Registres trobats: 15
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Composicion antocianica de la variedad garnacha cultivada en terrenos de diferente potencial viticola |
Autor | VERA, M. ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Composicio antocianica Garnatxa Garnacha Terreny Potencial vinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Composicion antocianica de vinos tintos jovenes monovarietales de la D.O. Navarra (Spain) |
Autor | NORIEGA, M.J. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: d-rom |
Descriptors | Compostos Antocians Vi negre Vi jove Navarra DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Composicio fenolica Temperatura de fermentacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Determinacion de componentes volatiles en vinos |
Autor | ROMERO, M.P. CASP, A. CARRASCO, J.M. |
Dades Font | Revista de Agroqu?mica y Tecnolog?a de Alimentos ISSN: 0034-7698 - 1986 - V: 26- N: 3, Pg: 338-348 |
Descriptors | Components volatils Vi Determinacio |
Localització | C 20/4 |
Títol | Diferenciacion zonal de vinos tintos varietales procedentes de Aragon y Navarra, mediante tecnicas de analisis discriminante |
Autor | AROZARENA, I. CASP, A. MARIN, R. NAVARRO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 18-27 |
Descriptors | Analisi discriminant Caracteritzacio de zona |
Títol | Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica |
Autor | CASP, A. LOPEZ, M.L. ROMERO, M.P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951 |
Descriptors | Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol |
Localització | C 4/38 |
Títol | Efecto del sulfuroso sobre la formacion de compuestos volatiles por levaduras autoctonas de la D.O. Valencia en mosto sintetico |
Autor | GARCIA, M.J. CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | ASAE Publication VOL 1 - 1995 - V: - N: 95, Pg: 347-355 |
Descriptors | Sulfuros Components volatils Llevats Valencia DO Most sintetic |
Localització | C 14/72 |
Títol | Estudio de la madurez fenolica en uvas |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 457-462 |
Descriptors | Maduresa fenolica Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de la temperatura de fermentacion sobre las caracteristicas de los vinos de variedades tintas |
Autor | LOPEZ, M. L. CASP, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 58-62 |
Descriptors | Fermentacio Vi negre Forcallat Lairen Airen Monastrell Temperatura |
Títol | La rectificacion |
Autor | PEREZ, M. CASP, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 47-52 |
Descriptors | Most Rectificacio |
Títol | Tratamientos de micro-oxigenacion a escala industrial. Influencia sobre el color de un vino tinto tras seis meses de envejecimiento en botella y en barrica |
Autor | GONZALEZ, A. NAVARRO, M. AROZARENA, I. CASP, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 426-428 |
Descriptors | Vi negre Color Envelliment Envelliment en barrica Envelliment en ampolles Microoxigenacio Antocians |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina |
Títol | Variazione del tenore in esteri nel vino |
Autor | CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34 |
Descriptors | Esters Vi Variacio |
Localització | C 20/21 |