Registres trobats: 15
Títol | Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise |
Autor | LORENZINI, F. PFISTER, R. VIRET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42 |
Descriptors | Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia |
Títol | Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. ARROYO, N. GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluacion sensorial ortonasal y retronasal de la interaccon del furaneol con un ortodifenol |
Autor | JARAUTA GURRIA, I. ESCUDERO, A. FERREIRA, V. CACHO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 243-245 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Ortonasal Retronasal Furaneol Ortodifenol Analisi sensorial |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne |
Localització | C 6/26 |
Títol | Informationstheoretische Beurteilung sensorischer Daten |
Autor | HENGST, M. |
Dades Font | Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 439-444 |
Descriptors | Avaluacio sensorial |
Localització | C 21/12 |
Títol | La evaluacion sensorial. Objetivos y metodos del analisis sensorial |
Autor | NICOD, H. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp. |
Descriptors | Avaluacio sensorial Objectius Metodes Analisi sensorial Analisi discriminant Analisi descriptiva Test hedonic |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | Medley |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Protection of traditional greek foods using a plant extract |
Autor | LALAS, S. AGGELOUSIS, G. GORTZI, O. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 279-286 |
Descriptors | Aliments Alimentacio Grecia Extracte vegetal Avaluacio sensorial Analisi sensorial |
Títol | Queso de Acehuche: evaluacion sensorial (efecto de la muestra y del catador) |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. ROA, I. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 85-88 |
Descriptors | Formatge de cabra Extremadura Avaluacio sensorial Cata |
Títol | Sensory evaluation aromatic compounds of new interespecific grapevine hybrids |
Autor | PAVLOUEK, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio sensorial Aroma Compostos Hibrids Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Sensory evaluation of sherry wine vinegar |
Autor | TESFAYE, W. GARCIA-PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Journal of Sensory Studies ISSN: 0887-8250 - 2002 - V: 17- N: 2, Pg: 133-144 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Vinagre de xeres Analisi sensorial Analisi |
Localització | C 16/82 |
Títol | The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Vineyard nitrogen supply and shiraz grape and wine quality |
Autor | TREEBY, M.T. HOLZAPFEL, B.P. PICKERING, G.J. FRIEDRICH, C.J. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 77-92 |
Descriptors | Vitis Qualitat del raim Nitrogen Avaluacio sensorial Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Vitec elabora un protocol per avaluar els vins pioners a l'Estat |
Autor | PLADEVEYA, G. |
Dades Font | El Punt - 20 Novembre 2010 - V: - N: , Pg: 2 |
Descriptors | Vitec Tast de vins Avaluacio sensorial |
Localització | C 24/260 |