Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid acetic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines
Autor DRYSDALE, G. S.   FLEET, G. H.  
Dades Font Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20
Descriptors Acid acetic Bacteris Australia Vi
Localització C 11/10

Títol Acetic acid bacteria in winemaking: a review
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 143-154
Descriptors Acetobacter Bacteris Gluconobacter Vi Acid acetic
Localització C 9/127

Títol Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics
Autor LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170
Descriptors Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Acetobacter Polyoxogenes Sp. Nov., a new species of an acetic acid bacterium useful for producing vinegar with high acidity
Autor ENTANI, E.   OHMORI, S.   MASAI, H.   SUZUKI, K.  
Dades Font Journal of General and Applied Microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 31 - 1985 - V: - N: , Pg: 475-490
Descriptors Acid acetic Acetobacter Vinagre
Localització C 12/135

Títol Acetobacter diazotrophicus sp. nov., a nitrogen-fixing acetic acid bacterium associated with sugarcane
Autor GILLIS, M.   KERSTERS, K.   HOSTE, B.   JANSSENS, D.   KROPPENSTEDT, R. M.   STEPHAN, M. P.   TEIXEIRA, K.R.   DOBEREINER, J.   LEY, F. J. de  
Dades Font International journal of systematic bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 39 - juliol 1989 - V: - N: 3, Pg: 361-364
Descriptors Canya de sucre Saccharobacter nitrocaptans Acid desoxiribonucleic DNA Arrels Acetobacter Acid acetic
Localització C 9/120

Títol Acetobacter europaeus sp. nov., a main component of industrial vinegar fermenters in Central Europe
Autor SIEVERS, M.   SELLMER, S.   TEUBER, M.  
Dades Font Systematic and applied microbiology ISSN: 0723-2020 - 1992 - V: - N: 15, Pg: 386-392
Descriptors Vinagre Acid acetic Europa central Acetobacter
Localització C 9/122

Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521
Descriptors Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid

Títol Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production
Autor MARIETTE, I.   SCHWARTZ, E.   VOGEL, R. F.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138
Descriptors Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre
Localització C 10/145

Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132
Descriptors Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant
Localització C 24/59

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105
Descriptors Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol
Localització C 24/13

Títol Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae
Autor PAMPULHA, M.E.   LOUREIRO, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio
Localització C 6/110

Títol Introduccion a los metodos de analisis del C.P.I.V.
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2719, Pg: 3326-3331
Descriptors Analisi de vinagre Vinagre Determinacio Acidesa total Acid acetic Alcohol residual Solids solubles Cendra

Títol Isolation and classification of acetic acid bacteria from high percetage vinegar fermentations
Autor KITTELMANN, M.   STAMM, W. W.   HEINRICH, F.   TRUPER, H. G.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0170-1741 - 1989 - V: - N: 30, Pg: 47-52
Descriptors Bacteris Acid acetic Isolacio Fermentacio Vinagre
Localització C 23/73

Títol Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria
Autor K?SEBALABAN, F.   ?ZILGEN, M.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63
Descriptors Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic
Localització C 11/1

Títol Kinetics of wine spoilage by acetic acid bacteria
Autor KOSEBALABAN, F.   OZILGEN,M.  
Dades Font Journal of Chemical Technology ISSN: 0268-2575 - 1992 - V: - N: 55, Pg: 59-63
Descriptors Cinetica Acid acetic Vi Acetobacter
Localització C 17/22

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56
Descriptors Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa

Títol Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria
Autor BARTOWSKY, E.J.   XIA, D.   GIBSON, R.L.   FLEET, G.H.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314
Descriptors Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi
Localització C 24/69

Títol The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations
Autor DU TOIT, W.J.   LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64
Descriptors Acid acetic Fermentacio Vi negre pH
Localització C 16/10

Títol The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking
Autor DU TOIT, W.J.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179
Descriptors Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes
Localització C 17/3

Títol The phylogeny of acetic acid bacteria based on the partial sequences of 16S ribosomal RNA: the elevation of the subgenus Glauconoacetobacter to the generic level
Autor YAMADA, Y.   HOSINO, K.   ISHIKAWA, T.  
Dades Font Biosci. Biotechnology Biochemistry VOL 8 - 1997 - V: - N: 61, Pg: 1244-1251
Descriptors Taxonomia Glauconoacetobacter Bacteris Acid acetic rRNA ARNr 16S
Localització C 23/74

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria
Autor GREGORY, P. C.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35
Descriptors Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic
Localització C 10/7

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria
Autor CASEY, G. P.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45
Descriptors Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus
Localització C 10/6