Registres trobats: 6
Títol | Chimie et technologie du bouchage a vis en aluminium |
Autor | CHAMBON, H. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 49-52 |
Descriptors | Quimica Tecnologia Tapada |
Títol | Elements de controle de la qualite des bouchons synthetiques pour le bouchage des vins |
Autor | CHATONNET, P. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 31-36 |
Descriptors | Tap de suro Tap sintetic Suro sintetic Tapada Qualitat Control de qualitat |
Títol | Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada |
Autor | MAS, A. PUIG, J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15 |
Descriptors | Cava Evolucio Champagne Xampany Tap |
Títol | Incidencias del taponado. Origen de las impurezas que afectan al vino embotellado |
Autor | VICARIA TORRALBO, M. MU?OZ GARCIA, R. MARTINEZ MANUEL, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3199, Pg: 4006-4012 |
Descriptors | Tap Envasat Tapada Tapar Extraccio Problem?tica |
Títol | L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques |
Autor | DIEVAL, J.B. UGLIANO, M. SCIACCHITANO, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52 |
Descriptors | Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada |
Títol | Le bouchage des vins un debat...des solutions |
Autor | ARNOULD, H.L. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 1999 - V: - N: 92, Pg: 7 |
Descriptors | Tapada Tap de suro |