Registres trobats: 174
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | A Rapid identification technique to differentiate between Saccharomyces cerevisiae strains and other yeast species in the wine industry |
Autor | MULLER, U. B. LATEGAN, P. M. TREDOUX, H. G. KOCK, J. L. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - abril-juny 1987 - V: - N: 2, Pg: 161-164 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Identificacio Vi |
Localització | C 2/1 |
Títol | A system for identifying spoilage yeast in packaged wine |
Autor | RODRIGUEZ SUSAN, B |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - octubre-desembre 1987 - V: - N: 4, Pg: 273-276 |
Descriptors | Vi Llevats Identificacio Deteriorament Embotellament |
Localització | C 1/109 |
Títol | A uniform method for total acid determination in wines. |
Autor | GUYMON, J.F. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/43 |
Títol | Acetate d'ethyle |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 737 |
Títol | Acide D-malique (Methode enzymatique) |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 875, Pg: 3 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Espectrofotometria Acid D-malic |
Localització | FV 875 |
Títol | Aditivos alimentarios. Los grandes desconocidos |
Autor | GARCIA JIMENEZ, J. L. ALANDI PALANCA, M. BERGLITER GARCIA, D. HERNANDEZ DE LUJAN, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 80-86 |
Descriptors | Additius alimentaris Toxicitat Classificacio Identificacio Etiquetatge |
Títol | Analisis de distintos tipos de vid Palomino. Basado en multiples estrategias de agregacion. |
Autor | SERRANO, Jeronimo |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 73-76 |
Descriptors | Palomino Raim Vinya Varietats Analisi Historia Classificacio Clons Caracteristiques fisiques Ampelografia Identificacio |
Títol | Antibotritis en vinos |
Autor | Subdireccion General de Laboratorios Agrariso de la Direccion General de Politica Alimentaria del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion |
Dades Font | FV - maig 1990 - V: - N: 866, Pg: 3 p. |
Descriptors | Fungicides Vi Determinacio Identificacio Analisi Composicio Cromatografia |
Localització | FV 866 |
Títol | Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades |
Autor | KUSKOSKI, E.M. FETT, P. ASUERO, A.G. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74 |
Descriptors | Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment |
Títol | Aplicacion de tecnicas moleculares para la identificacion de las especies de Trichinella |
Autor | RODRIGUEZ, E. UBERIA, F. GARATE, T. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 96-97 |
Descriptors | Trichinella Identificacio Deteccio molecular |
Títol | Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra. |
Autor | ECHAVARRI, J.F. NEGUERUELA, A.I. ALBAIZAR, T. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria |
Títol | Bacterial phylogeny based on 16s and 23S rRNA sequence analysis |
Autor | LUDWIG, W. SCHLEIFER, K. H. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - 1994 - V: - N: 15, Pg: 155-73 |
Descriptors | 16S rRNA 23S rRNA Identificacio Filogenia Sistematica |
Localització | C 10/148 |
Títol | Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins |
Autor | RAPP, A. [et al.] |
Dades Font | Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114 |
Descriptors | Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial |
Localització | C 3/139 |
Títol | Cartographie des teneurs en plomb dans les vins Fransais |
Autor | Office National Interprofessionnel des Vins |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 950, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Fran?a Plom Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Contaminants Control de qualitat |
Localització | FV 950 |
Títol | Characteristics of some bacteria associated with spoilage of California dessert wines. |
Autor | GINI, B. VAUGHN, R.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 20-31 |
Descriptors | Vi California Bacteris Deteriorament Lactobacil Determinacio Identificacio Analisi Composicio |
Localització | C 4/43 |
Títol | Chromatographic identification of pesticides |
Autor | OSSELTON, M.D. SNELLING, R.D. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 368 1986 - V: 368- N: , Pg: 265-271 |
Descriptors | Identificacio Cromatografia Pesticides |
Localització | C 19/116 |
Títol | Chromatographie des acides organiques sur couche mince. Resultat d'enquete. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 835, Pg: 9 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Vi Acid organic Determinacio Identificacio |
Localització | FV 835 |
Títol | Chromatographie sur papier de substances colorantes synthetiques (dites extraits du goudron de houille) solubles dans l'eau. |
Autor | WOIDICH, K. LANGER, T. SCHMID, L. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 308, Pg: 14 p. |
Descriptors | Cromatografia Colorants Sintetic Soluble Aigua Enriquiment Vi Determinacio Identificacio |
Localització | FV 308 |
Títol | Clasificacion de cepas de Saccharomyces mediante tecnicas tradicionales y de electroforesis en campo pulsante |
Autor | ARROYO, T PEDREGOSA, A.M MINGUEZ, J.M CABELLOS, JM GIL, M LABORDA, F |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 2001 - V: - N: 319, Pg: 19-25 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats de flor Electroforesi Identificacio Classificacio |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Comparaison de deux modes de mineralisation en vue du dosage d'elements metalliques pour differentes matrices issues des produits de l'environnement de la vigne et du vin |
Autor | TEISSEDRE, P. L. CABANIS, M. T. CABANIS, J. C. |
Dades Font | FV - desembre 1992 - V: - N: 930, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi Vinya Metall Determinacio Identificacio Analisi Plom Cadmi Most Raim Sol |
Localització | FV 930 |
Títol | Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p. |
Descriptors | Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac |
Localització | FV 869 |
Títol | Comparaison des methodes de dosage du so2 dans le jus de raisin |
Autor | BRUN, S. ROSET, M. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10 |
Descriptors | Most Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Identificacio |
Localització | FV 925 |
Títol | Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems |
Autor | BURSEY, M. M. COBB, C. S. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199 |
Descriptors | Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi |
Localització | C 4/11 |
Títol | Contribucion al estudio del color de los vinos Espanyoles. II Vinos blancos |
Autor | HERNANDEZ, O. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi blanc Espanya Color Analisi sensorial Espectrofotometria Control de qualitat Identificacio |
Títol | D-sorbitol/xylitol. Methode colorimetrique pour la determination du D-sorbitol et du xylitol dans les aliments. Ref 670 057 de Boehringer test-combination pour 3 x 10 determinations |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 893, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorimetria Aliments Analisi Determinacio Xylitol Sorbitol Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 893 |
Títol | Design and evaluation of malolactic enzyme gene targeted primers for rapid identification and detection of Oenococcus oeni in wine |
Autor | ZAPPAROLLI, G. TORRIANI, S. PESENTE, P. DELLAGLIO, F. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 27 - 1998 - V: - N: , Pg: 243-246 |
Descriptors | Vi Oenococcus oeni Leuconostoc oenos Identificacio |
Localització | C 13/86 |
Títol | Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology |
Autor | TSUCHIYA, Y. KANEDA, H. KANO, Y. KOSHINO, S. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67 |
Descriptors | Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio |
Localització | C 8/103 |
Títol | Detection of different grape varieties in must and wine |
Autor | SIRET, R. GIGAUD, O. ROSEC, J.PH. THIS, P. BLAISE, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 447-455 |
Descriptors | Most Vi Varietats de raim Identificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Determination automatisee des alcools superieurs totaux dans les vins, eaux-de-vie de vin et alcools |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 735, Pg: 4 p. |
Descriptors | Alcohol superior Vi Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | FV 735 |
Títol | Determination automatisee du methanol dans les vins, eaux-de-vie de vin et les alcools |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 734, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metanol Vi Determinacio Begudes alcoholiques Alcohol Analisi Composicio Identificacio |
Localització | FV 734 |
Títol | Determination colorimetrique du glycerol dans les vins. |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic |
Localització | FV 717 |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination de la teneur en 14C dans les boissons alcooliques et spiritueuses |
Autor | Comission Technique Portugaise de Normalisation des Methodes d'Analyse des Boissons Alcooliques et Spiritueuses |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 944, Pg: 6 p. |
Descriptors | Normes Legislacio Reglament Portugal Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio Carboni 14 Destil.lacio |
Localització | FV 944 |
Títol | Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons |
Autor | VALOUIKO, G.G. BOJARSKI, V.M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio |
Localització | FV 714 |
Títol | Determination des catechines. |
Autor | POMPEI, C. PERI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 725, Pg: 1 p. |
Descriptors | Catequines Determinacio Flavonols Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Colorimetria Vi |
Localització | FV 725 |
Títol | Determination des cyanures. Methode colorimetrique |
Autor | VIADER, M.R |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 921, Pg: 3 p. |
Descriptors | Identificacio Colorimetria Cianur Acid cianhidric |
Localització | FV 921 |
Títol | Determination des leucoanthocyanes par voie spectrophotometrique |
Autor | STELLA, C. FONTANA, M.G. |
Dades Font | FV - - V: - N: 331, Pg: 1 p. |
Descriptors | Leucoantocians Vi Espectrofotometria Identificacio |
Localització | FV 331 |
Títol | Determination des residus de polydimethylsiloxane(PDMS).Dans les vins par spectrometrie a absorption atomique |
Autor | PARKER, M.R. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 878, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Determinacio Identificacio Residus Polidimetilsiloxa |
Localització | FV 878 |
Títol | Development of a polymerase chain reaction/restriction fragment length polymorphism method for Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus identification in enology |
Autor | MASNEUF, I. AIGLE, M. DUBORDIEU, D. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1996 - V: - N: 138, Pg: 239-244 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Taxonomia molecular Identificacio Saccharomyces bayanus |
Localització | C 9/35 |
Títol | Diferencias entre las variedades Graciano de Haro y Graciano de Alfaro. |
Autor | LOPEZ DE HEREDIA MONTOYA, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 34-39 |
Descriptors | Raim Vinya Varietats Graciano Rioja DOQ Caracteristiques Identificacio Ampelografia Produccio |
Títol | Differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur doux: determination de l'acide citramalique par chromatographie en phase liquide haute performance. |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 732, Pg: 4 p. |
Descriptors | Licor Vi dol? Mistela Identificacio Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio HPLC Cromatografia de liquids Acid citramalic |
Localització | FV 732 |
Títol | Differenciation des mistelles et des vins de liqueur. |
Autor | PORTAL, E. BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 633, Pg: 1 p. |
Descriptors | Mistela Vi Licor Identificacio Caracteristiques |
Localització | FV 633 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses et rouges. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio |
Localització | FV 815 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs. |
Autor | VALOUIKO, G.G. CHOLTZ, E.P. BEGLITZA, V.M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p. |
Descriptors | Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques |
Localització | FV 797 |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Differenciation des vins. Etude de la maceration |
Autor | RIZZON, L. A. MEDINA, B. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P. |
Descriptors | Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians |
Localització | FV 786 |
Títol | Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration. |
Autor | BERTRAND, M. A. CHEVALLIER, J. P. MEDINA, B. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat |
Localització | FV 757 |
Títol | Dosage colorimetrique de l'acide tartrique. Methode Rebelein modifiee par BLOUIN |
Autor | |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 715, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Colorimetria Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 715 |
Títol | Dosage de l'acide tartrique dans les vins par flux continu segmente caracterisation de la methode et comparaison avec la methode de reference |
Autor | FONSECA, M.T. GODINHO, M.C |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 945, Pg: 7 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Vi Analisi Dosificacio Dosatge Composicio Determinacio Identificacio Flux continu fraccionat |
Localització | FV 945 |
Títol | Dosage de l'anhydride sulfureux par la methode de reference (A 17) |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 701, Pg: 5 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Determinacio Identificacio Destil.lacio Vi Most |
Localització | FV 701 |
Títol | Dosage de la procymidone dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. BERTSCH, K. |
Dades Font | FV - maig 1990 - V: - N: 865, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi Identificacio Analisi Composicio Procimidona Fran?a Dosificacio Dosatge Cromatografia capil.lar |
Localització | FV 865 |
Títol | Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | TRIQUET-PISSARD, R. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most |
Localització | FV 727 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 723 |
Títol | Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C. |
Autor | TRICARD CAZABEIL, J.M. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina |
Localització | FV 850 |
Títol | Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole |
Autor | TAVARES, M.J. LOURO, M.D. PERDIGAO, M.H. MOREIRA, M.S. MENDES, M.T. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p. |
Descriptors | Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia |
Localització | FV 892 |
Títol | Dosage des sulfates dans les vins par isotachophorese. |
Autor | CAZABEIL, J.M. CHAUVET, S. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 838, Pg: 8 p. |
Descriptors | Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Sulfat Vi blanc sec Gravimetria Isotacoforesi |
Localització | FV 838 |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736) |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos |
Localització | FV 736 bis |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio |
Localització | FV 736 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFRON, J. P. PORTAL, E. |
