Registres trobats: 6
Títol | Correlacion entre parametros fisico-quimicos y descriptores organolepticos en vinos de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 105-109 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Descriptors organoleptics Vi Varietats de ra?m Godello |
Títol | Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenolica |
Autor | RUIZ, M. LOSADA, M.M. PALACIOS, A. MAZAIRA, J. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 87-104 |
Descriptors | Varietats negres Vi negre Valdeorras Analisi de polifenols Polifenols Collita 1998 Collita 1999 Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Evolucion del sulfuroso libre, combinado y total despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 441-454 |
Descriptors | Sulfuros lliure Sulfuros combinat Sulfuros total Embotellament Vi monovarietal Godello Varietats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375 |
Descriptors | Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Influencia de la accion conjugada de la zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion sobre la composicion de vinos de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 91-98 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Godello Vi de Godello Temperatura de fermentacio Composicio del vi Godello |
Títol | Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. SERRANO, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello |