Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Formatge de cabra

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Alimentos de Espa?a. Pais Vasco
Autor FALDER RIVERO A.   MARTIN CERDE?O, V. J.   DIAZ YUBERO, I.   [et al.]  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 96-122
Descriptors Pais Basc Enoturisme Geografia Produccio agricola Consum Denominacio d'origen DO Qualitat DOP Denominacio d'origen protegida Vi Formatge de cabra

Títol Cameros y el valle del Iregua
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34
Descriptors Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues

Títol D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad
Autor Comercio Extremadura  
Dades Font Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45
Descriptors Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura

Títol European food art: un programa europeo de informacion sobre el sistema comunitario de las DOP, IGP, DOCG y ETG
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 42-45
Descriptors Elaboracio de formatge Formatge Formatge de cabra Formatge de bufala DOP Denominacio d'origen protegida IGP Indicacio geografica protegida DOCG Denominacio d'origen controlada garantida Especialitat tradicional garantida ETG European Food Art Comunitat economica europea Industria lactica Industria alimentaria

Títol Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera
Autor AMELA, V  
Dades Font Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80
Descriptors Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge
Localització C 25/113

Títol Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18
Descriptors Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals

Títol Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23
Descriptors Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge

Títol Queso de Acehuche: evaluacion sensorial (efecto de la muestra y del catador)
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   ROA, I.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 85-88
Descriptors Formatge de cabra Extremadura Avaluacio sensorial Cata

Títol Queso de cabra
Autor OLIVA, I. de la  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59
Descriptors Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries

Títol Queso de pasta, oveja, cabra o vaca. El penicillium es el responsable de su tono
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: 26- N: 236, Pg: 26-38
Descriptors Formatge blau Lira Formatge de cabra Formatge d'ovella Roquefort Penicillium Fongs Maduracio del formatge

Títol Queso, El.?oveja, vaca o cabra?
Autor ALVAREZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47
Descriptors Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge

Títol Quesos de La Serena
Autor CONSEJERIA DE ECONOMIA, COMERCIO E INNIVACION  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 52-53
Descriptors Formatge de cabra La Serena La Serena DOP Extremadura Produccio de formatge Productes lactics

Títol Quesos de cabra con DOP
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 35-39
Descriptors Formatge de cabra DOP Denominacio d'origen protegida

Títol Territorio. El Bajo Aragon
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37
Descriptors DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil