Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Etanol

Resultat de la cerca

Registres trobats: 96


Títol A chemical sensor smells ethanol
Autor SPICHIGER, U. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 55-58
Descriptors Sensor quimic Aroma Etanol
Localització 663.254 IN V

Títol A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126
Descriptors Calci Etanol Floculacio Llevats
Localització C 13/123

Títol A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements.
Autor JUROSZEK, J. R.   RAIMBAULT, O.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341
Descriptors Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most
Localització C 4/71

Títol Accion saludable del vino
Autor JORDAN, J.   CE?A, V.   GONZALEZ-GARCIA, C.  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 3pp.
Descriptors Vi Efecte positiu Resveratrol Antioxidant Etanol Malalties cardiovasculars Salut Mortalitat per malalties
Localització 663.2:338 For

Títol Alcohol, vino, morbilidad y mortalidad
Autor GRONBAEK, MORTEN  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp.
Descriptors Consum Etanol Efectes Mortalitat Salut Vi
Localització 178.1 For

Títol Antioxidant activities of some edible mediterranean plants
Autor AL-ISMAIL, K.   HERZALLAH, S.M.   RUSTOM, A.S.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 287-296
Descriptors Antioxidant Propietats antioxidants Etanol Mediterrani Mediterrania Plantes DPPH

Títol Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams
Autor CHRISTIAN, G.   ATTIYAT, A.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160
Descriptors Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims
Localització C 2/25

Títol Biological principles for the effects of ethanol
Autor JONES, Rodney P.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 VOL 11 - march 1989 - V: - N: 3, Pg: 130-153
Descriptors Etanol Llevats Acetaldehid Alcohol deshidrogenasa Membrana
Localització C 15/41

Títol Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295
Descriptors Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre

Títol Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation
Autor IGLESIAS, R.   FERRERAS, J. M.   ARIAS, F. J.   MUNYOZ, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810
Descriptors Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/4

Títol Characterization of catalan red wines by pattern recognition methods
Autor LARRECHI, M.S.   GUASCH, J.   RIUS, F.X.   SOLE, A.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: - N: 26, Pg: 172-182
Descriptors Vi negre Diferenciacio Analisi Manganes Magnesi Sodi Etanol Acidesa Espanya Estadistiques
Localització C 9/60

Títol Coeficiente de dilatacion cubica de mezclas etanol-agua. Control de mermas en la fabricacion de aguardientes compuestos
Autor NATTA, J.M?.   GARI, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 43-48
Descriptors Dilatacio cubica Etanol Aigua Begudes alcoholiques Quoficient de dilatacio cubica Aiguardent Fabricacio d'aiguardent Vinificacio

Títol Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos"
Autor BRITZ, T.J.   TRACEY, R.P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH
Localització C 7/71

Títol Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae
Autor GUERZONI, M.E.   FERRUZZI, M.   GARDINI, F.   LANCIOTTI, R.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810
Descriptors Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 17/34

Títol Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry
Autor ANTOCE, O.A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284
Descriptors Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Comment gerer l'exces d'alcool dans les vins. Un nouveau defi pour les levures
Autor DEQUIN, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 47-49
Descriptors Vi Alcohol Fermentacio Etanol Reaccio enzimatica Modificacio Estrategies Grau alcoholic Disminucio Innovacio

Títol Concentration de la teneur en C14 dans les vins du cap d'Ouest, de 1926 a 1975.
Autor HANEKOM, N.   PLESSIS, C.S. DU   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 604, Pg: 3 p.
Descriptors Carboni 14 Vi Determinacio Etanol Constituents
Localització FV 604

Títol Consumo de etanol y produccion de acetaldehido en vinos tipo sherry sometidos a diferentes condiciones de crianza biologica
Autor MU?OZ, D.   CORTES, M.B.   MORENO, J.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MORENO, J.A.   PEINADO, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 363-376
Descriptors Etanol Acetaldehid Vi fino Sherry Crian?a biologica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1988 - V: - N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Vi Galicia Ribeiro DO Valdeorras DO Albarinyo Cromatografia de gasos Analisi Esters Composicio Espanya Metanol Etanol Alcohol superior Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Lactat d'etil Propanol Isobutanol Butanodiol Albari?o
Localització C 4/40

Títol Desalcoolisation spontanee : une nouvelle maladie du vin
Autor
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1992 - V: - N: 167, Pg: 24
Descriptors Desalcoholitzacio espontania Graduacio Val-de-Loire Malalties de la vinya Etanol Vi Perdua de grau alcoholic

Títol Determinacion de etanol en cervezas sin alcohol por enzimoinmunoanalisis
Autor VARO GALVANY, P.   GUILLEM SEMPERE, C.  
Dades Font Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 298-301
Descriptors Determinacio Etanol Cervesa sense alcohol Enzimoinmunoanalisi

Títol Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DUMOULIN, E. D.   AZAIS, P.   GUERAIN, J. T.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629
Descriptors Etanol Sucre Espectrometria
Localització C 7/21

Títol Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl.
Autor LOINGER, C.   MAERINE, A.  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p.
Descriptors Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi
Localització FV 418

Títol Efecto de la sobreexposicion del gen ADH2 de Saccharomyces cerevisiae sobre el metaboloma y proteoma en una cepa vinica de Saccharomyces bayanus
Autor MAESTRE, O.   FERNANDEZ LOPEZ, A.   GARCIA MARTINEZ, T.   PEINADO, R.A.   MAURICIO, J.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 25-27
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Alcohol deshidrogenasa Metabolite Proteoma Etanol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica
Autor CASP, A.   LOPEZ, M.L.   ROMERO, M.P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951
Descriptors Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol
Localització C 4/38

Títol Efecto del etanol sobre la fermentacion de azucares en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae
Autor MENGIBAR PAREJA, P.   GOMEZ LUNA M.J.   RAMOS RUIZ, J.   SANCHO PUEBLA, E.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 223-240
Descriptors Etanol Fermentacio Sucre Saccharomyces cerevisiae
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Efectos del etanol sobre las levaduras de la fermentacion y de la crianza
Autor MEDINA PELEGRINA, J.A.   GOMEZ LUNA, M.J.   CALERO DUE?AS, F.   SANCHO PUEBLA, E.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 281-294
Descriptors Etanol Llevats Fermentacio Crian?a
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Effect of ethanol on activity of the plasma-membrane ATPase in, and accumulation of glycine by, Saccharomyces cerevisiae
Autor CARTWRIGHT, C.P.   VEAZEY, F.J.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of general microbiology - 1987 - V: - N: 133, Pg: 857-865
Descriptors Etanol ATPasa Saccharomyces cerevisiae
Localització C 9/101

Títol Effect of molasses concentration and medium supplementation on the adaptability and viability of a high level ethanol-tolerant palm-wine Saccharomyces isolate
Autor EZEOGU, L. I.   OKOLO, B. N.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1995 - V: - N: 1, Pg: 95-100
Descriptors Molassa Etanol Tolerancia Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 24/60

Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132
Descriptors Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant
Localització C 24/59

Títol Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids
Autor SAJBIDOR, J.  
Dades Font Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103
Descriptors Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol
Localització C 14/15

Títol Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus
Autor FERRERAS, J.M.   IGLESIAS, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377
Descriptors Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida
Localització C 11/2

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol Effects of ethanol and other alkanols on the glucose transport system of Saccharomyces cerevisiae
Autor LEAO, C.   VAN UDEN, N.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 24 - 1982 - V: - N: , Pg: 2601-2604
Descriptors Llevats Transport glucosa Glucosa Etanol Alcanols
Localització C 14/26

Títol Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277
Descriptors Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa
Localització C 23/71

Títol Ethanol adaptation mechanisms in Saccharomyces cerevisiae
Autor ALEXANDRE, H.   ROSSEAUX, I.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Biotechnology and Applied Biochemistry VOL 20 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 173-183
Descriptors Etanol Saccharomyces cerevisiae Membrana ATPasa
Localització C 24/44

Títol Ethanol dissipates the proton-motive Force across the plasma membrane of Saccharomyces cerevisiae
Autor CARTWRIGHT, C.P.   JUROSZEK, J-R.   BEAVAN, M.J.   RUBY, F.M.S.   MORAIS, S.M.F. DE   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of general microbiology ISSN: 0001-2815 - 1986 - V: - N: 132, Pg: 369-377
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Etanol
Localització C 9/99

