Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Compostos del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa. Medidas para la extraccion de los compuestos volatiles
Autor AZNAR, M.   ARROYO, T.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4491-4494
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Caracteristiques del vi Purga Trampa Compostos del vi Acetat Lactat

Títol Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine
Autor RAPP, A.   SPRAUL, M.   HUMPFER, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365
Descriptors Determinacio quantitativa Compostos del vi
Localització 663.254 IN V

Títol The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines
Autor VERSINI, G.   LUNELLI, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368
Descriptors Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos
Localització 663.2 SYM

Títol Wine tannins and their role in astringency perception
Autor MOUTOUNET, M.   FULCRAND, H.   SARNI-MANCHADO, P.   SOUQUET, J.M.   ATANASOVA, V.   LABARBE, B.   MAURY, CH.   VIDAL, S.   CHEYNIER,V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749
Descriptors Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial
Localització 663.2 SYM

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM