Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Elaboracio de vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 155


Títol ' Vin jaune', El
Autor
Dades Font Vanguardia, La - 2008 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Elaboracio de vi Vi jove Pinot negre Pinot noir Vi frances Caracteritzacio del vi Crian?a en barrica
Localització C 24/90

Títol 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.5. Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico
Autor BUTZKE, Ch.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 71-84
Descriptors Canvi climatic Produccio de vi Enologia Elaboracio de vi Vi negre Enologia Estrategies de vinificacio Elaboracio de vi Clima calid
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol <>mise en bouteille. Oxygene
Autor THOMAS, E.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41
Descriptors Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat

Títol AOC du Languedoc. Des progres? Oui, mais...
Autor RAMON, J.  
Dades Font Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Mars 2002 - V: - N: 3796, Pg: 38-51
Descriptors Exportacio Fran?a Vi Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Estadistiques Mercat Denominacio d'origen Vi de garatge Elaboracio de vi Mercat

Títol Acciones de los plaguicidas sobre la vinificacion
Autor
Dades Font Vinyas, Vinos y Vidas - agost 1997 - V: - N: 14, Pg: 18
Descriptors Plaguicides Elaboracio de vi Viticultura Vinya Cultiu Verema Oidi Oidium Podridura grisa Mildiu Cuc del raim Vinificacio

Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Agent de collage des mouts et des vins
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28
Descriptors Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament

Títol Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene
Autor PIRDEL, A.   KUTMAN, A.   PAUL, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38
Descriptors Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa. Medidas para la extraccion de los compuestos volatiles
Autor AZNAR, M.   ARROYO, T.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4491-4494
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Caracteristiques del vi Purga Trampa Compostos del vi Acetat Lactat

Títol Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia
Autor ANFIQUIMICA  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics

Títol Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330
Descriptors Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio

Títol Application des inhibiteurs de cristallisation etplus particulierement des gommes de cellulose a la stabilisation tartrique des vins rouge et rose
Autor DAVAUX, F.   CHARRIER, F.   VINSONNEAU, E.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 7-15
Descriptors Elaboracio de vi Vi negre Estabilitzant Inhibidor Cristal?litzacio Cristal?litzacio tartrica

Títol Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin
Autor GIORDANENGO, T.   MICHEL, J.   GAUTHIER, P.   CHARPENTIER, J.P.   JOURDES, M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24
Descriptors Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials

Títol Apports d'oxygene au cours du conditionnement des vins tranquilles et impact sur le fruite
Autor VIDAL, J-L.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 24-26
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Espai de cap

Títol Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Argentina y el mundo en cifras
Autor
Dades Font Vinos & Vinyas Internacional - 1998 - V: - N: Numero Especial, Pg: p.finals
Descriptors Zones viticoles Argentina Produccio de raim Elaboracio de vi 1996-1997 Exportacio Importacio Comsum Begudes

Títol Bacterie du vin Oenococcus oeni un metabolisme de l'azote adapte a son environnement, La
Autor RITT, J-F.   REMIZE, F.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 12-14
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Nitrogen Most Peptid Activitat enzimatica

Títol Bebida de dioses al alcance de todos. Vino de cacao y otras exquisiteces de chocolate
Autor VANGUARDIA, LA  
Dades Font Vanguardia, La - Enero 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp.
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Cacao Vi cacao Maridatge Xocoati Xocolata Xili
Localització C 24/72

Títol Bodegas Murviedro, el CSIC y Lallemand se unen para desarrollar una levadura monovarietal unica de Bobal
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 24-26
Descriptors Elaboracio de vi Noves metodologies Llevats monovarietals Bobal

Títol Bodegas mas ecologicas
Autor DIAZ PLAZA, J.  
Dades Font Diari de Tarragona - 12 Desembre 2010 - V: - N: , Pg: 6
Descriptors Celler Ecologia Elaboracio de vi Enoturisme Tarragona

Títol Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio

Títol Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils

Títol Brettanomyces: une levure commune sous surveillance
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26
Descriptors Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics
Localització C 24/321

Títol Calentamiento global
Autor SALVI, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 677-681
Descriptors Elaboracio de vi Canvi climatic Escalfament Global

