Registres trobats: 25
Títol | Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura |
Autor | LOSADA, M. M. PARIENTE, M. V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998 |
Descriptors | Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o |
Títol | Caracterizacion ampelografica de diferentes variedades de vid cultivadas en Galicia |
Autor | FERNANDEZ, B. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 39-47 |
Descriptors | Caracteritzacio ampelografia Ampelografia Raim Varietats Galicia Dona Blanca Godello Lado Loureira Torrontes Treixadura Brancellao Mencia Souson |
Títol | Comportamiento de los cultivares Godello, Sauvignon vert, Viognier y Verdejo |
Autor | HERNANDEZ-MONTES, E. PEREZ-CIDONCHA, C. BAEZA, P. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2012 - V: 19- N: 342, Pg: 46-50 |
Descriptors | Comportament Godello Sauvignon Viogner Verdejo Productivitat Composicio del most |
Títol | Correlacion entre parametros fisico-quimicos y descriptores organolepticos en vinos de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 105-109 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Descriptors organoleptics Vi Varietats de ra?m Godello |
Títol | El vi?edo autoctono espa?ol |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 46-53 |
Descriptors | Vinya autoctona Vinya Espanya Tempranillo Garnatxa negra Mazuelo Graciano Mencia Monastrell Bobal Airen Albarinyo Verdejo Palomino fino Pedro Ximenez Godello Perellada Macabeu Xarel?lo Albari?o |
Títol | Ensayo de la densidad y disposicion de plantacion para la variedad Godello. Programa revival |
Autor | DOMINGUEZ , J HERNAEZ , J. L. BARTOLOME, J. L. FERNANDEZ, H. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 18-34 |
Descriptors | Densitat de plantacio Fusta Produccio Verema Raim |
Títol | Evaluacion agronomica del riego sobre Godello en D.O. Veldeorras y D:O. Monterrei |
Autor | CANCELA, J.J. MARTINEZ, E.M. TRIGO, E. [Et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2014 - V: - N: 3431, Pg: 1414-1419 |
Descriptors | Viticultura Reg Evaluacio agronomica Denominacions d'origen Godello del Valdeorras Monterrei DO |
Títol | Evaluacion del aroma de vinos Mencia, Albari?o y Godello |
Autor | VILANOVA, M. [et al.] |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2011 - V: - N: 3348, Pg: 582-586 |
Descriptors | Aroma del vi Mencia Albari?o Godello Analisi sensorial |
Títol | Evolucion del sulfuroso libre, combinado y total despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 441-454 |
Descriptors | Sulfuros lliure Sulfuros combinat Sulfuros total Embotellament Vi monovarietal Godello Varietats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375 |
Descriptors | Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello |
Autor | RODRIGUEZ, B. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24 |
Descriptors | Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu |
Títol | Godello. Capitulo 1. Esta es la uva blanca que esta de moda |
Autor | VIDA, L. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 215, Pg: 56-61 |
Descriptors | Godello |
Títol | Godello. Capitulo 2. Con esta uva, el mejor tinto ... ?es un blanco? |
Autor | VIDA, L. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 215, Pg: 62-65 |
Descriptors | Godello Vi blanc |
Títol | Incidencia de diferentes tiempos de desfangado estatico sobre el perfil aromatico de vinos blancos de la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3079, Pg: 2790-2799 |
Descriptors | Desfangament Perfil aromatic Vi blanc Godello Varietats Most Fermentacio |
Títol | Incidencia de diferentes tiempos de desfangado estatico sobre el perfil aromatico de vinos blancos de la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4567-4575 |
Descriptors | Desfangament Desfangament estatic Perfil aromatic Vi blanc Godello |
Títol | Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605 |
Descriptors | Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol |
Títol | Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello |
Autor | RAMILO, A. BLANCO, P. LOSADA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74 |
Descriptors | Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer |
Títol | Influencia de la accion conjugada de la zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion sobre la composicion de vinos de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 91-98 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Godello Vi de Godello Temperatura de fermentacio Composicio del vi Godello |
Títol | Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. SERRANO, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello |
Títol | La Denominacion de Origen Valdeorras |
Autor | Consello Regulador da Denominacion de Orixe Valdeorras |
Dades Font | - [1997] - V: - N: , Pg: 7 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Valdeorras DO Sol Varietats Clima Conreu Godello Mencia Aiguardent Estadistiques Produccio |
Localització | DO 7 Valdeorras 1 |
Títol | Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello |
Autor | PAZO, M. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117 |
Descriptors | Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo |
Títol | Sistemas de conduccion y poda para la variedad Godello, programa revival |
Autor | DOMINGUEZ, J. HERNAEZ, J. L. BARTOLOME, J. L. FERNANDEZ, H. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 35-48 |
Descriptors | Conduccio Poda Godello Produccio de fusta Fusta |
Títol | Uvas recuperadas. Capitulo 2. Castas recuperadas para el siglo XXI |
Autor | VIDA, L. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 211, Pg: 42-45 |
Descriptors | Raim Varietats Recuperacio Bobal Loureiro blanco Maturana blanca Negramoll rosat Garnatxa tintorera Garnacha tintorera Godello Malvar blanca Moristel Vijariego negre Cainyo blanc |
Títol | Vino de Lopez Isla, entre los 100 mejores caldos del mundo, El |
Autor | ECONOMISTA, EL |
Dades Font | Economista, El - Desembre 2007 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Valoracio Vi espanyol 2007 Vi negre Godello Godello del Valdeorras Godeval |
Localització | C 24/63 |
Títol | Vinos de Galicia. El paraiso de los blancos |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2006 - V: - N: 60, Pg: 32-43 |
Descriptors | Vinos de Galicia Vi blanc Albarinyo Treixadura Godello Albari?o |