Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DU TOIT, W.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations
Autor DU TOIT, W.J.   LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64
Descriptors Acid acetic Fermentacio Vi negre pH
Localització C 16/10

Títol The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking
Autor DU TOIT, W.J.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179
Descriptors Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes
Localització C 17/3