D. [et al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25 |
Descriptors | Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic |
Títol | Management of utilization of tannins and through vine water status |
Autor | SIECZKOWSKI, N. BERNARD, N. ZEBIC, O. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Tanins |
Títol | Materiel vinicole. Un pour tous... |
Autor | CAUCHY, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 44-46 |
Descriptors | Equipament Elaboracio de vi Material Tecniques de millora |
Títol | Mesure des gaz dissous dans le vin |
Autor | THOMAS, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 16-17 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Tecnologia enologica Metode enzimatic |
Títol | Micro-oxygenation en Amerique, La |
Autor | SMITH, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 61-65 |
Descriptors | Elaboracio de vi Oxigenacio Oxigen Micro-oxigenacio |
Títol | Moins de 100 mg/l c'est possible |
Autor | FAVRE, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 44-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques viticoles Sulfit Supressio Vinificacio SO2 |
Títol | Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino |
Autor | ENOLOGOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59 |
Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica |
Títol | Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una |
Autor | LEE, S.A. SHEEHAN, H. DEED, R.C. RICHARDS, K.D. GARDNER, R.C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27 |
Descriptors | Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda |
Títol | Nuevo metodo de elaboracion de vinos tintos dulces |
Autor | ACEDO, F. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 98 |
Descriptors | Elaboracio de vi Nou metode Vi negre dol? Proces de deshidratacio Universitat de Cordoba |
Títol | Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl |
Autor | MANTOVANI, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69 |
Descriptors | Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio |
Localització | C 10/14 |
Títol | Nutrition azotee et levure |
Autor | CABOULET, D. ROY, A. DUCASSE, M.A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio |
Títol | Outils technologiques de reduction des intrants en oenologie |
Autor | SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre/Octobre 2012 - V: - N: 254, Pg: 423-425 |
Descriptors | Durabilitat Innovacio Tecnologia Elaboracio de vi |
Títol | Oxigeno en el vino, El. Gases en enologia |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4398-4401 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques escumants Caracteristiques morfologiques Oxigen Dissolucio Buquet Bouquet |
Títol | Oxygenation des mouts de blancs |
Autor | LAGARDE, C. FARGETON, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 29-31 |
Descriptors | Oxigenacio Most Elaboracio de vi Estrategies Vinificacio Estrategies de vinificacio |
Títol | Patentan una bebida con bajo contenido alcoholico que mantiene las propiedades del vino |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 71 |
Descriptors | Elaboracio de vi Patent Graduacio alcoholica Sector del vi Innovacio Begudes alcoholiques |
Títol | Permeabilite a l'oxygene du bouchage a vis oenologique |
Autor | BARIOZ, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 33-34 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Permeabilitat Tecnologia enologica Tractament del vi Tap Tap de suro Membrana semipermeable |
Títol | Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol |
Autor | LAGARDE, C. BERNARD, N. CROS, S [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35 |
Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols |
Títol | Por que emplear bacterias lacticas seleccionadas si mis vinos realizan espontaneamente la fermentacion malolactica? |
Autor | AGROVIN |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 62 |
Descriptors | Fermetacio Fermentacio malolactica Bacteris lactics Elaboracio de vi |
Títol | Posibles soluciones para la depuracion de los efluentes vinicolas |
Autor | FERNANDEZ-GARCIA, T. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 107-110 |
Descriptors | Ecologia Vi Elaboracio de vi Efluents viticoles |
Títol | Potencial de varietats blanques de raim autoctones andaluses per obtenir vins singulars |
Autor | PUERTAS, B. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 8-12 |
Descriptors | Varietats blanques Raim Varietats de raim Produccio de vi Elaboracio de vi Andalusia Andalucia Potencial vinicola Potencial viticola |
Títol | Prelevements et analyses pour la recherche de brettanomyces |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 22-23 |
Descriptors | Elaboracio de vi Brettanomyces Analisi Mostres Mostreig |
Títol | Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32 |
Descriptors | Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi |
Títol | Principales variedades de vid en Canarias para vinificacion |
Autor | GONZALEZ, S.S. GONZALEZ, O. BARRENO, J.J. GONZALEZ, F. RODRIGUEZ-TORRES, I. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: - N: 3402, Pg: 966-975 |
Descriptors | Raim Vinificacio Elaboracio de vi Vi espanyol Caracteristiques polifenoliques |
Títol | Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue |
Autor | GALTIER, A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors |
Títol | Qualite et stabilite des vins. Prejuges et verites sur la filtration tangentielle |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 40-43 |
Descriptors | Filtracio tangencial Elaboracio de vi Mesures de control Produccio de vi Oxidacio |
Títol | Raisonner son itineraire de vinification. L'objectif produit a tout prix? |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2014 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 46-50 |
Descriptors | Tecnologia vinicola Elaboracio de vi Vi negre Vinificacio Reduccio de costos |
Títol | Reduire le risque pesticides par la fermentation |
Autor | BOURDALES, J. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 16-19 |
Descriptors | Elaboracio de vi Pesticides Fitosanitaris Residus vinicoles Residus vitivnicoles Fermentacio |
Títol | Renaixement priorat? |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 4 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Vi catala 2008 Priorat DO Gratallops Elaboracio de vi Celler Celler Balaguer i Cabre Rene Barbier Entrevista |
Localització | C25/179 |
Títol | Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee |
Autor | GERLAND, C. VIDAL, S. LURTON, L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio |
Títol | Rufete. Resurgir lento, pero seguro |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 36-37 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Vi de qualitat Vi espanol Varietats de vi Varietats de la vinya Crian?a |
Títol | Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras |
Autor | PALACIOS, A. AUGUSTIN, CH. SOTO, F. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques |
Títol | Savoir faire: Utilisation d'un contacteur membranaire pour la gestion exacte des gaz dissous |
Autor | BLANK, A. VIDAL, J.C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 7-12 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques enologiques Gas Gasos enologics Gestio Contactor de membrana |
Títol | Sense endollar |
Autor | GIRANT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 28 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Montsant DO Vi catala Celler Acustic Elaboracio de vi Varietats autoctones |
Localització | DO 3 Montsant 1 |
Títol | Situacion de la viticultura chilena |
Autor | BUSTOS HERRERA, O. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 15-22 |
Descriptors | Xile Vinificacio Elaboracio de vi |
Títol | Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques |
Títol | Tartrate stabilization of wines by treatment with zeolites |
Autor | CUENAT, P. WYSS, C. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 607-621 |
Descriptors | Vi Zeolit Estabilitzacio Elaboracio de vi |
Títol | Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino |
Autor | VICARIA, M. MARTINEZ, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics |
Títol | The Yeast makes the Wine: Concepts for a market-conform wine style dependent upon vintage |
Autor | BURGER, K. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 505-523 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats Vi Vintage Comercialitzacio vitivinicola |
Títol | The importance of cloud and sediment management in winemaking |
Autor | HUHN, T. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 79-95 |
Descriptors | Congressos Vi grec Produccio vitivinicola Sedimentacio Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio |
Títol | Una hipotesis sobre el aumento de grado en los vinos modernos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2103-2105 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vins moderns Graduacio alcoholica Fertilitzant |
Títol | Usage de Toluraspora delbrueckii lors de l'elaboration de gands vins rouges |
Autor | RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 25-28 |
Descriptors | Torulaspora delbrueckii Elaboracio de vi Varietats negres Vi negre |
Títol | Use of Barrels & Oak Alternatives |
Autor | STITZER, W. |
Dades Font | Journal; American Wine Society ISSN: 0364-698X - 2007-2008 - V: 39- N: 4, Pg: 16-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Botes Estats Units d'America Roure Roure america |
Títol | Vega-Sicilia |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vi Espanya Celler Vinya Ribera del Duero Historia Verema Elaboracio de vi |
Títol | Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau? |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim |
Títol | Vigne et vin. Actus de l'innovation et nouveaux horizons |
Autor | BERTIN, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 16-21 |
Descriptors | Verema mecanitzada Innovacio Enologia Vinya Innovacio Tecnologia de la informacio Informatitzacio Cadena de produccio Vi Vi de qualitat Elaboracio de vi Viticultura Viticultura de precisio Tecnologia Agricultura Investigacio Genoma Llevats enologics |
Títol | Vinicola del Priorat s'apunta a les rutes de turisme enologic, La |
Autor | VILLA, N. |
Dades Font | Periodico, El - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 4 |
Descriptors | Cooperativa vinicola Gratallops Elaboracio de vi DO Enoturisme Ruta del vi Promocio Comercialitzacio vitivinicola |
Localització | C 24/137 |
Títol | Vinification en rouge. Fractioner les remontages pour gagner en qualite |
Autor | VINSONNEAU, E. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2013 - V: - N: 391, Pg: 44-47 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Material Equipament Recerca vitivinicola Recerca Millora de la qualitat |
Localització | eNLLA?: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4413466 |
Títol | Vinification. Une solution innovante pour la revelation des thiols: emploi d'une enzyme pectolytique a activites ciblees pour la revelation des thiols |
Autor | FARINES, V. SALMON, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 42-46 |
Descriptors | Tiols Tiols aromatics Tiols volatils Vinificacio Elaboracio de vi Tecniques viticoles |
Títol | Vino e Israel, El |
Autor | SALVI, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 156-160 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Israel Vi jueu Historia del vi Historia Vi israeli Caracteristiques Caracteristiques viticoles Caracteritzacio del vi |
Títol | Vinos de Catalu?a. Tradicion, innovacion y calidad |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 48-55 |
Descriptors | Vi catal? Vi Elaboracio de vi Regions vitivinicoles Caracteristiques varietals Denominacio d'origen Varietats de vi Mapa varietal |
Títol | Vinos de altura con el cambio climatico |
Autor | MATE, V. |
Dades Font | Pais, El - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 17 |
Descriptors | Canvi climatic Escalfament gloval Poda Elaboracio de vi Etiquetat |
Localització | C 24/105 |
Títol | Vinos kosher. La uva mas pura |
Autor | BRAVO, A. |
Dades Font | Vinum - Julio-Agosto 2013 - V: - N: 187, Pg: 26-27 |
Descriptors | Vi Kosher Elaboracio de vi Religio |
Títol | Vins sense sulfits.Un projecte liderat per Vitec permetra elaborar vi sense que calgui afegir dioxid de sofre, un conservant limitat per llei |
Autor | MARGALEF, O |
Dades Font | La Vanguardia - 18 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Vitec Elaboracio de vi Dioxid de sofre Innovacio Sulfit Investigacio vitivinicola |
Localització | C 24/336 |
Títol | Vinyes a la frontera |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 23 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Tarragona DO Elaboracio de vi Vi catala Celler Mas del Boto Vinya vella Raim Varietats blanques Assecatge natural |
Localització | DO 6 Tarragona 2 |
Títol | celler La Vinyeta i Inoxpa fan una prova per obtenir vi amb menys alcohol, El |
Autor | BOSH, I. |
Dades Font | Punt, El - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 28 |
Descriptors | Cellers Vi experimental Elaboracio de vi Desalcoholitzacio Alcohol Vi desalcoholitzat |
Localització | C 24/134 |
Títol | le vieillissement premature de l'arome des vins rouges |
Autor | DUBOURDIEU, D. PONS, A. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Envelliment del vi MND |
Títol | parella inverteix prop de 700.000 euros en un celler a la Serra d'Almos, Una |
Autor | CARALT, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juliol 2008 - V: - N: , Pg: 37 |
Descriptors | Celler Elaboracio de vi Vi catala Montsant DO Denominacio d'origen Cellers Serra d'Almos |
Localització | DO3 Montsant 1 |