Registres trobats: 21
Títol | Caracterizacion y diferenciacion de vinos en Espanya |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 73-77 |
Descriptors | Caracteritzacio Vi d'Espanya Diferenciacio |
Títol | Coadyuvantes en vinos blancos. Estudio de los efectos producidos en fermentacion de uva Merseguera |
Autor | GIL, R. ALEIXANDRE, J.L. SURIA, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo VI - novembre-desembre 1995 - V: - N: 11-12, Pg: 53-57 |
Descriptors | Fermentacio Merseguera Valencia DO Coadjuvant |
Títol | Diferenciacion de vinos varietales de Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Monastrell y Bobal mediante analisis discriminante |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 46-52 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Diferenciacio |
Títol | Diferenciacion geografica de vinos tintos de la variedad Monastrell |
Autor | ALVAREZ, I. ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. GARCIA, M.J. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 475-490 |
Descriptors | Geografia Vi negre Monastrell |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo |
Autor | LIZAMA, V. ALVAREZ, I. GARCIA, M.J. APOLINAR, R. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto del sulfuroso sobre la formacion de compuestos volatiles por levaduras autoctonas de la D.O. Valencia en mosto sintetico |
Autor | GARCIA, M.J. CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | ASAE Publication VOL 1 - 1995 - V: - N: 95, Pg: 347-355 |
Descriptors | Sulfuros Components volatils Llevats Valencia DO Most sintetic |
Localització | C 14/72 |
Títol | Estudio de los efectos producidos por coadyudantes de la fermentacion en vinos de Planta Nova |
Autor | SURIA, A. ALEIXANDRE, J.L. MONTEAGUDO, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 40-45 |
Descriptors | Coadjuvant Fermentacio Vinificacio Vi blanc Valencia DO Planta nova (varietat) |
Títol | Estudio del potencial enologico de la Merlot en la D.O. Valenciana |
Autor | FERNANDEZ, J.L. ALEIXANDRE-TUDO, J.L. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2013 - V: - N: 3390, Pg: 6-12 |
Descriptors | Merlot Potencial enologic Valencia DO Analisi sensorial |
Títol | Evaluacion quimico-sensorial de los vinos de crianza de Bobal, Cavernet Sauvignon y Tempranillo del a D.O. Utiel requena |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. ARROYO, N. GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedinsg - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practicas aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio quimica Avaluacio sensorial Vi negre Bobal Cabernet sauvignon Tempranillo Utiel-Requena DO |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Fenomenos coloidales en los vinos blancos |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. VELEZ, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 38-45 |
Descriptors | Vi blanc Most Clarificacio Proteines Col.loide |
Títol | Influencia de la levadura sobre las caracteristicas quimico-sensoriales de los vinos blacos de la Vall d'Albaida |
Autor | MARRACO, M. ALEIXANDRE, J.L. SURIA, A |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1995 - V: - N: 36, Pg: 49-56 |
Descriptors | Llevats Vi blanc Qualitat Fermentacio Vall d'Albaida |
Títol | Influencia de la maceracion preferementativa en la composicion polifenolica de vinos tintos de Tempranillo |
Autor | ALVAREZ, I. GARCIA, M.A. MARTIN, P. GONZALEZ, R. GARCIA, M.J. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 83-85 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa Composicio polifenolica Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276 |
Descriptors | Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de los clarificantes y de los coadyuvantes del tireje sobre la capacidad espumante de un vino blanco de Bobal |
Autor | GARCIA, M.J. ALVAREZ, I. LIZAMA, V. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 218-220 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Tiratge |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del uso de clarificantes sobre la calidad sensorial de los vinos blancos |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. AZNAR, A. SURIA, A. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Clarificant Qualitat sensorial Vi blanc |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | La sintesis de estilbenos (resveratrol) y su relacion con los factores viticolas y enologicos |
Autor | Aleixandre-Tudo, J.L. Aleixandre, J.L. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2012/2013 - V: - N: 439, Pg: 93-100 |
Descriptors | Resveratrol Practiques enologiques Salut Estilbens Sintesi Factors viticoles |
Títol | Los Vinos de la Comunidad Valenciana |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - octubre 1991 - V: - N: 10, Pg: 23-28 |
Descriptors | Pais Valencia Comunitat valenciana Vi Utiel-Requena DO Valencia DO Alacant DO Espanya |
Títol | Proceso de estabilizacion de los vinos blancos. |
Autor | HERNANZ, M.D. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71 |
Descriptors | Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat |
Títol | Puesta a punto y validacion de un reactor continuo de dos etapas para el estudio de la fermentacion alcoholica en condiciones enologicas |
Autor | ALEIXANDRE-TUDO, J.L. ROS, C. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 77-91 |
Descriptors | Reactor Reactor continu Fermentacio Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Tipificacion de vinos elaborados con tres variedades autoctonas de la comunidad valenciana (Espa?a) |
Autor | ALVAREZ, I. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. LIZAMA, V. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualityh- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Tipificacio Vi Vinificacio Varietats autoctones Comunitat valenciana |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Variazione del tenore in esteri nel vino |
Autor | CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34 |
Descriptors | Esters Vi Variacio |
Localització | C 20/21 |