Registres trobats: 5
Títol | Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa. Medidas para la extraccion de los compuestos volatiles |
Autor | AZNAR, M. ARROYO, T. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4491-4494 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Caracteristiques del vi Purga Trampa Compostos del vi Acetat Lactat |
Títol | Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine |
Autor | RAPP, A. SPRAUL, M. HUMPFER, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365 |
Descriptors | Determinacio quantitativa Compostos del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines |
Autor | VERSINI, G. LUNELLI, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368 |
Descriptors | Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |