Registres trobats: 22
Títol | A method for anthocyanin extraction from fresh grape skin |
Autor | SPAGNA, G. BARBAGALLO, R.N. TODARO, A. DURANTE,M.J. PIFFERI, P.G. |
Dades Font | Italian Journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 337-346 |
Descriptors | Antocianins Acid tartaric Acid citric Raim |
Títol | Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations |
Autor | ABRAMS, B |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge |
Títol | Determination de l?acide citrique |
Autor | Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - febrer 1966 - V: - N: 193, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Acid citric Fotometria Vi |
Localització | FV 193 |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic |
Localització | FV 749 |
Títol | Determination spectrophotometrique rapide de l'acide citrique dans les mouts et les vins. |
Autor | OANA, C. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 846, Pg: 6 p. |
Descriptors | Most Vi Espectrofotometria Acid citric Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 846 |
Títol | Determination, par voie enzymatique, de l'acide citrique dans les vins blancs et dans les vins rouges. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 364, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid citric Vi blanc Vi negre Determinacio |
Localització | FV 364 |
Títol | Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins . |
Autor | VAN DEN DRIESSCHE, S. THYS, L. |
Dades Font | FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 755 |
Títol | Dosage colorimetrique de l'acide citrique dans le vin et le mout par la methode de H. Rebelein. |
Autor | BIEBER, H. |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 301, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citric Vi Most Colorimetria Metode Rebelein Grecia |
Localització | FV 301 |
Títol | Dosage colorimetrique de l?acide citrique dans le vin et le mout |
Autor | REBELEIN, H |
Dades Font | FV - desembre 1967 - V: - N: 260, Pg: 5 p. |
Descriptors | Colorimetria Acid citric Vi Most Determinacio |
Localització | FV 260 |
Títol | Dosage colorimetrque de l?acide citrique dans le vin et le mout |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - desembre 1967 - V: - N: 260 bis, Pg: 1 p. |
Descriptors | Acid citric Colorimetria Vi Most Determinacio Espectrofotometria |
Localització | FV 260 bis |
Títol | Dosage de l?acide citrique par voie enzymatique |
Autor | |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 325, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citric Metode enzimatic Enzims Vi Determinacio |
Localització | FV 325 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Dosage enzymatique de l'acide citrique. |
Autor | MOELLERING, H. GRUBER, W. |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 311, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Acid citric Vi |
Localització | FV 311 |
Títol | Etudes collaboratives 1984 |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 783, Pg: 3 P. |
Descriptors | Determinacio Acid malic Acid lactic Acid citric Vi Calci Magnesi Clorur Sodi Potassi |
Localització | FV 783 |
Títol | Evoluzione degli acidi fissi delle olive in dipendenza del processo di trasformazione: Nota II |
Autor | MARSILIO, C. VLAHOV, G. BRIGHIGNA, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-1980 - V: - N: , Pg: 71-78 |
Descriptors | Acid organic de la polpa Oliva Acid malic Acid citric Qualitat Sistema sevilla |
Localització | C 5/114 |
Títol | Gestion de la teneur en diacetyle des vins |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M.L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2010 - V: - N: 240, Pg: 9-13 |
Descriptors | Diacetil Vi Acid citric Fermentacio malolactica |
Títol | Las membranas liquidas de emulsion como alternativa en la recuperacion de productos alimentarios. Aplicacion a la extraccion de acido citrico obtenido en procesos fermentativos |
Autor | BODALO, A. GOMEZ, E. LEON, G. GUZMAN M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 157-163 |
Descriptors | Membrana liquida Emulsio Productes alimentaris Extraccio Acid citric Fermentacio |
Títol | Le gout beurre du vin - le diacetil |
Autor | BARTOWSKY, E.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18 |
Descriptors | Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre |
Títol | Metodo rapido para el analisis simultaneo de los compuestos volatiles mayoritarios y del acido citrico del vino mediante espectroscopia infrarroja |
Autor | SORIANO PEREZ, A. GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M. DELGADO SANCHEZ-MIGALLON, J.A. SANCHEZ-MINGALLON SANCHEZ-GIL, V. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Analisi simultania Compostos volatils majoritaris Acid citric Espectroscopia d'infrarojos |
Títol | Procede rapide de dosage de l'acide citrique d'apres la methode de H. Rebelein. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 365, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid citric Vi Determinacio Metode Rebelein Precipitacio |
Localització | FV 365 |
Títol | Produccion de acidez volatil y degradacion de acido citrico por cepas de Oenococcus oeni aisladas de la fermentacion malolactica espontanea de vinos Cencibel elaborados en Castilla-La Mancha |
Autor | IZQUIERDO, P. SESE?A, S. RUIZ, P. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 37-42 |
Descriptors | Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Acid citric Acidesa volatil |
Títol | Recherche d?une addition d?acide citrique dans les vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 327, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citric Vi Determinacio Estabilitzacio |
Localització | FV 327 |