Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DIEVAL, J.B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques
Autor DIEVAL, J.B.   UGLIANO, M.   SCIACCHITANO, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52
Descriptors Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada

Títol Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada
Autor UGLIANO, M.   DIEVAL, J.B.   VIDAL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34
Descriptors Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada