Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Revista Italian Journal of Food Science
Numero 2
Mes
Any 1995
Pàgina 125-132
Lloc Italia
Descriptors Fermentacio del most   Saccharomyces cerevisiae   Temperatura de fermentacio   Compostos minoritaris   Criotolerancia   Acid succinic   Etanol   Vinficacio   Llevats   Productes menors   Acid malic   Acid acetic   Grup criotolerant  
Localització C 24/59


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.