Registres trobats: 26
Títol | Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines |
Autor | DRYSDALE, G. S. FLEET, G. H. |
Dades Font | Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Australia Vi |
Localització | C 11/10 |
Títol | Acetic acid bacteria in winemaking: a review |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 143-154 |
Descriptors | Acetobacter Bacteris Gluconobacter Vi Acid acetic |
Localització | C 9/127 |
Títol | Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics |
Autor | LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Acetobacter Polyoxogenes Sp. Nov., a new species of an acetic acid bacterium useful for producing vinegar with high acidity |
Autor | ENTANI, E. OHMORI, S. MASAI, H. SUZUKI, K. |
Dades Font | Journal of General and Applied Microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 31 - 1985 - V: - N: , Pg: 475-490 |
Descriptors | Acid acetic Acetobacter Vinagre |
Localització | C 12/135 |
Títol | Acetobacter diazotrophicus sp. nov., a nitrogen-fixing acetic acid bacterium associated with sugarcane |
Autor | GILLIS, M. KERSTERS, K. HOSTE, B. JANSSENS, D. KROPPENSTEDT, R. M. STEPHAN, M. P. TEIXEIRA, K.R. DOBEREINER, J. LEY, F. J. de |
Dades Font | International journal of systematic bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 39 - juliol 1989 - V: - N: 3, Pg: 361-364 |
Descriptors | Canya de sucre Saccharobacter nitrocaptans Acid desoxiribonucleic DNA Arrels Acetobacter Acid acetic |
Localització | C 9/120 |
Títol | Acetobacter europaeus sp. nov., a main component of industrial vinegar fermenters in Central Europe |
Autor | SIEVERS, M. SELLMER, S. TEUBER, M. |
Dades Font | Systematic and applied microbiology ISSN: 0723-2020 - 1992 - V: - N: 15, Pg: 386-392 |
Descriptors | Vinagre Acid acetic Europa central Acetobacter |
Localització | C 9/122 |
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
Títol | Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production |
Autor | MARIETTE, I. SCHWARTZ, E. VOGEL, R. F. HAMMES, W. P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138 |
Descriptors | Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre |
Localització | C 10/145 |
Títol | Composicion analitica de destilados de orujo y lias |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. CASTRO GONZALEZ, M. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91 |
Descriptors | Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105 |
Descriptors | Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol |
Localització | C 24/13 |
Títol | Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae |
Autor | PAMPULHA, M.E. LOUREIRO, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio |
Localització | C 6/110 |
Títol | Introduccion a los metodos de analisis del C.P.I.V. |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2719, Pg: 3326-3331 |
Descriptors | Analisi de vinagre Vinagre Determinacio Acidesa total Acid acetic Alcohol residual Solids solubles Cendra |
Títol | Isolation and classification of acetic acid bacteria from high percetage vinegar fermentations |
Autor | KITTELMANN, M. STAMM, W. W. HEINRICH, F. TRUPER, H. G. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0170-1741 - 1989 - V: - N: 30, Pg: 47-52 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Isolacio Fermentacio Vinagre |
Localització | C 23/73 |
Títol | Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria |
Autor | K?SEBALABAN, F. ?ZILGEN, M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63 |
Descriptors | Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic |
Localització | C 11/1 |
Títol | Kinetics of wine spoilage by acetic acid bacteria |
Autor | KOSEBALABAN, F. OZILGEN,M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology ISSN: 0268-2575 - 1992 - V: - N: 55, Pg: 59-63 |
Descriptors | Cinetica Acid acetic Vi Acetobacter |
Localització | C 17/22 |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56 |
Descriptors | Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa |
Títol | Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria |
Autor | BARTOWSKY, E.J. XIA, D. GIBSON, R.L. FLEET, G.H. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi |
Localització | C 24/69 |
Títol | The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations |
Autor | DU TOIT, W.J. LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64 |
Descriptors | Acid acetic Fermentacio Vi negre pH |
Localització | C 16/10 |
Títol | The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking |
Autor | DU TOIT, W.J. PRETORIUS, I.S. |
Dades Font | Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179 |
Descriptors | Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes |
Localització | C 17/3 |
Títol | The phylogeny of acetic acid bacteria based on the partial sequences of 16S ribosomal RNA: the elevation of the subgenus Glauconoacetobacter to the generic level |
Autor | YAMADA, Y. HOSINO, K. ISHIKAWA, T. |
Dades Font | Biosci. Biotechnology Biochemistry VOL 8 - 1997 - V: - N: 61, Pg: 1244-1251 |
Descriptors | Taxonomia Glauconoacetobacter Bacteris Acid acetic rRNA ARNr 16S |
Localització | C 23/74 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria |
Autor | GREGORY, P. C. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35 |
Descriptors | Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic |
Localització | C 10/7 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |