Registres trobats: 15
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Alimentos de Espa?a. Pais Vasco |
Autor | FALDER RIVERO A. MARTIN CERDE?O, V. J. DIAZ YUBERO, I. [et al.] |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 96-122 |
Descriptors | Pais Basc Enoturisme Geografia Produccio agricola Consum Denominacio d'origen DO Qualitat DOP Denominacio d'origen protegida Vi Formatge de cabra |
Títol | Cameros y el valle del Iregua |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues |
Títol | D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad |
Autor | Comercio Extremadura |
Dades Font | Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45 |
Descriptors | Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura |
Títol | Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera |
Autor | AMELA, V |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80 |
Descriptors | Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge |
Localització | C 25/113 |
Títol | Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18 |
Descriptors | Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals |
Títol | Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23 |
Descriptors | Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge |
Títol | Queso de Acehuche: evaluacion sensorial (efecto de la muestra y del catador) |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. ROA, I. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 85-88 |
Descriptors | Formatge de cabra Extremadura Avaluacio sensorial Cata |
Títol | Queso de cabra |
Autor | OLIVA, I. de la |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59 |
Descriptors | Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries |
Títol | Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono |
Autor | ROMAN, A. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38 |
Descriptors | Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge |
Títol | Queso, El.?oveja, vaca o cabra? |
Autor | ALVAREZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge |
Títol | Quesos de La Serena |
Autor | CONSEJERIA DE ECONOMIA, COMERCIO E INNIVACION |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 52-53 |
Descriptors | Formatge de cabra La Serena La Serena DOP Extremadura Produccio de formatge Productes lactics |
Títol | Quesos de cabra con DOP |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39 |
Descriptors | Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida |
Títol | Territorio. El Bajo Aragon |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37 |
Descriptors | DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil |