Registres trobats: 6
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 800 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims |
Localització | FV 813 |
Títol | Determination des glucides dans les mouts, vins et champagnes par HPLC |
Autor | TUSSEAU, D. BOUNIOL, C. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 776, Pg: 23 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Xampany Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids Analisi Glucid |
Localització | FV 776 |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Dioxyde de carbone. |
Autor | MOULIN, J. P. BOUNIOL, C. LLORCA, M. S. TUSSEAU, D. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 772, Pg: 15 P. |
Descriptors | Titrimetria Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Vi gasificat |
Localització | FV 772 |
Títol | Routine high-performance liquid chromatographic determination of carboxylic acids in wines and champagne |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 395, Pg: 323-333 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio Acid carboxilic Vi Xampany |
Localització | C 21/48 |