Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Avaluacio sensorial

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise
Autor LORENZINI, F.   PFISTER, R.   VIRET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42
Descriptors Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia

Títol Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena
Autor ALEIXANDRE, J.L.   ARROYO, N.   GARCIA, M.J.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evaluacion sensorial ortonasal y retronasal de la interaccon del furaneol con un ortodifenol
Autor JARAUTA GURRIA, I.   ESCUDERO, A.   FERREIRA, V.   CACHO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 243-245
Descriptors Avaluacio sensorial Ortonasal Retronasal Furaneol Ortodifenol Analisi sensorial
Localització 663.2 JOR

Títol Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45
Descriptors Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne
Localització C 6/26

Títol Informationstheoretische Beurteilung sensorischer Daten
Autor HENGST, M.  
Dades Font Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 439-444
Descriptors Avaluacio sensorial
Localització C 21/12

Títol La evaluacion sensorial. Objetivos y metodos del analisis sensorial
Autor NICOD, H.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp.
Descriptors Avaluacio sensorial Objectius Metodes Analisi sensorial Analisi discriminant Analisi descriptiva Test hedonic
Localització 663.251 ASS

Títol Medley
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Protection of traditional greek foods using a plant extract
Autor LALAS, S.   AGGELOUSIS, G.   GORTZI, O.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 279-286
Descriptors Aliments Alimentacio Grecia Extracte vegetal Avaluacio sensorial Analisi sensorial

Títol Queso de Acehuche: evaluacion sensorial (efecto de la muestra y del catador)
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   ROA, I.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 85-88
Descriptors Formatge de cabra Extremadura Avaluacio sensorial Cata

Títol Sensory evaluation aromatic compounds of new interespecific grapevine hybrids
Autor PAVLOUEK, P.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Avaluacio sensorial Aroma Compostos Hibrids Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Sensory evaluation of sherry wine vinegar
Autor TESFAYE, W.   GARCIA-PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Journal of Sensory Studies ISSN: 0887-8250 - 2002 - V: 17- N: 2, Pg: 133-144
Descriptors Avaluacio sensorial Vinagre de xeres Analisi sensorial Analisi
Localització C 16/82

Títol The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29
Descriptors Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol Vineyard nitrogen supply and shiraz grape and wine quality
Autor TREEBY, M.T.   HOLZAPFEL, B.P.   PICKERING, G.J.   FRIEDRICH, C.J.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 77-92
Descriptors Vitis Qualitat del raim Nitrogen Avaluacio sensorial Qualitat del vi Vi
Localització 634.817 INT

Títol Vitec elabora un protocol per avaluar els vins pioners a l'Estat
Autor PLADEVEYA, G.  
Dades Font El Punt - 20 Novembre 2010 - V: - N: , Pg: 2
Descriptors Vitec Tast de vins Avaluacio sensorial
Localització C 24/260