Registres trobats: 5
Títol | Characterising mouth-feel properties of red wines |
Autor | FRANCIS, I.L. GAWEL, P.G. ILAND, P.G. VIDAL, S. CHEYNIER, V. GUYOT, S. KWIATKOWSKI, M.J. WATERS, E.J. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127 |
Descriptors | Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Impact des alcalins chlores sur la teneur en 2,46-trichlorophenol des vins |
Autor | BONNET, M-L. VUCHOT, P. RIOU, C. VIDAL, S. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 39-42 |
Descriptors | TCA TCF Alcalins clorats Vi Analisi |
Títol | Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada |
Autor | UGLIANO, M. DIEVAL, J.B. VIDAL, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34 |
Descriptors | Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada |
Títol | Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee |
Autor | GERLAND, C. VIDAL, S. LURTON, L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |