Registres trobats: 5
Títol | Enologo. El alma del vino |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Febrero-Marzo 2003 - V: - N: 39, Pg: 34-37 |
Descriptors | Enoleg-ologa Enologia Carrera universitaria Estudi Llicenciatura Legislacio Tecnic especialista en vitivinicultura Tecnic en elaboracio de vins Federacio espanyola s'associacions d'enolegs Objectius |
Títol | Estatutos Vino de Calidad del Arlanza |
Autor | ASOCIACION VINO DE CALIDAD DEL ARLANZA |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 14pp |
Descriptors | Vino de calidad del Arlanza Estatut Denominacio Ambit Objectius Durada |
Localització | DO 7 Vino de calidad del Arlanza 1 |
Títol | La evaluacion sensorial. Objetivos y metodos del analisis sensorial |
Autor | NICOD, H. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 4pp. |
Descriptors | Avaluacio sensorial Objectius Metodes Analisi sensorial Analisi discriminant Analisi descriptiva Test hedonic |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | La millora de les varietats de Vitis vinifera: objectius, tecniques i desenvolupament |
Autor | TORREGROSA, L. |
Dades Font | Enologia avui. II Jornades d'Actualitzacio en Viticultura i Enologia - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 41-50 |
Descriptors | Vitis vinifera Varietats de ra?m |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Targets for wine yeast strain development |
Autor | PRETORIUS, I.S. BAUER, F.F. DU TOIT, M. VAN RENSBURG, P. VIVIER, M.A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 401-420 |
Descriptors | Objectius Llevats Vi Desenvolupament |
Localització | 663.2 SYM |