Registres trobats: 27
Títol | Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio |
Localització | C 19/52 |
Títol | Aromastoffe des wines |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Chemie in unserer Zeit. ISSN: 0009-2851 - gener 1992 - V: - N: 6, Pg: 273-284 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Composicio Analisi |
Localització | C 4/74 |
Títol | Beitrag zur Sortencharakterisierung der Rebsorte Weiber Riesling |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. HEIMANN, W. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 357-361 |
Descriptors | Riesling |
Localització | C 19/97 |
Títol | Eine neue methode zur anreicherung von dampskomponenten. Dargestellt am beispiel des weines |
Autor | RAPP, A. KNIPSER, W. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 13 - novembre 1980 - V: - N: 11, Pg: 698-701 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils |
Localització | C 3/114 |
Títol | Enzymatische Freisetzung gebundener Aromastoffe in Wein |
Autor | GROSSMANN, M. RAPP, A. RIETH, W. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - 1987 - V: 83- N: 1, Pg: 7-12 |
Descriptors | Enzims Aroma Vi |
Localització | C 21/66 |
Títol | Fremdkomponenten im Aroma von Trauben und Weinen interspezifischer Rebsorten |
Autor | RAPP, A. KNIPSER, W. ENGEL, L. ULLEMEYER, H. HEIMANN, W. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 13-15 |
Descriptors | Vi Aroma Maduixa |
Localització | C 8/75 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung |
Autor | RAPP, A. MASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio |
Localització | C 4/56 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. ENGEL, L |
Dades Font | VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos |
Localització | C 8/80 |
Títol | Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von Weinbeeren. Anreicherung und kapillarchromatographische auftrennung |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Baia Raim |
Localització | C 9/25 |
Títol | Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils |
Localització | C 4/10 |
Títol | Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ALMY, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/7 |
Títol | Identifizierung von 3.7-Dimethyl-okta-1,7-dien-3,6-diol im Trauben- und Weinaroma von Muskatsorten |
Autor | RAPP, A. KNIPSER, W. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 226-229 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Varietats Raim |
Localització | C 3/147 |
Títol | Les composes phenoliques du raisin et du vin Leurs transformations au cours de l?elaboration des vins et leurs effets sur la qualite (vins blancs) |
Autor | RAPP, A. BACHMANN, O. STEFFAN, H. |
Dades Font | Bulletin de l?OIV - 1977 - V: - N: 553, Pg: 167-196 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim Vi Vinificacio Qualitat Vi blanc |
Localització | C 19/9 |
Títol | Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 2/12 |
Títol | Neue Monoterpendiole in Traubenmosten und Weinen und ihre Bedeutung fur die Genese einiger cyclischer Monoterpenather |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. ULLEMEYER, H. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 84-92 |
Descriptors | Monoterpendiol Vi |
Localització | C 21/1 |
Títol | Neue schwefelhaltige Aromastoffe in Wein-cis-und-trans-2-Methyl-thiolan-3-ol |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ALMY, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 66-72 |
Descriptors | Aroma Sulfurat |
Localització | C 21/8 |
Títol | Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine |
Autor | RAPP, A. SPRAUL, M. HUMPFER, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365 |
Descriptors | Determinacio quantitativa Compostos del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. VAN WYK, C.J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc |
Localització | C 19/53 |
Títol | Studies on terpene compounds in wines |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813 |
Descriptors | Terpens Vi |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Terpene Compounds in Wine |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. GUNTERT, M. |
Dades Font | 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274 |
Descriptors | Terpens Compostos Vi |
Localització | C 21/10 |
Títol | Trennung von Dicarbonsauren von Traubenmost und Wein mit hilfe der hochdruckflussigkeits-Chromatographia an einem Kationenaustauscher |
Autor | RAPP, A. ZIEGLER, A. |
Dades Font | Chromatographia - April 1976 - V: 9- N: 4, Pg: 148-150 |
Descriptors | Acid dicarboxilic Most Raim Vi Cromatografia de liquids |
Localització | C 19/4 |
Títol | Uber Veranderungen der Aromastoffe wahrend der Flaschenlagerung von Weibweinen der Rebsorte Riesling |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ULLEMEYER, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 109-116 |
Descriptors | Aroma Riesling |
Localització | C 19/98 |
Títol | Uber das Verhalten von Spurenelementen und Radionukliden in Traubenmost bei der Garung und beim Weinausbau |
Autor | HELLMUTH, K.H. FISSCHER, E. RAPP, A. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - Juni 1985 - V: 81- N: 6, Pg: 171-176 |
Descriptors | Most Raim Radionucleic Comportament |
Localització | C 19/107 |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick |
Autor | RAPP, A. VERSINI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310 |
Descriptors | Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Wine Aroma |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. |
Dades Font | Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884 |
Descriptors | Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils |
Localització | C 10/96 |