Registres trobats: 63
Títol | Absorption of carbon dioxide by plant roots |
Autor | BERGQUIST, N.O. |
Dades Font | Botaniska Notiser - 1964 - V: - N: 3, Pg: 249-261 |
Descriptors | Arrel Plantes Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Absorcio |
Localització | C 8/130 |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Appareil pour la determination du gaz carbonique dans le vin |
Autor | HUBACH, C. E. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 211, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio Metodologia |
Localització | FV 211 |
Títol | Appreciation des methodes de determination de l'anhydride carboni-que. |
Autor | RASQUILHO RAPOSO, M. |
Dades Font | FV - abril 1968 - V: - N: 282, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 282 |
Títol | Balance y huella de carbono del olivar |
Autor | BELLIDO, L.L. FERNANDEZ GARCIA, M.P. LOPEZ-BELLIDO GARRIDO, P.J. |
Dades Font | Vida rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2014 - V: Suplemento de Vida rural- N: , Pg: 1-14 |
Descriptors | Oliverar Olivera Petjada de carboni CO2 Dioxid de Carboni Sol Sol agricola |
Localització | C 26/1 |
Títol | Bases fisiologicas del efecto de altas concentraciones de CO2 en la mejora de la conservacion de frutos a bajas temperaturas |
Autor | MERODIO, C. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 79-80 |
Descriptors | Fruita Conservacio CO2 Baixa temperatura |
Títol | Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33 |
Descriptors | Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra |
Títol | Biocombustibles, Los.?una oportunidad agricola? |
Autor | LOPEZ, P. MONTORO, A. CRUZ, F. de la |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 22-25 |
Descriptors | Biocombustible Sector agricola Energia renovable Efecte hivernacle CO2 Dioxid de carboni Biocarburants |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | CO2 assimilation and transpiration during the acclimation phase on vitis rupestris plants germinated from a somatic embryo |
Autor | MARTINELLI, L. IACONO, F. BRAGAGNA, P. POLETTI, V. PANCHERI, M. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 499-501 |
Descriptors | CO2 Assimilacio Transpiracio Fase d'aclimatacio Vitis rupestris Embrio somatic |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Canvi climatic, agricola (la vinya) i forestal. Com afecta la conca del gaia? |
Autor | MARTLES I MAGRE, J. |
Dades Font | Resclosa, La - 2007 - V: - N: 11, Pg: 23-46 |
Descriptors | Vinya Canvi climatic Conca del Gaia CO2 Contaminants Canvis Boscos Agricultura Agricultura de conservacio Sequera Conreu Dades estadistiques |
Localització | C 24/101 |
Títol | Co2 assimilation and photorespiration of grapevine leaves: responses tolight and drought |
Autor | DURING, H |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 199-208 |
Descriptors | Produccio Raim Vinya Fotosintesi Varietats Riesling Hivernacle Llum Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Reg Estres |
Localització | C 4/144 |
Títol | Codi enologic : Dioxid de carboni (Carbonei dioxydum, CO2) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 23 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Control climatico en invernaderos |
Autor | GAITAN HERNANDEZ, G. LOPEZ MOLINA, Y. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2005 - V: LXXIV- N: 879, Pg: 782-786 |
Descriptors | Hivernacle Clima Control Llum Temperatura CO2 Humitat |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Determination de l'acidite titrable. |
Autor | IOURJAN, J. I. ROUVINSKY, O. E. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P. |
Descriptors | Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 801 |
Títol | Determination de l?anhydride carbonique dans le vin, le vin perlant et le vin mousseux |
Autor | HENNIG, K. LAY, A |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 257, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Titrimetria |
Localització | FV 257 |
Títol | Determination de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins tranquilles. |
Autor | FLANZY, M. MARTY, Mity MOURGUES, J. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 363, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio |
Localització | FV 363 |
Títol | Determination du CO2 dans les vins mousseux. |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 773, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 773 |
Títol | Diagnosis of mistakes in winemaking |
Autor | RECHT, Jacques |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88 |
Descriptors | Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat |
Títol | Dioxyde de carbone. |
Autor | MOULIN, J. P. BOUNIOL, C. LLORCA, M. S. TUSSEAU, D. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 772, Pg: 15 P. |
Descriptors | Titrimetria Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Vi gasificat |
Localització | FV 772 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Dosage de l'acide carbonique dans le vin, le vin Perle et le vin Mousseux. |
Autor | HENNING, K. LAY, A. |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 294, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 294 |
Títol | Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux. |
Autor | CAPT, E. SCHOPFER, J. F. DUFOUR, A. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio |
Localització | FV 315 |
Títol | Dosage de l?acide carbonique dans les vins par les methodes utilises en U.R.S.S. Description des modes operatoires |
Autor | DEIBNER, L |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 261, Pg: 17 p. |
Descriptors | Unio Sovietica URSS Metode Vetcher/Greschnov Metode Vartanyan Vi escumos Vi tranquil Dioxid de carboni Gasometria Volumetria Determinacio Gravimetria CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 261 |
Títol | Dosage du gaz carbonique dans les vins a l'aide d'une electrode specifique. |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 528, Pg: 5 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Electrode selectiu |
Localització | FV 528 |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736) |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos |
Localització | FV 736 bis |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio |
Localització | FV 736 |
Títol | Dosage du gaz carbonique |
Autor | L?Union Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 212, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio |
Localització | FV 212 |
Títol | Dosage rapide du gaz carbonique par titrimetrie. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1973 - V: - N: 460, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Determinacio |
Localització | FV 460 |
Títol | Du CO2 pour refroidir vos blancs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126 |
Descriptors | Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Efecto de altas concentraciones de CO2 en la calidad de uva de mesa almacenada a bajas temperaturas y en la expresion de genes de la fruta de los fenilpropanoides |
Autor | ROMERO, I. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 96-97 |
Descriptors | CO2 Concentracio Raim de taula Baixa temperatura Gens Fruita Fenilpropanoides |
Títol | El CO2 en la industria cervecera espa?ola |
Autor | ROUCO, C. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 030003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 30-39 |
Descriptors | CO2 Cervesa Industria Espanya Industria cervesera Dioxid de carboni |
Localització | C 18/153 |
Títol | Energia de la quimica protegeix l'entorn, L' |
Autor | |
Dades Font | Punt, El - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 2-15 |
Descriptors | Medi ambient Quimica Energia Investigacio Investigacio i desenvolupament Tarragona CO2 |
Localització | C 24/178 |
Títol | Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 621, Pg: 8 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 621 |
Títol | Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - octubre 1968 - V: - N: 305, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio |
Localització | FV 305 |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | Impacto de las operaciones agricolas sobre las emisiones CO2 a la atmosfera |
Autor | ORDO?EZ, R. CARBONELL, R. GONZALEZ, P. VEROZ, O. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2008 - V: XV- N: 277, Pg: 44-48 |
Descriptors | Agricultura de conservacio Operacions Emissions CO2 Estudi Sembra directa Reduccio Canvi climatic Sevilla |
Títol | Implantacion de cubiertas verdes en la calidad del suelo. Calidad fisica, quimica y biologica |
Autor | OCHOA, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3255, Pg: 454-458 |
Descriptors | Sol CO2 Dioxid de carboni Cobertura vegetal Navarra 2008 Analisi estadistica Qualitat Materia organica Sol viticola |
Títol | Jornada tecnica Refrigeracio a la industria enologica |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | - Abril - V: Documentacio 3- N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | CO2 Refrigeracio Industria enologica Cava DFC Dioxid de carboni |
Localització | C 17/53 |
Títol | L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52 |
Descriptors | Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic |
Títol | Le gaz carbonique : un danger permanent |
Autor | CAYON, M. CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 51-53 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Celler Cava Accidents laborals Salut Prevencio |
Títol | Les fluides supercritieques. Une innovation au service du bouchon de liege! Partie 1/2 |
Autor | LUMIA, G. PERRE, C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 12-15 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Fluids supercritics Extraccio CO2 |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne |
Títol | Limpieza criogenica, La. Aplicada a la industria alimentaria |
Autor | PEREZ DOMINGUEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 38-40 |
Descriptors | Neteja Criogenica Industria alimentaria Aplicacions Manega Maquines Gel CO2 |
Títol | Los efectos combinados de los cambios climaticos y del aumento en la concentracion de CO2 atmosferico sobre el crecimiento potencial de tres variedades de vid |
Autor | GOZZINI, B. BINDI, M. ORLANDINI, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 32-40 |
Descriptors | Vinya Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Creixement Italia Clima Canvi climatic |
Títol | Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2 |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica |
Localització | FV 337 |
Títol | Methode rapide de dosage du gaz carbonique dans les vins tranquilles. |
Autor | SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 444, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio Vi escumos Pressio |
Localització | FV 444 |
Títol | Methode titrimetrique pour le dosage de la teneur en gaz carbonique dissous dans les vins tranquilles, mousseux et gazeifies |
Autor | GORANOV, N. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 758, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode titrimetric Dosificacio Dosatge Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Vi tranquil Vi escumos Vi gasificat |
Localització | FV 758 |
Títol | Panorama de la agricultura ante el desafio energetico y el cambio climatico |
Autor | GUZMAN ALVAREZ, J. R. |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Marzo 2008 - V: LXXVIII- N: 905, Pg: 232-241 |
Descriptors | Canvi climatic Agricultura CO2 Energia Efecte climatic Agronenergia Biomassa |
Títol | Photoinhibition in Vitis californica. The role of temperature during high-light treatment |
Autor | GAMON, J. A. PEARCY, R. W. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 92 - 1989 - V: - N: , Pg: 487-494 |
Descriptors | Vitis californica Raim Varietats Llum Temperatura Fotosintesi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | C 6/44 |
Títol | Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most |
Autor | INGLADA ESTRUCH, E. |
Dades Font | - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier] |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia |
Localització | ML - INGLADA ESTRUCH |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Quand le vrac se reinvente: Le vrac est-il vraiment ecologique? |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 24-25 |
Descriptors | Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio en origen Granel Venda a l'engros CO2 Dioxid de Carboni Ecologia |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | FV 389 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mousseux.(Complement au FV 338). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 390, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Unio Sovietica URSS Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi gasificat Vinificacio |
Localització | FV 390 |
Títol | Recherche de la teneur en "Acide carbonique combine" dans les vins mousseux |
Autor | MERJANIAN, A.A. KOZENCEAU, E.M |
Dades Font | FV - 1969 - V: - N: 338, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Volumetria |
Localització | FV 338 |
Títol | Reducir las emisiones de CO2 en el sector del vino, una apuesta por el medio ambiente y por la competitividad |
Autor | UNAMUNZAGA, O. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril-Mayo 2012 - V: - N: 267, Pg: 36-39 |
Descriptors | Emissions CO2 Medi ambient Competitivitat Sostenibilitat Analisi del cicle de la vida Sector vitivinicola |
Títol | Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio |
Localització | FV 422 |
Títol | Responses of glasshouse grown cotton to irrigation with carbon dioxide-saturated water |
Autor | MAUNEY, J.R. HENDRIX, D.L. |
Dades Font | Crop science VOL 28 - setembre-octubre 1988 - V: - N: , Pg: 835-838 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Irrigacio |
Localització | C 8/118 |
Títol | The effect of rootstocks and applied water on vine water status and gas exchange of Cabernet Sauvignon |
Autor | ABU-HILAL, I. COLLESANO, G. WILLIAMS, L.E. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology. Acta Horticulturae Number 526 ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 163-168 |
Descriptors | Evapotranspiration Vitis vinifera L. Assimilacio CO2 Cabernet sauvignon Portaempelt Aigua Intercanvi de gasos |
Localització | 634.814 SYM |