Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VIDAL, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Characterising mouth-feel properties of red wines
Autor FRANCIS, I.L.   GAWEL, P.G.   ILAND, P.G.   VIDAL, S.   CHEYNIER, V.   GUYOT, S.   KWIATKOWSKI, M.J.   WATERS, E.J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127
Descriptors Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Impact des alcalins chlores sur la teneur en 2,46-trichlorophenol des vins
Autor BONNET, M-L.   VUCHOT, P.   RIOU, C.   VIDAL, S.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 39-42
Descriptors TCA TCF Alcalins clorats Vi Analisi

Títol Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada
Autor UGLIANO, M.   DIEVAL, J.B.   VIDAL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34
Descriptors Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada

Títol Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee
Autor GERLAND, C.   VIDAL, S.   LURTON, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio

Títol Wine tannins and their role in astringency perception
Autor MOUTOUNET, M.   FULCRAND, H.   SARNI-MANCHADO, P.   SOUQUET, J.M.   ATANASOVA, V.   LABARBE, B.   MAURY, CH.   VIDAL, S.   CHEYNIER,V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749
Descriptors Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial
Localització 663.2 SYM