Registres trobats: 3
Títol | Le gout beurre du vin - le diacetil |
Autor | BARTOWSKY, E.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18 |
Descriptors | Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre |
Títol | Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation |
Autor | BARTOWSKY, E.J. COSTELLO, P.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria |
Autor | BARTOWSKY, E.J. XIA, D. GIBSON, R.L. FLEET, G.H. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi |
Localització | C 24/69 |