Registres trobats: 47
Títol | A Review of HPLC methods for the determination of selected biogenic amines in foods |
Autor | HURST, W. J. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 0148-3919 VOL 13 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 1-23 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 3/4 |
Títol | An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography |
Autor | TROUSDALE, E. RYU, D. McCOORD, J. D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29 |
Descriptors | Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic |
Localització | C 1/59 |
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Analisis de flavonoles en vinos por HPLC |
Autor | MENDIOLA, J. A. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 58-60 |
Descriptors | Flavonols Analisi Vi HPLC Cromatografia de liquids Color |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 800 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims |
Localització | FV 813 |
Títol | Analysis of anthocyanins in Vitis vinifera wines and red coulors versus aging by HPLC and spectrophotometry |
Autor | McCLOSKEY, L. P. YENGOYAN, L. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 257-261 |
Descriptors | Analisi Antocians Vi negre Vitis vinifera HPLC Cromatografia de liquids Cabernet sauvignon Espectrofotometria Envelliment |
Localització | C 3/51 |
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Decomposition and Filth in Foods. Determination of Histamine in fish by Liquid Chromatography with Post-Column Reaction and Fluorometric Detection. |
Autor | WALTERS, Milda J. |
Dades Font | Journal of AOAC International ISSN: 0004-5756 VOL 67 - 1984 - V: - N: 8, Pg: 1040-1043 |
Descriptors | Descomposicio Aliments Fluorimetria Histamina Cromatografia de liquids Determinacio |
Localització | C 7/32 |
Títol | Determinacio d'hidroxiaminofenacina (HAF) I Diaminofenacina (DAF) al Carbendazim tecnic per HPLC |
Autor | CASANELLES, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 107 |
Descriptors | Hidroxiaminofenacina (HAF) Diaminofenacina (DAF) Carbendazim tecnic Fungicides Cromatografia de liquids |
Títol | Determinacion de aminas biogenas en alimentos |
Autor | LOPEZ GLARIA, R. CENTRICH ESCARPENTER, F. GALCERAN HUGUET, M.T. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 45-50 |
Descriptors | Amines biogenes Aliments Determinacio Cromatografia de liquids Analisi |
Títol | Determination des glucides dans les mouts, vins et champagnes par HPLC |
Autor | TUSSEAU, D. BOUNIOL, C. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 776, Pg: 23 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Xampany Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids Analisi Glucid |
Localització | FV 776 |
Títol | Determination of Benzoic and Sorbic Acids in Orange Juice by High-performance Liquid Chromatography |
Autor | ARCHER, A.W. |
Dades Font | Analyst - April 1980 - V: 105- N: , Pg: 407-409 |
Descriptors | Acid benzoic Acid sorbic Suc de taronja Cromatografia de liquids |
Localització | C 19/34 |
Títol | Determination of phenols in wines by liquid chromatography with photodiode array and fluorescence detection |
Autor | VI?AS, P. LOPEZ ERROZ, C. MARIN HERNANDEZ, J.J. HERNANDEZ CORDOBA, M. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 871, Pg: 85-93 |
Descriptors | Fenols Vi Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 6/115 |
Títol | Determination of the principal anionic components in wines and soft drinks, by ion interaction reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | GENNARO, M. C. BERTOLO, P. L. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1989 - V: - N: 472, Pg: 433-440 |
Descriptors | Vi Components anionics Cromatografia de liquids HPLC Analisi |
Localització | C 2/35 |
Títol | Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection |
Autor | LEHTONEN, P. ... [et al.] |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437 |
Descriptors | Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia |
Localització | C 5/2 |
Títol | Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression. |
Autor | FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | FV 748 |
Títol | Differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur doux: determination de l'acide citramalique par chromatographie en phase liquide haute performance. |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 732, Pg: 4 p. |
Descriptors | Licor Vi dol? Mistela Identificacio Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio HPLC Cromatografia de liquids Acid citramalic |
Localització | FV 732 |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Dosage de l'acide sorbique dans les vins. |
Autor | GOIFFON, J. P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 803, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid sorbic Determinacio Dosificacio Dosatge Vi Cromatografia de liquids |
Localització | FV 803 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 723 |
Títol | Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C. |
Autor | TRICARD CAZABEIL, J.M. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina |
Localització | FV 850 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFRON, J. P. PORTAL, E. |
Dades Font | FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio |
Localització | FV 708 |
Títol | Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars |
Autor | OUGH C. S. HUANG, Z. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139 |
Descriptors | Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats |
Localització | C 5/31 |
Títol | Etude des catechines et des procyanidols de la grappe de raisin, du vin et d'autres derives de la vigne. A study of catechins and procyanidins of grape clusters, the wine and other by-products of the vine |
Autor | BOURZEIX, M. WEILAND, D. HEREDIA, N. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. - 1986 - V: - N: 669-670, Pg: 1171-1254 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vinificacio HPLC Cromatografia de liquids Catequines Procianidines Vinya Salut Consum Composicio Raim |
Localització | C 5/21 |
Títol | Evaluation statistique. Etude collaborative 1988/89. Determination de l'acide DL-Malique. |
Autor | |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 834, Pg: 19 p. |
Descriptors | Estadistiques Acid DL-malic Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Vi Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 834 |
Títol | Fungicidas dicarboximidicos : estudio y determinacion de residuos en uvas, mostos y vinos |
Autor | XIRAU VAYREDA, Maria LOPEZ-VIVIE PALENCIA, Cristina |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1991 - V: - N: 17 (Nutri-Fitos'91), Pg: 23-29 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Residus Fungicides Pesticides Vi Analisi Fungicides dicarboximidics Raim Most |
Títol | Glycerol production by four common grape molds |
Autor | RAVJI R.G. RODRIGUEZ S.B. THORNTON R.T. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 77-82 |
Descriptors | Glicerol Raim HPLC Cromatografia de liquids Fongs |
Localització | C 8/121 |
Títol | High Performance Liquid Chromatographic Determination of Sorbic Acid in Wine |
Autor | McCALLA, M.A. MARK, F.G. KIPP, W.H. |
Dades Font | Journal of the AOAC - 1977 - V: 60- N: 1, Pg: |
Descriptors | Begudes alcoholiques Cromatografia de liquids Determinacio Acid sorbic Vi |
Localització | C 19/8 |
Títol | High-performance liquid chromatographic data for 166 pesticides |
Autor | LAWRENCE, J.F. TURTON, D. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1978 - V: - N: 159, Pg: 207-226 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Pesticides |
Localització | C 19/12 |
Títol | Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides |
Autor | LOPEZ BARAJAS, M. LOPEZ TAMANES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347 |
Descriptors | Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 16/24 |
Títol | Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine |
Autor | CASTELLARI, M. SPINABELLI, U. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | C 14/63 |
Títol | Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP) |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac |
Localització | FV 906 |
Títol | Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations |
Autor | FUK-LUEN LAM ... (et al) |
Dades Font | Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011 |
Descriptors | Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio |
Localització | C 5/4 |
Títol | Recherche de l'Azothydrate de Sodium dans les vins par HPLC. |
Autor | JUNGE, CH SPADINGER, CH |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 808, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Analisi Constituents HPLC Cromatografia de liquids Acid azothidric |
Localització | FV 808 |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Reversed-phase gradient high-performance liquid chromatography of procyanidins and their oxidation products in ciders and wines, optimised by Snyder?s procedures |
Autor | LEA, A.G.H. |
Dades Font | Journal of Chromatrography - 1980 - V: - N: 194, Pg: 62-68 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Procianidins Oxidacio Sidra Vi |
Localització | C 19/35 |
Títol | Separation of insecticides by reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | CABRAS, P. MELONI, M. PIRISI, F.M. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1979 - V: - N: 176, Pg: 473-477 |
Descriptors | Insecticides Cromatografia de liquids |
Localització | C 18/143 |
Títol | Trace-level determination of polar phenolic compounds in aqueons samples by high-performance liquid chromatography and on-line preconcentration on porons graphitic carbon |
Autor | HENNION, M. C. COQUART, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1992 - V: - N: 600, Pg: 195-201 |
Descriptors | Compostos fenolics HPLC Determinacio Cromatografia de liquids |
Localització | C 2/83 |
Títol | Trennung von Dicarbonsauren von Traubenmost und Wein mit hilfe der hochdruckflussigkeits-Chromatographia an einem Kationenaustauscher |
Autor | RAPP, A. ZIEGLER, A. |
Dades Font | Chromatographia - April 1976 - V: 9- N: 4, Pg: 148-150 |
Descriptors | Acid dicarboxilic Most Raim Vi Cromatografia de liquids |
Localització | C 19/4 |
Títol | Ultrasensitive detection for capillary zone electrophoresis using lasser -induced capillary vibration. |
Autor | WU, J. ODAKE, T. KITAMORI, T. SAWADA, T. |
Dades Font | Analytical chemistry. ISSN: 0003-2700 VOL 63 - octubre 1991 - V: - N: 20, Pg: 2216-2218 |
Descriptors | Metode fototermic Electroforesi de zona capil.lar Metode de vibracio capil.lar induida per laser HPLC Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 4/66 |
Títol | Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines |
Autor | WILLIAMS, P. J. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480 |
Descriptors | Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide |
Localització | C 6/8 |