Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CASP, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic
Autor CASP, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol

Títol Composicion antocianica de la variedad garnacha cultivada en terrenos de diferente potencial viticola
Autor VERA, M.   ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Composicio antocianica Garnatxa Garnacha Terreny Potencial vinicola
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Composicion antocianica de vinos tintos jovenes monovarietales de la D.O. Navarra (Spain)
Autor NORIEGA, M.J.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: d-rom
Descriptors Compostos Antocians Vi negre Vi jove Navarra DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion
Autor ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   VERA, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion
Autor ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   VERA, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Composicio fenolica Temperatura de fermentacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determinacion de componentes volatiles en vinos
Autor ROMERO, M.P.   CASP, A.   CARRASCO, J.M.  
Dades Font Revista de Agroqu?mica y Tecnolog?a de Alimentos ISSN: 0034-7698 - 1986 - V: 26- N: 3, Pg: 338-348
Descriptors Components volatils Vi Determinacio
Localització C 20/4

Títol Diferenciacion zonal de vinos tintos varietales procedentes de Aragon y Navarra, mediante tecnicas de analisis discriminante
Autor AROZARENA, I.   CASP, A.   MARIN, R.   NAVARRO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 18-27
Descriptors Analisi discriminant Caracteritzacio de zona

Títol Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica
Autor CASP, A.   LOPEZ, M.L.   ROMERO, M.P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951
Descriptors Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol
Localització C 4/38

Títol Efecto del sulfuroso sobre la formacion de compuestos volatiles por levaduras autoctonas de la D.O. Valencia en mosto sintetico
Autor GARCIA, M.J.   CASP, A.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font ASAE Publication VOL 1 - 1995 - V: - N: 95, Pg: 347-355
Descriptors Sulfuros Components volatils Llevats Valencia DO Most sintetic
Localització C 14/72

Títol Estudio de la madurez fenolica en uvas
Autor CASP, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 457-462
Descriptors Maduresa fenolica Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la temperatura de fermentacion sobre las caracteristicas de los vinos de variedades tintas
Autor LOPEZ, M. L.   CASP, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 58-62
Descriptors Fermentacio Vi negre Forcallat Lairen Airen Monastrell Temperatura

Títol La rectificacion
Autor PEREZ, M.   CASP, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 47-52
Descriptors Most Rectificacio

Títol Tratamientos de micro-oxigenacion a escala industrial. Influencia sobre el color de un vino tinto tras seis meses de envejecimiento en botella y en barrica
Autor GONZALEZ, A.   NAVARRO, M.   AROZARENA, I.   CASP, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 426-428
Descriptors Vi negre Color Envelliment Envelliment en barrica Envelliment en ampolles Microoxigenacio Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion
Autor CASP, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35
Descriptors Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina

Títol Variazione del tenore in esteri nel vino
Autor CASP, A.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34
Descriptors Esters Vi Variacio
Localització C 20/21