Títol Ethanol tolerance and activity of plasma membrane ATPase in Kluyveromyces marxianus and Saccharomyces cerevisae
Autor ROSA,M. F.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology - 1992 - V: - N: , Pg: 23-27
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae ATPasa Etanol Protons
Localització C 3/91

Títol Ethanol tolerance in yeasts
Autor CASEY, G.P   INGLEDEW, W.M  
Dades Font CRC Critical Reviews in Microbiology ISSN: 0045-6454 VOL 13 - 2000 - V: - N: 3, Pg: 219-280
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Fermentacio Saccharomyces
Localització C 15/27

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion
Autor NOVO, M. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273
Descriptors Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep

Títol Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness.
Autor CABRERA, M. J.   MORENO, J.   ORTEGA, J. M.   MEDINA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287
Descriptors Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats
Localització C 8/84

Títol In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROSA, M. F.   CORREIA, I. S.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835
Descriptors Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines
Localització C 4/69

Títol In vivo activation of yeast plasma membrane H+-ATPase by ethanol: effect on the kinetic parameters and involvement of the carboxyl-terminus regulatory domain
Autor MONTEIRO, G.A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1370 - November 1998 - V: - N: , Pg: 310-316
Descriptors Llevats Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Etanol H+-ATPasa
Localització C 12/6

Títol Incidencia de Oenococcus oeni y lactobacillus hilgardii en la formacion de etil carbamato en presencia de etanol
Autor ARENA, M.E.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 276-278
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus hilgardii Carbamat d'etil Etanol
Localització 663.2 JOR

Títol Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8
Descriptors Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio

Títol Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae
Autor PLESSET, J.   PALM, C.   McLAUGHLIN, C.S.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345
Descriptors Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 14/40

Títol Industria de alcoholes, aguardientes y licores. Importancia de las funciones termodin?micas de exceso en las mezclas etanol-agua
Autor NATTA, J.   GARI, M   CAMPINS, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 46-50
Descriptors Licors Industria Funcions metaboliques Termodinamica

Títol Influence of ethanol content on the extent of copigmentation in a cencibel young red wine
Autor HERMOSIN GUIERREZ, I.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 134-136
Descriptors Etanol Copigmentacio Cencil Vi negre Vi jove
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae
Autor PAMPULHA, M.E.   LOUREIRO, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio
Localització C 6/110

Títol Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni
Autor DELERIS BOU, M.   KRIEGER WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18
Descriptors Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics

Títol Internal Trehalose Protects Endocytosis from Inhibition by Ethanol in Saccharomyces cerevisiae
Autor LUCERO, P   PENYALVER, E   MORENO, E   LAGUNAS, R  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 099-2240 VOL 66 - octubre 2000 - V: - N: 10, Pg: 4456-4461
Descriptors Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats Endocitosi Inhibicio
Localització C 15/25

Títol Intracellular acidification does not account for inhibition of Saccharomyces Cerevisiae growth in the presence of ethanol
Autor FERNANDA-ROSA, M   SA-CORREIA, I  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 135, Pg: 271-274
Descriptors Acidificacio intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae pH Membrana plasmatica H+-ATPasa Etanol Toxicitat Homeostasi
Localització C 23/76

Títol Introduction of major heat-shock proteins of Saccharomyces cerevisiae, including plasma membrane Hsp30, by ethanol levels above a critical threshold
Autor PIPER, P. W.   TALREJA, K.   PANARETOU, B.   MORADAS-FERREIRA, P.   BYRNE, K.   PRAEKELT, U. M.   MEACOCK, P.   RECNACQ, M.   BOUCHERIE, H.  
Dades Font Microbiology ISSN: 0001-9256 VOL 140 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 3031-3038
Descriptors Induccio Saccharomyces cerevisiae Membrana plasmatica Xoc de calor Resposta d'estres Etanol Hsp30
Localització C 11/72

Títol Kinetic model for nitrogen-limited wine fermentations
Autor CRAMER, AMANDA C.   VLASSIDES, SOPHOCLES   BLCK, DAVID E.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - January 2002 - V: 77- N: 1, Pg: 49-60
Descriptors Vi Model matematic Etanol Fermentacio
Localització C 12/38

Títol L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites.
Autor TEP, Y.   BRUN S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p.
Descriptors Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio
Localització FV 809

Títol Lactobacillic acid accumulation in the Plasma Menbrane of Oenococcus onei: a response to Ethanol stress?
Autor TEIXEIRA, H.   GON?ALVES, M.G.   ROZES, N.   RAMOS, A.   SAN ROMAO, M.V.  
Dades Font Microbial Ecology ISSN: 0095-3628 - 2002 - V: 43- N: 1, Pg: 146-153
Descriptors Etanol Acumulacio d'acid Acid lactobacil?lic Membrana plasmatica Oenococcus oeni Estres d'etanol
Localització C 15/136

Títol Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats
Localització C 18/57

Títol Mannoprotein of Saccharomyces cerevisiae is an effective bioemulsifier, The
Autor CAMERON, D.R.   COOPER, D.G.   NEUFELD, R.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 54 - juny 1988 - V: - N: 6, Pg: 1420-1426
Descriptors Mannoproteines Paret cel.lular Bioemulsionador Emulsio Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 9/111

Títol Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187
Descriptors Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Modeling and prediction of evaporative ethanol loss during wine fermentations
Autor WILLIAMS, L. A.   BOULTON, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1983 - V: - N: 4, Pg: 234-242
Descriptors Fermentacio Vinificacio Etanol Evaporacio
Localització C 10/9

Títol Modelo matematico de los efectos de algunas variables enologicas sobre el crecimiento de la levadura vinica
Autor FERNANDEZ LOPEZ, A.   DIOS, R.   SANCHO, E.D.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 73-75
Descriptors Llevats Etanol Vi Vi fino Model matematic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing
Autor SLATER, J.M.   PAYNTER, J.   WATT, E.J.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383
Descriptors Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi
Localització C 17/56

Títol Nouveau prcede de traitement d?effluents vinicoles par fractionnement des constituants et thermoconcentration
Autor BORIES, A.   CONESA, F.   BOUTOLLEAU, A.   PEUREUX, J.L   THARRAULT, P.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 127-135
Descriptors Destil.lacio Tractament Efluents vinicoles Fraccionament Etanol Depuracio
Localització 505.05 Con

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Paradas de fermentacion: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58
Descriptors Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques

Títol Paradas fermentativas, problemas y soluciones
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3086, Pg: 3350-3356
Descriptors Parada fermentativa Problemes Solucions Aspectes microbiologics Aspectes enologics Etanol

Títol Plantes per a menjar, plantes per a cremar...
Autor PIO BELTRAN, J.  
Dades Font Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 113-119
Descriptors Sostenibilitat Biocombustible Biocombustibles solids Biomassa vegetal Etanol Sintesi de lignina Gens Genetica Alimentacio Investigacio Seguretat alimentaria Varietats vegetals Biologia molecular

Títol Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines
Autor RINALDI, A.   GAMBUTI, A.   MOIO, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25
Descriptors Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric

Títol Production and tolerance of ethanol in relation to phospholipid fatty-acyl composition in Sccharomyces cerevisiae NCYC 431
Autor BEAVEN, M.J.   CHARPENTIER, C.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455
Descriptors Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 Tolerancia d'etanol Etanol
Localització C 13/5

Títol Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase
Autor MILLAN, C.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112
Descriptors Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol
Localització C 4/88

Títol Productions and tolerance of ethanol in relation to Phospholipid fatty-acyl composition in saccharomyces cerevisiae NCYC 431
Autor BEAVAN, M.J.   CHARPENTIER, C.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455
Descriptors Etanol Tolerancia d'etanol Saccharomyces cerevisiae NCYC 431
Localització C 12/115

Títol Psycho-and vasoactive compounds in food substances
Autor LOVENBERG, W.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 22 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 23-26
Descriptors Amines Toxicitat Salut Begudes alcoholiques Etanol Efecte secundari Consum Vi Amines biogenes
Localització C 3/24

Títol Purification and Characterization of a unique Isozyme of Cytochrome P-450 from Liver Microsomes of Ethanol-treated Rabbits
Autor KOOP, D. R.   MORGAN, E. T.   TARR, G. E.   COON, M. J.  
Dades Font Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 257 - juliol 1982 - V: - N: 14, Pg: 8472-8480
Descriptors Isoenzims Etanol Citocroma P-450 Purificacio Caracteritzacio Microsoma
Localització C 7/33

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Role of Phosphatidylinositol (PI) in ethanol production and ethanol tolerance by a high ethanol producing yeast
Autor CHI, Z.   KOHLWEIN, SD.   PALTAUF, F.  
Dades Font Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 22- N: , Pg: 58-63
Descriptors Inositol Etanol Produccio Saccharomyces
Localització C 1/88

Títol Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo"
Autor ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho

Títol Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process
Autor DRAINAS, C.   KOUTINAS, A. A.   AKRIDA, K.  
Dades Font Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590
Descriptors Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge
Localització C 4/99

Títol Soques viniques de Saccharomyces cerevisiae amb baix rendiment en etanol
Autor GONZALEZ, R.   BARCENILLA, J.M.   TABERA, L.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 16-21
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Etanol Reduccio Graduacio alcoholica

Títol Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes
Autor CANTORAL, J.M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58
Descriptors Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Synergy between ethanol and grape polyphenols, quercetin, and resveratrol, in the inhibition of the inducible nitric oxide synthase pathway
Autor MAN-YING CHAN, M.   MATTIACCI, J.A.   HWANG, H.S.   SHAH, A.   FONG, D.  
Dades Font Biochemical pharmacology ISSN: 0006-2592 - 2000 - V: 60- N: , Pg: 1539-1548
Descriptors Etanol Resveratrol Raim Polifenols
Localització C 15/89

Títol Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les
Autor MOUTOUNET, M.   BES, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10
Descriptors Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio

Títol Teneurs en C 14 des vins consommation de la region du Douro avant et apres les explosions nucleaires
Autor VIANA, J.   PEREIRA, J.   ALMEIDA, F. de  
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 740, Pg: 10 p.
Descriptors Carboni 14 Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Portugal Radioactivitat Vi Etanol
Localització FV 740

Títol The effects of ethanol on growth rate and passive proton diffusion in yeasts
Autor KILIAN, S.G.   DU PREEZ, J.C.   GERICKE, M.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 32 - 1989 - V: - N: , Pg: 90-94
Descriptors Etanol Creixement Llevats
Localització C 13/84

Títol Tolerancia al alcohol en las levaduras de vino
Autor GIUDICI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 57-60
Descriptors Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Alcohol

Títol Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol
Autor VAN DER MORTEL, J. B. J.   MULDERS, D.   KORTHOUT, H.   THEUVENET, A. P. R.   BORST-PAUWELS, G. W. F. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428
Descriptors Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 23/70

Títol Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva cv. tempranillo durante la maduracion
Autor GALLEGOS CABREJAS, J.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44
Descriptors Etanol Colorants Raim Tempranillo Maduracio

Títol Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva de Tempranillo durante la maduracion
Autor GALLEGOS CABREJAS, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44
Descriptors Antocians Color Composicio fenolica Etile Vitis vinifera Tempranillo Ull de llebre

Títol Treatment and valorisation of winery wasterwater by a new biophysical process (ECCF)
Autor COLIN, Th. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 113-121
Descriptors Desaprofitament de l'aigua Etanol Viticultura Residus vitivinicoles Tractament Proces biofisic Efluents vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Use of extracellular acidification for the rapid testing of ethanol tolerance in yeasts
Autor JIMENEZ, J.   VAN UDEN, N.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - 1985 - V: XXVII- N: , Pg: 1596-1598
Descriptors Acidificacio extracel?lular Etanol Llevats
Localització C 18/56

Títol Validation of the method for the determination of ethanal, ethyl acetate, methanol, 2 -butanol, 1-propanol, 2-methyl-1-propanol, 2-propene-1-ol, 1-butanol, 2.methil-1-butanol+3methyl-1-butanol in wines(Gas chromatography)
Autor MIRANDA, L.   CAMPOS, A.   CERDEIRA, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Etanol Acetat d'etil Metanol Butanol Propanol Metil Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Valoracion simultanea de etanol, metanol, propanol y alcoholes amilicos en bebidas alcoholicas
Autor SIMAL, J.   SALGADO, G.   REY, J. M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 1985 - V: - N: , Pg: 4855-4866
Descriptors Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Etanol Analisi Acetaldehid Poropak Q Metanol Propanol Isobutanol Alcohol isoamilic Acetat d'etil
Localització C 1/56

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140