Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RAPP, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio
Localització C 19/52

Títol Aromastoffe des wines
Autor RAPP, A.  
Dades Font Chemie in unserer Zeit. ISSN: 0009-2851 - gener 1992 - V: - N: 6, Pg: 273-284
Descriptors Vi Aroma Components volatils Composicio Analisi
Localització C 4/74

Títol Beitrag zur Sortencharakterisierung der Rebsorte Weiber Riesling
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   HEIMANN, W.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 357-361
Descriptors Riesling
Localització C 19/97

Títol Eine neue methode zur anreicherung von dampskomponenten. Dargestellt am beispiel des weines
Autor RAPP, A.   KNIPSER, W.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 13 - novembre 1980 - V: - N: 11, Pg: 698-701
Descriptors Vi Aroma Components volatils
Localització C 3/114

Títol Enzymatische Freisetzung gebundener Aromastoffe in Wein
Autor GROSSMANN, M.   RAPP, A.   RIETH, W.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - 1987 - V: 83- N: 1, Pg: 7-12
Descriptors Enzims Aroma Vi
Localització C 21/66

Títol Fremdkomponenten im Aroma von Trauben und Weinen interspezifischer Rebsorten
Autor RAPP, A.   KNIPSER, W.   ENGEL, L.   ULLEMEYER, H.   HEIMANN, W.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 13-15
Descriptors Vi Aroma Maduixa
Localització C 8/75

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung
Autor RAPP, A.   MASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36
Descriptors Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio
Localització C 4/56

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.   ENGEL, L  
Dades Font VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36
Descriptors Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos
Localització C 8/80

Títol Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von Weinbeeren. Anreicherung und kapillarchromatographische auftrennung
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36
Descriptors Aroma Baia Raim
Localització C 9/25

Títol Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298
Descriptors Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils
Localització C 4/10

Títol Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221
Descriptors Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/7

Títol Identifizierung von 3.7-Dimethyl-okta-1,7-dien-3,6-diol im Trauben- und Weinaroma von Muskatsorten
Autor RAPP, A.   KNIPSER, W.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 226-229
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Varietats Raim
Localització C 3/147

Títol Les composes phenoliques du raisin et du vin Leurs transformations au cours de l?elaboration des vins et leurs effets sur la qualite (vins blancs)
Autor RAPP, A.   BACHMANN, O.   STEFFAN, H.  
Dades Font Bulletin de l?OIV - 1977 - V: - N: 553, Pg: 167-196
Descriptors Compostos fenolics Raim Vi Vinificacio Qualitat Vi blanc
Localització C 19/9

Títol Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785
Descriptors Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 2/12

Títol Neue Monoterpendiole in Traubenmosten und Weinen und ihre Bedeutung fur die Genese einiger cyclischer Monoterpenather
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.   ULLEMEYER, H.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 84-92
Descriptors Monoterpendiol Vi
Localització C 21/1

Títol Neue schwefelhaltige Aromastoffe in Wein-cis-und-trans-2-Methyl-thiolan-3-ol
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 66-72
Descriptors Aroma Sulfurat
Localització C 21/8

Títol Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine
Autor RAPP, A.   SPRAUL, M.   HUMPFER, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365
Descriptors Determinacio quantitativa Compostos del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.   VAN WYK, C.J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60
Descriptors Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc
Localització C 19/53

Títol Studies on terpene compounds in wines
Autor RAPP, A.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813
Descriptors Terpens Vi
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Terpene Compounds in Wine
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.   GUNTERT, M.  
Dades Font 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274
Descriptors Terpens Compostos Vi
Localització C 21/10

Títol Trennung von Dicarbonsauren von Traubenmost und Wein mit hilfe der hochdruckflussigkeits-Chromatographia an einem Kationenaustauscher
Autor RAPP, A.   ZIEGLER, A.  
Dades Font Chromatographia - April 1976 - V: 9- N: 4, Pg: 148-150
Descriptors Acid dicarboxilic Most Raim Vi Cromatografia de liquids
Localització C 19/4

Títol Uber Veranderungen der Aromastoffe wahrend der Flaschenlagerung von Weibweinen der Rebsorte Riesling
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ULLEMEYER, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 109-116
Descriptors Aroma Riesling
Localització C 19/98

Títol Uber das Verhalten von Spurenelementen und Radionukliden in Traubenmost bei der Garung und beim Weinausbau
Autor HELLMUTH, K.H.   FISSCHER, E.   RAPP, A.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - Juni 1985 - V: 81- N: 6, Pg: 171-176
Descriptors Most Raim Radionucleic Comportament
Localització C 19/107

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2

Títol Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick
Autor RAPP, A.   VERSINI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310
Descriptors Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica
Localització 663.2 SYM

Títol Wine Aroma
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.  
Dades Font Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884
Descriptors Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils
Localització C 10/96