Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bobal

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol Airen, Tempranillo y Bobal cubren mas de la mitad del mapa varietal viticola espa?ol. El Registro Viticola de julio de 2004 contempla un importante aumento porcentual de las variedades foraneas
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 231, Pg: 10-11
Descriptors Airen Tempranillo Bobal Mapa varietal Espanya Viticultura

Títol Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59
Descriptors Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio

Títol Bodegas Murviedro, el CSIC y Lallemand se unen para desarrollar una levadura monovarietal unica de Bobal
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 24-26
Descriptors Elaboracio de vi Noves metodologies Llevats monovarietals Bobal

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Diferenciacion de vinos varietales de Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell y Bobal mediante analisis discriminante
Autor ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 46-52
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Diferenciacio

Títol Efecto de distintos tratamientos enologicos sobre la oxidacion de vinos rosados de bobal
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 331-348
Descriptors Vi rosat Oxidacio Color Coadjuvant enologic Bobal
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Efecto de la clarificacion sobre las caracteristicas quimicas y sensoriales de los vinos rosados de Bobal
Autor ALEXANDRE, J.L.   SALANUEVA, C.   CORTELL, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 44-52
Descriptors Boval Qualitat organoleptica Clarificant Vi rosat

Títol El color de las uvas de Bobal
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 107-114
Descriptors Color Bobal Varietats de raim Sistema de reg Reg
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol El vi?edo autoctono espa?ol
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 46-53
Descriptors Vinya autoctona Vinya Espanya Tempranillo Garnatxa negra Mazuelo Graciano Mencia Monastrell Bobal Airen Albarinyo Verdejo Palomino fino Pedro Ximenez Godello Perellada Macabeu Xarel?lo Albari?o

Títol Estudio financiero de las variedades Bobal, Tempranillo y Macabeo segun dos tipos de formacion diferente (en vaso y en doble cordon)
Autor HABA, M.   NAVARRO, F.   HERRERO, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 39-45
Descriptors Vinya Conduccio Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Poda Cost Poda en vas Emparratge

Títol Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena
Autor ALEIXANDRE, J.L.   ARROYO, N.   GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la temperatura en las alteraciones fisiologicas de la variedad "bobal"
Autor HABA, M.   PEREZ, A.   PEREZ, J.   CHIRIVELLA, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 33-41
Descriptors Alteracions fisiologiques Boval Estadis fenologics Temperatura

Títol Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal
Autor GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.   LIZAMA, V.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220
Descriptors Vi escumos Proteines Tiratge
Localització 663.2 (063) Con

Títol La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   LORENTE, M.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20
Descriptors Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa
Localització C 5/16

Títol La Vinifera Bobal y su seleccion clonal sanitaria en la comarca de Utiel-Requena
Autor SALAZAR, D.   GARCIA, S.   GARCIA, M. E.   MIRO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-47
Descriptors Boval Seleccio clonal Varietats

Títol Procesos de obtencion de materia colorante mediante el azufrado del mosto
Autor GOMEZ I?IGUEZ, VIRTUDES  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre- Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 45-48
Descriptors Bobal Maceracio Intensitat colorant Most negre Colorants

Títol Utiel-Requena. El reino de la Bobal
Autor EMILIO CAHO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Viticultura Raim Regio vinicola Cava DO Utiel-Requena DO Cava Gastronomia Vi

Títol Uvas recuperadas. Capitulo 2. Castas recuperadas para el siglo XXI
Autor VIDA, L.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 211, Pg: 42-45
Descriptors Raim Varietats Recuperacio Bobal Loureiro blanco Maturana blanca Negramoll rosat Garnatxa tintorera Garnacha tintorera Godello Malvar blanca Moristel Vijariego negre Cainyo blanc

Títol Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo
Autor CLIMENT, M. D.   PARDO, M. T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48
Descriptors Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha

Títol Variedades autoctonas: la Bobal. Nuevas lineas de trabajo
Autor GUILLEM RUIZ, JOSE VICENTE  
Dades Font I Jornadas vitivinicolas de la denominacion de origen Utiel-Requena - - V: - N: , Pg: s.p.
Descriptors Bobal Varietats de ra?m Descripcio varietal
Localització 634.8:663.2(061.3) JOR

Títol Variedades autoctonas: la bobal. Nuevas lineas de trabajo
Autor GUILLEM, J. V.  
Dades Font I Jornadas vitivinicolas de la denominacion de origen Utiel-Requena - - V: - N: , Pg: 2-43
Descriptors Denominacio d'origen Utiel-Requena DO Exportacio Produccio Varietats Boval Estadistiques Vinificacio
Localització 634-8:663.2(061) Jor