Registres trobats: 8
Títol | Determination de l'acidite titrable. |
Autor | IOURJAN, J. I. ROUVINSKY, O. E. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P. |
Descriptors | Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 801 |
Títol | Determination de la teneur en 5-NFA des vins blancs de table |
Autor | PAVLENKO, N. M. KOLOBRODOVA, E. M. VALDIMIROVA, L. G. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 713, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic Addicio Dosificacio Dosatge Vinificacio Determinacio Espectrofotometria 5 NFA |
Localització | FV 713 |
Títol | Determination des acides volatiles aliphatiques (C2-C8) dans les vins |
Autor | PAVLENKO, N. M. KOLOBRODOVA, E. M. |
Dades Font | FV - octubre 1975 - V: - N: 579, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid volatil Vi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 579 |
Títol | Dosage des proteines. |
Autor | DATOUNACHVILI, E. N. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - agost 1970 - V: - N: 380, Pg: 3 p. |
Descriptors | Proteines Vi Reactiu Folin-Denis |
Localització | FV 380 |
Títol | Les Criteres de differentiation et delimitation des terroirs et regions vitivinicoles et exament des facteurs naturels et humains y participant |
Autor | PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 37, Pg: 1-18 |
Descriptors | Viticultura Sol Unio Sovietica URSS |
Localització | C 2/7 |
Títol | Methode coulometrique de dosage de l'anhydre sulfureux dans les produits d'origine vinicole |
Autor | IOURJAN, J. I. POCHODZEJ, V. F. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 802, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Most Productes enologics |
Localització | FV 802 |
Títol | Methode de controle de la limpidite des vins. |
Autor | PAVLENKO, N. M. MIKHEEVA, L. A. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 843, Pg: 2 p. |
Descriptors | Limpidesa Vi Terbolesa Analisi |
Localització | FV 843 |
Títol | Modification de la composition des substances volatiles au cours de la preparation des vins legers (avec peu d'alcool) par destillation sous vide. |
Autor | PAVLENKO, N. M. KIRITSEV, V. V. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 782, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi lleuger Destil.lacio Vinificacio Components volatils Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 782 |