Registres trobats: 11
Títol | Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja |
Autor | PEREZ APARICIO, J. TOLEDANO MEDINA, M.A. LAFUENTE ROSALES, M.V. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60 |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja |
Títol | Destruccion de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo |
Autor | ELEZ MARTINEZ, P. et al. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 29-32 |
Descriptors | Destruccio llevats Pols electric d'alta intensitat Saccharomyces cerevisiae Suc de taronja Lactobacillus brevis |
Títol | Determination of Benzoic and Sorbic Acids in Orange Juice by High-performance Liquid Chromatography |
Autor | ARCHER, A.W. |
Dades Font | Analyst - April 1980 - V: 105- N: , Pg: 407-409 |
Descriptors | Acid benzoic Acid sorbic Suc de taronja Cromatografia de liquids |
Localització | C 19/34 |
Títol | El color del zumo de naranja ( y II ) Aspectos fisicos |
Autor | MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. HEREDIA,F.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 103-106 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes fisics Mesures del color |
Títol | El color del zumo de naranja (I): aspectos quimicos |
Autor | HEREDIA, F.J. MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 55-59 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes quimics Carotenoides |
Títol | El zumo de naranja, consumo y produccion ecologica |
Autor | TORRES, J. VALERA, D. |
Dades Font | Vida Rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2002 - V: IX- N: 157, Pg: 45-50 |
Descriptors | Suc de taronja Consum Produccio ecologica |
Títol | Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional |
Autor | CANO, M.P. PLAZA, L. SANCHEZ MORENO, C. DE ANCOS, B. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119 |
Descriptors | Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja |
Títol | Identification of the most odour-active volatiles in fresh, hand-extracted juice of Valencia late oranges by odour dilution techniques |
Autor | HINTERHOLZER, A. SCHIEBERLE, P. |
Dades Font | Flavour and Fragance Journal ISSN: 0882-5734 VOL 13 - 1998 - V: - N: , Pg: 49-55 |
Descriptors | Aroma Suc de taronja Analisi |
Localització | C 13/72 |
Títol | Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica |
Autor | MELENDEZ, A.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31 |
Descriptors | Suc de taronja Composicio quimica |
Títol | Juice yearbook?98 |
Autor | |
Dades Font | Foodnews Juice yearbook ISSN: 0951-130X - October 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Importacio Exportacio Suc de pinya Suc de taronja Suc de raim concentrat Suc de taronja concentrat Estats Units d'America Mon Estadistiques 1994-1997 Brasil Japo Noruega Xile Xina Suc de fruita |
Localització | C 12/85 |
Títol | The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice |
Autor | FELLERS, P. J. |
Dades Font | Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75 |
Descriptors | Suc de taronja Gust |
Localització | C 8/50 |