Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
pH

Resultat de la cerca

Registres trobats: 99


Títol A Method for the Determination of Changes of Glycolytic Metabolites in Yeast on a Subsecond Time Scale Using Extraction at Neutral pH
Autor Koning, Wim de   Karel van Dam  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 204 - January 1992 - V: - N: , Pg: 118-123
Descriptors Llevats pH Glicolisi
Localització C 15/14

Títol Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations
Autor ABRAMS, B  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135
Descriptors Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge

Títol Acridine Orange as a Probe for Measuring pH Gradients across Membranes: Mechanism and Limitations
Autor GJEDDE, M.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 192 - 1991 - V: - N: , Pg: 316-321
Descriptors Acridine orange pH Membrana
Localització C 8/99

Títol Aplicacion de dos enmiendas calizas en suelos acidos dedicados al cultivo de la variedad Mencia
Autor OLEGO, M.A.   GARZON, J.E.   RUBIO, J.J.   GARCIA, V.M.   ALVAREZ, J.M.   QUIROGA, M.J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2012 - V: 19- N: 347, Pg: 52-60
Descriptors Mencia Sol acid pH Catio d'hidrogen Vitis vinifera Acidesa

Títol Application of differential pH in the aenological field
Autor CECCHINI, F.   MORASSUT, M  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 407-410
Descriptors pH Enologia
Localització 663.254 IN V

Títol Bio-disponibilite des elements mineraux du sol, pH et matiere organique
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 12-13
Descriptors Biodisponibilitat Elements minerals Materia organica pH Analisi del sol Fertilitzacio

Títol Biodegradacion de un vertido lacteo: influencia de la carga organica a valores altos de pH. Determinacion de las condiciones optimas para un proceso de nitrificacion
Autor ALVARES MATEOS, P. et al  
Dades Font Alimentaria Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 37-43
Descriptors Biodegradacio Productes lactics pH Nitrificacio

Títol Calcium in viticulture. Unravelling the mystique of French terroir
Autor SAXTON, V.  
Dades Font Australian and New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 - May/June 2002 - V: 17- N: 3, Pg: 28-33
Descriptors Calci Viticultura Sol pH

Títol Cambios fisicos y quimicos durante la maduracion de Vitis vinifera, variedad Monastrell, en la DO Jumilla
Autor NAVARRO, G. ...(et al.)  
Dades Font Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-58
Descriptors Raim Maduracio Pes Densitat Acidesa Vitis vinifera Monastrell Varietats Jumilla DO pH

Títol Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54
Descriptors Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros

Títol Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego. Evaluacion de distintos abonos solidos y liquidos usados frecuentemente en fertirrigacion
Autor FERRER TALON, P.J.  
Dades Font Vida rural : el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26
Descriptors Adob Fertirrigacio Aigua Fertilitzant Reg Salinitat Temperatura pH Conductivitat electrica Fertilitzacio Adobatge

Títol Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego
Autor FERRER TALON, P. J.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26
Descriptors Adobatge Fertilitzacio Fertirrigacio Aigua Reg Fertilitzant Efecte Reg localitzat Salinitat pH

Títol Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos"
Autor BRITZ, T.J.   TRACEY, R.P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH
Localització C 7/71

Títol Comment eviter les contaminations bacteriennes?
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 56-57
Descriptors Contaminacio bacteriana Charentes pH Vinificacio Estabilitzacio Pineau

Títol Compartmental redistribution and long-distance transport of abscisic acid (ABA) in plants as influenced by environmental changes in the rhizosphere - a biomathematical model
Autor SLOVIK, S.   DAETER, W.   HARTUNG, W.  
Dades Font Journal of experimental botany - agost 1995 - V: - N: 289, Pg: 881-894
Descriptors Acid abscisic Redistribucio compartimental Informatica Biomatematica pH Comunicacio peu-arrel Comunicacio arrel-peu
Localització C 10/2

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino
Autor DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34
Descriptors pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi
Localització C 21/69

Títol Crianza y envejecimiento a pH alto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49
Descriptors Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast
Localització 663.258.42 Cur

Títol Desarrollo teorico practico de la valoracion de acidez total y medida de pH en mostos y vinos.
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 47-52
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Potenciometria Most Vi pH Acidesa total Electrode de referencia Electrode de vidre

Títol Determination de l'acidite titrable.
Autor IOURJAN, J. I.   ROUVINSKY, O. E.   PAVLENKO, N. M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P.
Descriptors Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic
Localització FV 801

Títol Determination du pH (du vin ou du mout)
Autor
Dades Font FV - desembre 1965 - V: - N: 183, Pg: 2 p.
Descriptors Determinacio pH Vi Most
Localització FV 183

Títol Determination of the intracellular pH (pHi) of growing cells of Saccharomyces cerevisiae: the effect of reduced-expression of the membrane H+ATPase
Autor BRACEY, D.   HOLYOAK, C. D.   NEBE-von CARON, G.   COOTE, P. J.  
Dades Font Journal of Microbiological Methods ISSN: 0167-7012 - 1998 - V: - N: 31, Pg: 113-125
Descriptors pH intracel.lular Esters diacetat.-succinimidil de fluoresceina CFSA-SE Membrana H+-ATPasa Acid sorbic Saccharomyces cerevisiae
Localització C 24/51

Títol Development of a new method for evaluation of yeast vitality by measuring intracellular pH
Autor IMAI, T.   NAKAJIMA, I   OHNO, T  
Dades Font Technical-Quarterly masters brewer's association VOL 30 - 1993 - V: - N: 4, Pg: 109-113
Descriptors Fermentacio pH intracel.lular Llevats
Localització C 9/3

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Distribution of individual cytoplasmic pH values in a population of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor CIMPRICH, P.   SLAVIK, J.   KOTYK, A.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 130, Pg: 245-252
Descriptors Saccharomyces cerevisiae pH intracel.lular Llevats pH citoplasmic Sonda fluorescent Representacio de ratio
Localització C 24/61

Títol Efectos de la desmetalizacion por intercambio ionico tipo quelatante en vinos tintos
Autor COBO, M. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 349-359
Descriptors Intercanvi ionic Desmetal?litzacio Ferro Coure pH Vi negre
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results
Autor RUHL, E.H.   FUDA, A.P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14
Descriptors Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim
Localització 634.817 INT

Títol Effect of the pH influent conditions in fixed-film reactors for anaerobic thermophilic treatment of wine-distillery wastewater
Autor PEREZ, M. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 245-252
Descriptors Digestio anaerobica pH Condicions termofiliques Filtre anaerobic Residus Destil.leria Aigues residuals Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos.
Autor DRICI-CACHON, Z.   CAVIN, J.F.   DIVIES, C.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334
Descriptors Leuconostoc oenos pH Acids grassos
Localització C 12/93

Títol Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277
Descriptors Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa
Localització C 23/71

Títol Effects of rootstocks and k+ supply on pH and acidity of grape juice
Autor RUHL, E.H.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 31-37
Descriptors Vinya Vitis Arrels Qualitat Potasi Portaempelt
Localització 634.817 INT

Títol Enhacement of anthocyanin accumulation by high osmotic stress and low pH in grape cells (Vitis hybrids)
Autor SUZUKI, Masahiko  
Dades Font Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 147 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 152-155
Descriptors Acumulacio antocianica Estres osmotic Hibrids Cel.lula Raim pH
Localització C 10/65

Títol Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493
Descriptors Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio

Títol Equilibrio ionico en mostos y vinos. Factores que intervienen.
Autor FRANCO, E.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 38-46
Descriptors Equilibri ionic Most Vi Potassi Acidesa Equilibri acid pH

Títol Estudio del nivel de potasio en el peciolo de la hoja y su relacion con el pH y concentracion de potasio en vino
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 7-16
Descriptors Peciol pH Potassi Vi Concentracio

Títol Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France
Autor PIC BLATEYRON, L.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17
Descriptors Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric

Títol Evaluacion de algunas caracteristicas de los suelos agricolas de Tenerife (Islas Canarias) (I): pH, conductividad electrica, materia organica oxidable y fosforo soluble
Autor PEREZ, C.   FUENTES, F.   YANES, C.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 51-54
Descriptors Tenerife Sol agricola pH Conductivitat electrica Materia organica oxidable Fosfor

Títol Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello
Autor LOSADA, M.M.   LOPEZ, J.   VICARIA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375
Descriptors Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Expression de l'acidite ionique des eaux-de-vie par le pH pondere.
Autor DEIBNER, L.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 532, Pg: 1 p.
Descriptors Acidesa Ions Begudes alcoholiques pH
Localització FV 532

Títol Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress
Autor BASTIANINI, A   GRANCHI, L   GUERRINI, S   VINCENZINI, M  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342
Descriptors Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH

Títol Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles
Autor CUNIN, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62
Descriptors Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura

Títol Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH.
Autor SERPA, M.   SILVA, M. H.   CORTES, I.   MENDES, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48
Descriptors Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH
Localització C 7/128

Títol HySP26 gene transcription is strongly induced during Saccharomyces cerevisiae growth at low pH
Autor CARMELO, V.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 149 - 1997 - V: - N: 1, Pg: 85-88
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Transcripcio genetica HSP26 Estres acid
Localització C 11/61

Títol Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20
Descriptors Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma

Títol Importancia del pH en la crianza del vino tinto
Autor VIVAS, N.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 49-67
Descriptors pH Crian?a Vi negre
Localització 663.254 Cur

Títol Important aspects of measuring ph
Autor PLESSIS, C.S. du  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 188, Pg:
Descriptors pH Determinacio

Títol Influence of rootstock on must composition, in particular PH and acidity
Autor GAY, G.   MORANDO, M.   BOVIO, M.   NAVISSANO, G.   NOVELLO, V.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 385-388
Descriptors Portaempelt Compostos Most pH Acidesa
Localització 634.814 SIM

Títol Influencia de distintas dosis y momentos de aplicacion del riego sobre la madurez tecnologica y fenolica de uvas tintas cv Tempranillo en Extremadura
Autor VALDES SANCHEZ, M.E. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 191-200
Descriptors Deficit hidric pH Acid malic Antocians Potencial hidric Tempranillo Irrigacio Maduracio fenolica
Localització 6348(462.221.2) JOR

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia del PH en la fermentacion malolactica
Autor CARBO, R.   CLOS, A.   SANCHO, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 36-42
Descriptors pH Bacteris lactics Cabernet sauvignon Fermentacio malolactica

Títol Influencia del PH y la "flor" en los destilados obtenidos de vinos de jerez
Autor LOPEZ ROMASANTA, F.   CASAS ASIN, J.A.,   PINEDO CONTRERAS, J.M.,   TRILLO GUTIERREZ, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 24-29
Descriptors pH Destil?lat Vi de jerez Crian?a biologica Saccharomyces Fermentacio

Títol Influencia del momento de aplicacion del riego sobre la produccion y la calidad del mosto.
Autor GARCIA, E.   MARTINEZ, F.   LISSARRAGUE, J. R.   SOTES, V.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 49-
Descriptors Most Produccio Millora qualitativa Reg Vinya Raim Viticultura Cultiu Composicio pH Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Analisi

Títol Influencia del pH en los sistemas de cultivo
Autor DURAN ALTISENT, J.M.   RETAMAL PARRA, N.   MORATIEL YUGUEROS, R.  
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Febrero 2009 - V: LXXIX- N: 915, Pg: 142-145
Descriptors Sol Sol agricola Fertirrigacio Acidesa Fertilitzant Bicarbonat Aigua Reg

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi

Títol Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46
Descriptors pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants

Títol Influenza del portinnesto sul contenuto di potassio, sul PH e sulla concentrazione di acidi organici del mosto della cv. Chardonnay
Autor BOSELLI, M.   VOLPE, B.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 389-392
Descriptors Portaempelt Potassi pH Acid organic Most Chardonnay
Localització 634.814 SIM

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354
Descriptors Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572
Descriptors Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica

Títol Intracellular acidification does not account for inhibition of Saccharomyces Cerevisiae growth in the presence of ethanol
Autor FERNANDA-ROSA, M   SA-CORREIA, I  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 135, Pg: 271-274
Descriptors Acidificacio intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae pH Membrana plasmatica H+-ATPasa Etanol Toxicitat Homeostasi
Localització C 23/76

Títol Intracellular pH of yeast cells measured with flourescent probes
Autor SLAVIK, Jan  
Dades Font Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 140 - abril 1982 - V: - N: 1, Pg: 22-26
Descriptors pH Cel.lula Llevats Sonda fluorescent
Localització C 2/65

Títol Ion transport in yeast
Autor BORST-PAUWELS, G. W. F. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 VOL 650 - 1981 - V: - N: , Pg: 88-127
Descriptors Ions Llevats Transport Determinacio pH Membrana Microbiologia
Localització C 6/43

Títol Iron chlorosis on calcareous soils. Alkaline nutritional condition as the cause for the chlorosis
Autor MENGEL, K.   GEURTZEN, G.  
Dades Font Journal of Plant Nutrition ISSN: 0190-4167 VOL 9 - 1986 - V: - N: 3-7, Pg: 161-173
Descriptors Nutricio alcalina Carencia de ferro Clorosi ferrica Bicarbonat Fosfat Apoplast pH
Localització C 23/64

Títol L'Acidite des mouts et des vins. 2? partie: facteurs physiologiques et agronomiques de variation
Autor CHAMPAGNOL, F  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 15-16, Pg: 361-374
Descriptors Vi Most Acidesa pH
Localització C 2/90

Títol L'Acidite des mouts et des vins
Autor CHAMPAGNOL, F  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 20, Pg: 463-465
Descriptors Most Vi Acidesa pH
Localització C 2/89

Títol Le chaulage integre des sols viticoles
Autor SUTRE, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 29-30
Descriptors Acidesa Sol viticola pH Vigor

Títol Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato.
Autor GUILLEN JIMENEZ, E.   ALVAREZ MATEOS, P.   ROMERO GUZMAN, F.   PEREDA MARIN, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54
Descriptors Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics

Títol Movement of fatty acids, fatty acid analogues, and bile acids across phospolipid bilayers
Autor KAMP, F   HAMILTON, J. A.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 32 - 1993 - V: - N: 41, Pg: 11074 - 11086
Descriptors Acid gras inesterificat pH Bilis Cinesi Fosfolipids
Localització C 10/143

Títol On the absorption of copper into yeast cell
Autor IMAHARA, H.   KITAMURA, T.   WAKATSUKI, T.   TANAKA, H.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 43 - 1979 - V: - N: 8, Pg: 1687-1692
Descriptors Coure Llevats Cel.lula Absorcio Citologia pH
Localització C 5/57

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico
Autor DIAZ, C.   CONDE, J.E.   CLAVERIE, C.   DIAZ, E.   PEREZ TRUJILLO, J.P.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150
Descriptors Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica

Títol Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines
Autor RINALDI, A.   GAMBUTI, A.   MOIO, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25
Descriptors Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric

Títol Prevoir le ph du vin des la recolte
Autor FAVAREL, J. L.  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 35-36
Descriptors Vinificacio Vi Most Acidesa pH Analisi Control de qualitat

Títol Production and characterization of pectin from orange peel
Autor KHAN, A. A.   SIDDIQUE, I. M.   SIDDIQUE, M.   PARVEEN, N.  
Dades Font Journal of Agricultural Research VOL 23 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 151-154
Descriptors Taronja pH Extraccio de pectina Pectina
Localització C 11/84

Títol Productos especificos para fertirrigacion y acidificacion de disoluciones de riego
Autor PELLICER, C.   RINCON, L.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2005 - V: - N: 216, Pg: 28-34
Descriptors Fertirrigacio Acidificacio Productes pH Fertilitzant Concentracio salina Equilibri ionic

Títol Reducing the Ph of red wines
Autor TROMP, A  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 187, Pg:
Descriptors Vi negre pH Reduccio

Títol Regulation of Cytoplasmic pH in Bacteria
Autor BOOTH, I.R.  
Dades Font Microbiological Reviews ISSN: 0146-0749 - December 1985 - V: 49- N: 4, Pg: 359-378
Descriptors Regulacio pH citoplasmic Bacteris
Localització C 15/53

Títol Relacion entre el contenido de K en hoja y el PH y la acidez de mostos de la variedad Albari?o
Autor LANDIN, D.   LAMPREAVE, M.   NADAL, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 507-509
Descriptors Albarino Albarinyo Fulla Most Potasi Acidesa
Localització 663.2 (063) Con

Títol Relevancia del control del pH en la elaboracion del queso
Autor SUINAGA, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 54-55
Descriptors Elaboracio de formatge control pH

Títol Respuesta agronomica de diferentes cultivares tintos de vid en zona templada
Autor BAEZA, P.   SANCHEZ-LIRIO, M.   VERDUGO, J.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2011 - V: 80- N: 940, Pg: 328-332
Descriptors Zones calides Maduracio de la vinya Varietats de vinya Acidesa pH

Títol Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion
Autor YUSTE, J.   RUBIO, J.A.   YUSTE, R.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13
Descriptors Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004

Títol Salinity increases juice total acids, sodium, potassium and PH
Autor STEVENS, R.   COOMBE, B.   ASPINALL, D.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 447-452
Descriptors Salinitat Sodi Potassi pH
Localització 634.814 SIM

Títol Single point mutations in various domains of a plant plasma membrane H+-ATPase expressed in Saccharomyces cerevisiae increase H+-punping and permit yeast growth at low pH
Autor MORSOMME, P.   KERCHOVE D'EXAERDE, A.   MEESTER, S.   THINES, D.   GOFFEAU, A.   BOUTRY, M.  
Dades Font The EMBO journal ISSN: 0261-4189 VOL 15 - 1996 - V: - N: 20, Pg: 5513-5526
Descriptors Mutacio ATPasa Plasma Membrana plasmatica Nicotiana plumbaginifolia Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 7/105

Títol Study of a demonstration plant for the co-composting of olive-oil-processing wastewater and solid residue
Autor VLYSSIDES, A.G.   BOURANIS, D.L.   LOIZIDOU, M.   KARVOUNI, G.  
Dades Font Bioresource technology ISSN: 0960-8524 - 1996 - V: - N: 56, Pg: 187-193
Descriptors Oli d'oliva Elaboracio d'oli Residus de premsatge Planta de demostracio pH Estabilitzacio Equilibri hidric Produccio d'energia Co-compostatge
Localització C 9/140

Títol Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p.
Descriptors Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol
Localització FV 491

Títol The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange.
Autor BONORDEN, W. R.   NAGEL, C. W.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148
Descriptors Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi
Localització C 6/7

Títol The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations
Autor DU TOIT, W.J.   LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64
Descriptors Acid acetic Fermentacio Vi negre pH
Localització C 16/10

Títol The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine
Autor BOULTON, R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186
Descriptors Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH
Localització C 3/120

Títol The importance of pH and titratable acidity in wine
Autor SALABA, D.  
Dades Font American wine society journal ISSN: 0364-698X - Spring 2007 - V: 39- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Vi pH Acidesa

Títol Transformation studies on vitis vinifera L, via agrobacterium tumefaciens
Autor BORNHOFF, B.A.   HARST, M.   ZYPRIAN, E.   TOPFER, R.   IANNINI, C.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 359-360
Descriptors Agrobacterium tumefaciens Vitis vinifera Transformacio pH
Localització 634.804 INT

Títol Understanding wine additives
Autor STITZER, W.  
Dades Font American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2006 - V: 38- N: 4, Pg: 129-131
Descriptors Additius Vi EEUU pH

Títol Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L'
Autor RENOUF, V.   MURAT, M. L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14
Descriptors Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi

Títol Utilizacion del antagonismo Potasio-Magnesio para disminuir el contenido de potasio en vinos
Autor SUBERVIOLA, J.   AGUIRREZABAL, F.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - mar?-abril 1994 - V: - N: , Pg: 28-36
Descriptors Dosificacio Dosatge Metall Composicio Vi Acidesa pH Ions Potassi Magnesi Raim Varietats Vinificacio Most Analisi
Localització C 4/34

Títol Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647
Descriptors Canvi climatic pH Raim Maduracio

Títol Weak organic acid treatment causes a trehalose accumulation in low-ph cultures of Saccharomyces cerevisiae, not displayed by the more preservative-resistant Zygosaccharomyces baili
Autor CHENG,L.   MOGHRABY, J.   PIPER, P.W.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - october 1999 - V: - N: 170, Pg: 89-95
Descriptors Acid sorbic Ph intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae Zygosaccharomyces bailii
Localització C 15/47

Títol pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation
Autor AKRIDA, K.   DEMERTZIS, P. G.   KOUTINAS, A. A.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669
Descriptors pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats
Localització C 5/67

Títol pH y equilibrio ionico en mostos y vinos. Su importancia y factores que influyen
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 70-76
Descriptors pH Most Vi Equilibri ionic Vinificacio Material vegetal Potassi Acidesa Sol