Registres trobats: 3
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | Materiaux a base de composes phenoliques: de nouveaux defis |
Autor | AOUF, C. NOUAILHAS, H. ROUMEAS, L. CAILLOL, S. BOUTEVIN, B. FULCRAND, H. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 22-24 (Cahier technique) |
Descriptors | Compostos fenolics Polifenols Epoxy Resines Biomassa |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |