Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARTOWSKY, E.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Le gout beurre du vin - le diacetil
Autor BARTOWSKY, E.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18
Descriptors Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre

Títol Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation
Autor BARTOWSKY, E.J.   COSTELLO, P.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria
Autor BARTOWSKY, E.J.   XIA, D.   GIBSON, R.L.   FLEET, G.H.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314
Descriptors Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi
Localització C 24/69