Títol Calidad del vino depende de la eleccion de los tratamientos, La. Jornada tecnica de calidad en Riojaforum
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1632-1634
Descriptors Logro?o Logronyo Rioja Jornades Congressos Vi Fungicides Vinya Cultiu de la vinya Qualitat del raim Elaboracio de vi OIV Office International de la Vigne et du Vin Qualitat sensorial Qualitat sensorial del vi Seguretat alimentaria Contaminants Fitosanitaris Dosificacio 2007

Títol Canario sabroso, Un
Autor DELGADO, C.  
Dades Font Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 10
Descriptors Vi Vi negre Elaboracio de vi Vinya autoctona Vi espanyol Canaries Illes Canaries Cep Tintilla Vijariego negre Negramoll Baboso Vi de crian?a
Localització C 24/76

Títol Chateauneuf-du-Pape. Les secrets d'une longevite
Autor PETRONIO, R.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2008 - V: - N: 519, Pg: 32-43
Descriptors Vi Vi frances Elaboracio de vi Chateauneuf-du-Pape DO Regions vitivinicoles Caracteristiques Caracteritzacio vitivinicola

Títol Coadiuvanti enologici: Bentonite
Autor MANFREDINI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 43-46
Descriptors Coadjuvant Bentonita Clarificacio Vinificacio Elaboracio de vi
Localització C 10/16

Títol Coinoculacion de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   MARTOS, A.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2118-2121
Descriptors Elaboracio de vi Llevats Fongs Vinificacio Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni

Títol Complejacion de los metales en la coloracion de los tintos navarros. Componentes del vino y color
Autor ESPARZA, I.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 646-651
Descriptors Vi Elaboracio de vi Vi espanyol Vi negre Vi de Navarra Coloracio Colorimetria Color del vi Most

Títol Compte rendu de la vigne et du vin
Autor GROUPE D'EXPERTS TECHNOLOGIE DU VIN  
Dades Font Office international de la vigne et du vin - 1988 - V: - N: 1514, Pg:
Descriptors Carboximeticel?lulosa Filtracio tangencial Filtratge Elaboracio de vi Estabilitzacio
Localització C1/1

Títol Control de las aminas biogenas en los vinos. Seguridad alimentaria
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4441-4445
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Amines Bentonita Bentonites enologiques Amines biogenes Amines biogeniques

Títol Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion
Autor PALACIOS, A.   SUAREZ, C.   HERAS, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719
Descriptors Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio

Títol Cosa s'escalfa, La. Canvi climatic
Autor FALGUERAS, M.  
Dades Font Periodico, El - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 13
Descriptors Canvi climatic Elaboracio de vi Escalfament Caracteristiques del vi Graduacio alcoholica
Localització C 24/89

Títol Cross Flow Filtration with Ceramic Membranes
Autor ESTERMANN, G.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 459-469
Descriptors Filtracio amb membrana Filtracio Vi Elaboracio de vi

Títol DO Penedes 3
Autor CONSELL REGULADOR DE LA DENOMINACIO D'ORIGEN PENEDES  
Dades Font Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg: 1-2
Descriptors Penedes DO Vi catala Regions vitivinicoles Elaboracio de vi Envelliment Envelliment del vi Diversitat Internacionalitzacio
Localització DO 4 Penedes 2

Títol Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   GOMEZ-CORDOVES, C.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458
Descriptors Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic

Títol Desalcoholizacion de vinos mediante columna de cono rotatorio: caracteristicas del vino final
Autor RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J.   ORTEGA-HERAS, M.   PEREZ MAGARI?O, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 58-62
Descriptors Vi Produccio de vi Elaboracio de vi Alcohol Graduacio alcoholica Graduacio Desalcoholitzacio

Títol Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25
Descriptors Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics
Localització C 24/321

Títol Diferenciacion de taninos enologicos comerciales. Analisi de carbohidratos de bajo peso molecular
Autor SANZ, M.L.   MARTINEZ-CASTRO, I.   MORENO-ARRIBAS, M.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2662-2664
Descriptors Elaboracio de vi Tanins enologics Diferenciacio Analisi Carbohidrats Pes molecular

Títol Dossier: Innovations pour les vinifications
Autor FAVRE, S.   CAUCHY, A.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 20-27
Descriptors Tecniques viticoles Elaboracio de vi Innovacio Cellers Oxigenacio Biomassa Rehidratacio

Títol Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos
Autor MORATA, A.   BENITO, S.   PALOMERO, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37
Descriptors Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic

Títol Efecto de la ausencia de semillas durante la vinificacion
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.   BUSSE-VALVERDE, N.   LOPEZ-ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrero 2014 - V: - N: 3416, Pg: 134-138
Descriptors Elaboracio de vi Vinificacio Llavor Tecniques viticoles

Títol Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique
Autor CASALTA, E.   CERVI, M.F.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc

Títol Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard
Autor BESSIERE, A.   DUFOURCQ, T.   ROLAND, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol

Títol Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas
Autor PEREZ OLIVERO, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38
Descriptors Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi

Títol El raim diferencial
Autor GIRALT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 26 Octubre 2012 - V: - N: , Pg: 7
Descriptors Conca de Barbera DO Elaboracio de vi Vi catala Raim Varietats autoctones Morenillo
Localització DO 2 Conca de Barber? 1

Títol El raim original
Autor GIRALT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 12 Octubre 2012 - V: - N: , Pg: 6
Descriptors Conca de Barbera DO Elaboracio de vi Vi catala Raim Varietats autoctones v
Localització DO 2 Conca de Barber? 1

Títol El vi: una biocatalisi d'alta expressio
Autor FERRER, S.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 3-4
Descriptors Elaboracio de vi Bioquimica Derivats Fermentacio alcoholica

Títol Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49
Descriptors Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control

Títol Elevage
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17
Descriptors Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat
Localització C 24/321

Títol Eliminacion de la Ocratoxina A por APPCC. Seguridad alimentaria
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4318-4326
Descriptors Elaboracio de vi Seguretat alimentaria Residus Ocratoxina Ocratoxina A (OTA) APPCC Toxines Toxicitat Micotoxina

Títol Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas
Autor PRETE, V. del   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500
Descriptors Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina

Títol Els vins nus
Autor GIRALT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 16 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Conca de Barbera DO Vi catala Elaboracio de vi Agricultura biodinamica Celler Escoda-Sanahuja
Localització DO 2 Conca de Barber? 1

Títol Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico
Autor BUTZKE, C.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 71-84
Descriptors Enologia Elaboracio de vi Vi negre Zones calides Canvi climatic Temperatura California Rioja Australia Estats Units d'America Dades estadistiques
Localització 663.2 For

Títol Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi

Títol Escanyavella. La blanca escondida del Priorat
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 36-37
Descriptors Elaboracio de vi Raim Escanyavella Priorat Priorat DOQ Raim autocton Vi Varietats Varietats blanques Caracteristiques varietals

Títol Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391
Descriptors Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces

Títol Etude de la maceration prefermentaire a chaud
Autor FEILHER, C.   FAVAREL, J.L.   DURAND, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 17-20
Descriptors Fermentacio Maceracio prefermentativa Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Extraccion asistida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles. Barricas de roble
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 790-795
Descriptors Elaboracio de vi Cloroanisols Clorofenols Extraccio

Títol Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (I)
Autor GARCIA RUIZ, A.   CUEVA, C.   GONZALEZ ROMPINELLI, E.M.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2090-2096
Descriptors Elaboracio de vi Vi negre Extractes fenolics vegetals Fermentacio malolactica Eficacia tecnologica Vinificacio Antimicrobians

Títol Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (y II)
Autor GARCIA RUIZ, A.   GONZALEZ ROMPINELLI, E.M.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2097-2102
Descriptors Elaboracio de vi Vi blanc Crian?a en barrica Extractes fenolics vegetals Vinificacio Eficacia tecnologica Antimicrobians

Títol Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad
Autor GARDE-CERDAN, T.   ARIAS-GIL, M.   ANCIN-AZPILICUETA, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4511-4521
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Envelliment Envelliment del vi Envelliment en barrica Barrica Qualitat Qualitat del vi Barrica de roure Etilfenol Compostos volatils

Títol Fermentation alcoholique
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 8-11
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio Elaboracio de vi Sulfitatge Verema
Localització C 24/321

Títol Fermentation malolactique
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 12-13
Descriptors Fermentacio malolactica Elaboracio de vi Fermentacio
Localització C 24/321

Títol Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904
Descriptors Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra

Títol Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion
Autor LALLEMAND  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343
Descriptors Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica

Títol Gaz dans la bouteille. Partie 1/2
Autor ROBILLARD, B.   LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 39-42
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evaporacio Decantacio Eliminacio d'aire Oxigenacio

Títol Generosos de Andalucia (1): Lopez Hermanos Pedro Ximenez
Autor VANGUARDIA, LA  
Dades Font Vanguardia, La - Enero 2008 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Vi Vi espanyol Elaboracio de vi Produccio de vi Pedro Ximenez Malaga Malaga DO Vi generos Moscatell d'Alexandria Pedro Ximen
Localització C 24/71

Títol Gravedad, La
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Febrero-Marzo 2009 - V: - N: 70, Pg: 56
Descriptors Elaboracio de vi Gravetat Raim Vi Most Vinificacio Proces d'elaboracio

Títol Hygiene
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 20-21
Descriptors Desinfeccio Desinfectants Desinfectants quimics Brettanomyces Elaboracio de vi Crian?a
Localització C 24/321

Títol Identida de marca rejuvenecida, Una
Autor OENOBRANDS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum. Tecnica de secuenciacion multilocular
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4364-4373
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Fermentacio Bacteris lactics Vi negre Seq?enciacio multilocular

Títol Importance de la permeabilite des obturateurs a l'oxygene dans le vieillissement des vins en bouteilles
Autor LOPES, P.   SAUCIER, C.   TEISSEDRE, P-L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 19-23
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Metode enzimatic

Títol Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges
Autor GEFFROY, O.   LOPEZ, R.   SERRANO, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials

Títol Influencia de residuos de diversos plaguicidas en la elaboracion de vinos tintos obtenidos en la D.O. Jumilla
Autor OLIVA, J.   PARDO, F.   NAVARRO, S.   BARBA, A.   NAVARRO, G.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 1998 - V: - N: 2730-2731, Pg: 4330-4339
Descriptors Elaboracio de vi Vinificacio Vi negre Jumilla DO Residus Plaguicides Influencia

Títol Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat
Localització 663.2 For

Títol Innover et perfectionner ses practiques d'elaboration des vins roses
Autor TOUZET, F.   MORAND, A.   GRANES, D.   PIC, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 43--44
Descriptors Elaboracio de vi Vi rosat Maceracio prefermentativa Fusta de roure

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354
Descriptors Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Interacciones entre levaduras. Cultivos mezclados bajo condiciones enologicas
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4503-4506
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Vi Llevats Interaccions Llevats indigenes Toxina Killer Fermentacio vinica Investigacio vitivinicola

Títol L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais
Autor BERTIN, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14
Descriptors Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca

Títol L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques
Autor DIEVAL, J.B.   UGLIANO, M.   SCIACCHITANO, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52
Descriptors Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada

Títol La qualite aromatique par la maitrise de la microflore prefermentaire
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 21-23
Descriptors Elaboracio de vi Sulfatat Qualitat organoleptica Aroma del vi Microflora fermentativa Llevats seleccionats Llevats vinics Llevats

Títol Le gerbage des vins effervescents
Autor LIGER, G.   BARBIER, J.E.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio

Títol Le manganese dans les vins, origine et teneurs
Autor KALANQUIN, D.   COSTE, M.   PARICAUD, T.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 33-35
Descriptors Sol viticola Qualitat del sol Vinya Metabolisme Oligoelements Elaboracio de vi Qualitat del vi Tecniques enologiques Manganes Toxicitat

Títol Les besoins thermiques d'une cave. Principe, base de calcul et exemples
Autor MARENGO, D.   ROCHARD, J.   CAROSSO, E.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 66-70
Descriptors Necessitats termiques Elaboracio de vi Enzims Llevats Bacteris Envelliment

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Les gelatines
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 99-102
Descriptors Gelatina Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Les techniques d'analyse fine
Autor LE NOTRE, D.   KLEBANOWSKI, H.   BRETHENOUX, P.E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques

Títol Let's Go To The BOP
Autor RINK, J.  
Dades Font American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2008 - V: 40- N: 1, Pg: 20-21
Descriptors Viticultor Vi Varietats de vi Elaboracio de vi Elaboracio de cervesa Minimitzacio Cost Costos de produccio Kit d'assaig Patrons

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C.   SIECZKOWSKI, N.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112
Descriptors Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi

Títol Los vinos de seis bodegas de la DO Tarragona, excelentes para la Guia Pe?in 2013
Autor PEREZ, U.  
Dades Font Diari de Tarragona - 2012 - V: - N: , Pg: 42
Descriptors Tarragona DO Elaboracio de vi Vi catala Guia de vi Cellers Vi de qualitat
Localització DO 6 Tarragona 2

Títol Maduracion de la uva en funcion del numero de semillas de la baya. Vi?a y cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4507-4509
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduresa Maduresa del raim Graduacio Graduacio alcoholica Canvi climatic Investigacio vitivinicola

Títol Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes
Autor SILVANO, A.   DUMONT, A.   THEODORE, D.   [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25
Descriptors Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic

Títol Management of utilization of tannins and through vine water status
Autor SIECZKOWSKI, N.   BERNARD, N.   ZEBIC, O.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571
Descriptors Elaboracio de vi Vi Tanins

Títol Materiel vinicole. Un pour tous...
Autor CAUCHY, A.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 44-46
Descriptors Equipament Elaboracio de vi Material Tecniques de millora

Títol Mesure des gaz dissous dans le vin
Autor THOMAS, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 16-17
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Tecnologia enologica Metode enzimatic

Títol Metodo Ganimede, El. Elaboracion de vinos
Autor PEDRAJO PEREZ, A.   ACHUTEGUI DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 52-60
Descriptors Sector vitivinicola Tecnologia Tecnologia enologica Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Metode Ganimede Diposit de fermentacio Fermentacio del most Elaboracio de vi Bodegues Vinificacio Fermentacio alcoholica Extraccio Eficiencia energetica Eficiencia

Títol Micro-oxygenation en Amerique, La
Autor SMITH, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 61-65
Descriptors Elaboracio de vi Oxigenacio Oxigen Micro-oxigenacio

Títol Moins de 100 mg/l c'est possible
Autor FAVRE, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 44-47
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques viticoles Sulfit Supressio Vinificacio SO2

Títol Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica

Títol Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una
Autor LEE, S.A.   SHEEHAN, H.   DEED, R.C.   RICHARDS, K.D.   GARDNER, R.C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27
Descriptors Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda

Títol Nuevo metodo de elaboracion de vinos tintos dulces
Autor ACEDO, F.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 98
Descriptors Elaboracio de vi Nou metode Vi negre dol? Proces de deshidratacio Universitat de Cordoba

Títol Nuevo sistema CLU de Tecnicapompe para eliminar contaminantes en la uva. El metodo evita que se encuentren antibotriticos y funguicidas viticolas
Autor ENOLOGOS REVISTA OFICIAL DE LA FEDERACION ESPA?OLA DE ENOLOGOS  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 20
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Antibotritic Fungicides viticoles Eliminacio de contaminants Eliminacio Contaminants

Títol Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl
Autor MANTOVANI, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69
Descriptors Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio
Localització C 10/14

Títol Nutrition azotee et levure
Autor CABOULET, D.   ROY, A.   DUCASSE, M.A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio

Títol Outils technologiques de reduction des intrants en oenologie
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre/Octobre 2012 - V: - N: 254, Pg: 423-425
Descriptors Durabilitat Innovacio Tecnologia Elaboracio de vi

Títol Oxigeno en el vino, El. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4398-4401
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques escumants Caracteristiques morfologiques Oxigen Dissolucio Buquet Bouquet

Títol Oxygenation des mouts de blancs
Autor LAGARDE, C.   FARGETON, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 29-31
Descriptors Oxigenacio Most Elaboracio de vi Estrategies Vinificacio Estrategies de vinificacio

Títol Patentan una bebida con bajo contenido alcoholico que mantiene las propiedades del vino
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 71
Descriptors Elaboracio de vi Patent Graduacio alcoholica Sector del vi Innovacio Begudes alcoholiques

Títol Permeabilite a l'oxygene du bouchage a vis oenologique
Autor BARIOZ, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 33-34
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Permeabilitat Tecnologia enologica Tractament del vi Tap Tap de suro Membrana semipermeable

Títol Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol
Autor LAGARDE, C.   BERNARD, N.   CROS, S   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols

Títol Por que emplear bacterias lacticas seleccionadas si mis vinos realizan espontaneamente la fermentacion malolactica?
Autor AGROVIN  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 62
Descriptors Fermetacio Fermentacio malolactica Bacteris lactics Elaboracio de vi

Títol Posibles soluciones para la depuracion de los efluentes vinicolas
Autor FERNANDEZ-GARCIA, T.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 107-110
Descriptors Ecologia Vi Elaboracio de vi Efluents viticoles

Títol Potencial de varietats blanques de raim autoctones andaluses per obtenir vins singulars
Autor PUERTAS, B.   [et al.]  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 8-12
Descriptors Varietats blanques Raim Varietats de raim Produccio de vi Elaboracio de vi Andalusia Andalucia Potencial vinicola Potencial viticola

Títol Prelevements et analyses pour la recherche de brettanomyces
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 22-23
Descriptors Elaboracio de vi Brettanomyces Analisi Mostres Mostreig

Títol Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32
Descriptors Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi

Títol Principales variedades de vid en Canarias para vinificacion
Autor GONZALEZ, S.S.   GONZALEZ, O.   BARRENO, J.J.   GONZALEZ, F.   RODRIGUEZ-TORRES, I.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: - N: 3402, Pg: 966-975
Descriptors Raim Vinificacio Elaboracio de vi Vi espanyol Caracteristiques polifenoliques

Títol Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue
Autor GALTIER, A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors

Títol Qualite et stabilite des vins. Prejuges et verites sur la filtration tangentielle
Autor SIMONIN, S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 40-43
Descriptors Filtracio tangencial Elaboracio de vi Mesures de control Produccio de vi Oxidacio

Títol Raisonner son itineraire de vinification. L'objectif produit a tout prix?
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2014 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 46-50
Descriptors Tecnologia vinicola Elaboracio de vi Vi negre Vinificacio Reduccio de costos

Títol Reduire le risque pesticides par la fermentation
Autor BOURDALES, J.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 16-19
Descriptors Elaboracio de vi Pesticides Fitosanitaris Residus vinicoles Residus vitivnicoles Fermentacio

Títol Renaixement priorat?
Autor GIRALT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 4 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Vi catala 2008 Priorat DO Gratallops Elaboracio de vi Celler Celler Balaguer i Cabre Rene Barbier Entrevista
Localització C25/179

Títol Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee
Autor GERLAND, C.   VIDAL, S.   LURTON, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio

Títol Rufete. Resurgir lento, pero seguro
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 36-37
Descriptors Vi Elaboracio de vi Vi de qualitat Vi espanol Varietats de vi Varietats de la vinya Crian?a

Títol Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, CH.   SOTO, F.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques

Títol Savoir faire: Utilisation d'un contacteur membranaire pour la gestion exacte des gaz dissous
Autor BLANK, A.   VIDAL, J.C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 7-12
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques enologiques Gas Gasos enologics Gestio Contactor de membrana

Títol Sense endollar
Autor GIRANT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 28 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Montsant DO Vi catala Celler Acustic Elaboracio de vi Varietats autoctones
Localització DO 3 Montsant 1

Títol Situacion de la viticultura chilena
Autor BUSTOS HERRERA, O.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 15-22
Descriptors Xile Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques

Títol Tartrate stabilization of wines by treatment with zeolites
Autor CUENAT, P.   WYSS, C.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 607-621
Descriptors Vi Zeolit Estabilitzacio Elaboracio de vi

Títol Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino
Autor VICARIA, M.   MARTINEZ, S.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics

Títol The Yeast makes the Wine: Concepts for a market-conform wine style dependent upon vintage
Autor BURGER, K.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 505-523
Descriptors Elaboracio de vi Llevats Vi Vintage Comercialitzacio vitivinicola

Títol The importance of cloud and sediment management in winemaking
Autor HUHN, T. et al.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 79-95
Descriptors Congressos Vi grec Produccio vitivinicola Sedimentacio Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio

Títol Una hipotesis sobre el aumento de grado en los vinos modernos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2103-2105
Descriptors Elaboracio de vi Vins moderns Graduacio alcoholica Fertilitzant

Títol Usage de Toluraspora delbrueckii lors de l'elaboration de gands vins rouges
Autor RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 25-28
Descriptors Torulaspora delbrueckii Elaboracio de vi Varietats negres Vi negre

Títol Use of Barrels & Oak Alternatives
Autor STITZER, W.  
Dades Font Journal; American Wine Society ISSN: 0364-698X - 2007-2008 - V: 39- N: 4, Pg: 16-17
Descriptors Elaboracio de vi Vi Botes Estats Units d'America Roure Roure america

Títol Vega-Sicilia
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 38-40
Descriptors Vi Espanya Celler Vinya Ribera del Duero Historia Verema Elaboracio de vi

Títol Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau?
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim

Títol Vigne et vin. Actus de l'innovation et nouveaux horizons
Autor BERTIN, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 16-21
Descriptors Verema mecanitzada Innovacio Enologia Vinya Innovacio Tecnologia de la informacio Informatitzacio Cadena de produccio Vi Vi de qualitat Elaboracio de vi Viticultura Viticultura de precisio Tecnologia Agricultura Investigacio Genoma Llevats enologics

Títol Vinicola del Priorat s'apunta a les rutes de turisme enologic, La
Autor VILLA, N.  
Dades Font Periodico, El - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 4
Descriptors Cooperativa vinicola Gratallops Elaboracio de vi DO Enoturisme Ruta del vi Promocio Comercialitzacio vitivinicola
Localització C 24/137

Títol Vinification en rouge. Fractioner les remontages pour gagner en qualite
Autor VINSONNEAU, E.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2013 - V: - N: 391, Pg: 44-47
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Material Equipament Recerca vitivinicola Recerca Millora de la qualitat
Localització eNLLA?: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4413466

Títol Vinification. Une solution innovante pour la revelation des thiols: emploi d'une enzyme pectolytique a activites ciblees pour la revelation des thiols
Autor FARINES, V.   SALMON, C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 42-46
Descriptors Tiols Tiols aromatics Tiols volatils Vinificacio Elaboracio de vi Tecniques viticoles

Títol Vino e Israel, El
Autor SALVI, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 156-160
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Israel Vi jueu Historia del vi Historia Vi israeli Caracteristiques Caracteristiques viticoles Caracteritzacio del vi

Títol Vinos de Catalu?a. Tradicion, innovacion y calidad
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 48-55
Descriptors Vi catal? Vi Elaboracio de vi Regions vitivinicoles Caracteristiques varietals Denominacio d'origen Varietats de vi Mapa varietal

Títol Vinos de altura con el cambio climatico
Autor MATE, V.  
Dades Font Pais, El - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 17
Descriptors Canvi climatic Escalfament gloval Poda Elaboracio de vi Etiquetat
Localització C 24/105

Títol Vinos kosher. La uva mas pura
Autor BRAVO, A.  
Dades Font Vinum - Julio-Agosto 2013 - V: - N: 187, Pg: 26-27
Descriptors Vi Kosher Elaboracio de vi Religio

Títol Vins sense sulfits.Un projecte liderat per Vitec permetra elaborar vi sense que calgui afegir dioxid de sofre, un conservant limitat per llei
Autor MARGALEF, O  
Dades Font La Vanguardia - 18 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Vitec Elaboracio de vi Dioxid de sofre Innovacio Sulfit Investigacio vitivinicola
Localització C 24/336

Títol Vinyes a la frontera
Autor GIRALT, E.  
Dades Font La Vanguardia - 23 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 6
Descriptors Tarragona DO Elaboracio de vi Vi catala Celler Mas del Boto Vinya vella Raim Varietats blanques Assecatge natural
Localització DO 6 Tarragona 2

Títol celler La Vinyeta i Inoxpa fan una prova per obtenir vi amb menys alcohol, El
Autor BOSH, I.  
Dades Font Punt, El - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 28
Descriptors Cellers Vi experimental Elaboracio de vi Desalcoholitzacio Alcohol Vi desalcoholitzat
Localització C 24/134

Títol le vieillissement premature de l'arome des vins rouges
Autor DUBOURDIEU, D.   PONS, A.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 52-54
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Envelliment del vi MND

Títol parella inverteix prop de 700.000 euros en un celler a la Serra d'Almos, Una
Autor CARALT, A.  
Dades Font Diari de Tarragona - Juliol 2008 - V: - N: , Pg: 37
Descriptors Celler Elaboracio de vi Vi catala Montsant DO Denominacio d'origen Cellers Serra d'Almos
Localització DO3 Montsant 1