Dades Font | FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio |
Localització | FV 708 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par la methode enzymatique |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 730, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 730 |
Títol | Dosage du selenium dans le vin par spectrofluorimetrie. Application a quelques vins francais. |
Autor | BELLANGER, J. BOUVIER, J.C LAB, C. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 922, Pg: 11 p. |
Descriptors | Fluorimetria Vi Fran?a Seleni Fluorescencia Identificacio Concentracio |
Localització | FV 922 |
Títol | Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC |
Autor | GOIFFON, J. P. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia |
Localització | FV 894 |
Títol | Dosage du sorbitol par CPG |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 895, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sorbitol Dosificacio Dosatge Determinacio Analisi Identificacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 895 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II) |
Autor | OTERO, D. DOMINGUEZ, J. MANYAS, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40 |
Descriptors | Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida |
Títol | Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las |
Autor | PALACIOS, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49 |
Descriptors | Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA |
Títol | Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento |
Autor | CACERES, I. |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174 |
Descriptors | Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio |
Localització | C 4/111 |
Títol | Estudio de las bacterias lacticas en sidra natural asturiana |
Autor | PARDO BUSTO, Lucia |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Bacteris lactics Sidra Asturies Asturias Poma Premsatge Identificacio Fermentacio |
Localització | (043) PARDO BUSTO |
Títol | Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega. |
Autor | INYIGUEZ CRESPO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49 |
Descriptors | Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Estudio ecologico de levaduras vinicas en la comarca del Aljarafe (Sevilla) |
Autor | PANEQUE MACIAS, P. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 41-49 |
Descriptors | Aljarafe Fermentacio Identificacio Llevats indigenes Most |
Títol | Etude du carbamate d'ethyle dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris |
Localització | FV 952 |
Títol | Evaluation of genetic diversity of grapevine cultivars grown in Morocco with RAPD-PCR |
Autor | FARAJ, S. SANCHEZ ESCRIBANO, E. ORTIZ, J.M. CENIS, J.L. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 169-176 |
Descriptors | Identificacio Marcadors moleculars Raim de taula Marroc |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Evaluation of wine aroma - science or art? |
Autor | CHISHOLM, M. G. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a |
Títol | Evaluation statistique. Etude collaborative 1988/89. Determination de l'acide DL-Malique. |
Autor | |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 834, Pg: 19 p. |
Descriptors | Estadistiques Acid DL-malic Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Vi Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 834 |
Títol | Evolution de la teneur en plomb au cours de l'elaboration des vins des cotes du Rhone et de la vallee du Rhone |
Autor | TEISSEDRE, P. L. CANABIS, M. T. DAUMAS, F. CANABIS, J. C. |
Dades Font | FV - desembre 1992 - V: - N: 929, Pg: 6 p. |
Descriptors | Plom Vi Fran?a Cotes-du-Rhone Vallee du Rhone Dosificacio Dosatge Analisi Espectrofotometria d'absorcio atomica Identificacio Determinacio Vinificacio |
Localització | FV 929 |
Títol | Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte |
Autor | GUADAYOL, J.M. ALERT, J. CAIXACH, J. RIVERA, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14 |
Descriptors | Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components |
Títol | Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits. |
Autor | ROUEN, J. BONNET, G. LEMAIRE, J-L. ABENSOUR, A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p. |
Descriptors | Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents |
Localització | FV 458 |
Títol | Extraction et identification des matieres colorantes synthetiques solubles dans l'eau. |
Autor | |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 299, Pg: 5 p. |
Descriptors | Identificacio Colorants Color Vi Sintetic Soluble Aigua Cromatografia |
Localització | FV 299 |
Títol | Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods |
Autor | HUBER, J. F. K. REICH, G. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149 |
Descriptors | Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic |
Localització | C 3/137 |
Títol | Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins. |
Autor | PERI, C. POMPEI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 726 |
Títol | Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p. |
Descriptors | Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic |
Localització | FV 731 |
Títol | Gradient RP-HPLC determination of free phenolic acids in wines and wine vinegard samples after SPE, with photodione array identification |
Autor | SAMANIDOU, V.F. ANTONIOU, C.V. PAPADOYANNIS, I.N. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 2001 - V: 24- N: 14, Pg: 2161-2176 |
Descriptors | Acid fenolic Vi Vinya Identificacio |
Localització | C 17/16 |
Títol | Identificacio de soques de llevat d'interes ecologic |
Autor | CARRO, D, PINYA, B. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 10-14 |
Descriptors | Soques de llevat Llevats Vi Enologia Caracteristiques Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Saccharomyces pastorianus |
Títol | Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular |
Autor | FORT, M.F. BAIG, C. ZAMORA, F. |
Dades Font | Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Biologia molecular |
Títol | Identificacion de levaduras vinicas. Metodos basados en el estudio del ADN |
Autor | QUESADA, M. P. CENIS, J. L. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Llevats ADN Vi Electroforesi Identificacio Cep RAPD PCR Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Títol | Identificacion de variedades de vid con tecnicas moleculares: los RAPDs |
Autor | ORTIZ, J. M. MORENO, S. GOGORCENA, Y. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 12-17 |
Descriptors | Raim Vinya Varietats Identificacio Analisi DNA polimorfics amplificats a l'atzar ADN polimorfics amplificats a l'atzar RAPD |
Títol | Identificacion del fitoplasma asociado al Bois Noir de la vinya en Espanya. |
Autor | BATLLE, A. LARRUE, J. CLAIR, D. BOUDON-PADIEU, E. LAVINYA, A |
Dades Font | Phytoma ISSN: 0031-8988 - abril 1995 - V: - N: 68, Pg: 40-44 |
Descriptors | Fitoplasma Espanya Malalties de la vinya Bois noir Vinya Identificacio |
Localització | C 6/57 |
Títol | Identificacion y cuantificacion rapida de los contaminantes. Fuentes de contaminacion del vino |
Autor | CHATONNET, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3251, Pg: 198-204 |
Descriptors | Contaminacio Vi Alteracions microbianes Microbiologia Identificacio Quantificacio Tecniques Metodologia Metodes Tecniques moleculars Llevats |
Títol | Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines |
Autor | WULF, L.W. NAGEL, C.W. |
Dades Font | Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484 |
Descriptors | Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi |
Localització | C 19/33 |
Títol | Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars |
Autor | BAUMES, R. CORDONNIER, R. NITZ, S. DRAWERT, F. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m |
Localització | C 16/27 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Identification of New Volatile Amines in Grapes and Wines |
Autor | OUGH, C.S. DAUDT, C.E. CROWELL, E.A. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 938-941 |
Descriptors | Amines volatils Vi Raim Identificacio |
Localització | C 3/62 |
Títol | Identification of common sediments in wine |
Autor | QUINSLAND, D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 70-71 |
Descriptors | Sediment Solatge Posit Vi Identificacio Analisi |
Localització | C 4/25 |
Títol | Identification of some sulphur-containig compounds in concord grape essence (vitis labrusca) |
Autor | WINTER, M. VELLUZ, A. FURRER, A. PICKENHAGEN, W. |
Dades Font | Lebensm.-Wiss. u.-Technol ISSN: 0023-6438 - 1990 - V: - N: 23, Pg: 94 |
Descriptors | Vitis labrusca Identificacio Sulfur Compostos sulfurics |
Localització | C 7/46 |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M. C. MARTIN-CORDERO, P. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques |
Localització | C 4/85 |
Títol | Innovadora gestion de la trazabilidad de envases de bebidas. Tecnologia RFID para la industria cervecera |
Autor | SOLER PLA, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 26-29 |
Descriptors | Gestio Envas Begudes Tra?abilitat Industria cervesera Identificacio Vista Etiqueta Tecnologia RFID Identificacio |
Títol | L'etiquette, le cameleon de l'habillage |
Autor | DARIOL, D. |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 59-61 |
Descriptors | Vi Etiqueta Marqueting Elaboracio Identificacio |
Títol | L'uree dans le vin |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. GAZEAU, O. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 947, Pg: 2 p. |
Descriptors | Urea Vi Colorimetria Analisi Dosificacio Dosatge Fran?a Composicio Identificacio |
Localització | FV 947 |
Títol | La teneur en Sodium des vins Portugais |
Autor | CURVELO-GARCIA, A.S. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 849, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Sodi Portugal Dosificacio Dosatge Espectrofotometria d'absorcio atomica Identificacio Determinacio |
Localització | FV 849 |
Títol | La teneur en chlorure des vins Portugais. |
Autor | CURVELO-GARCIA, A.S. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 848, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Portugal Clorur Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Conductimetria |
Localització | FV 848 |
Títol | Le cadmium dans les vins grecs |
Autor | DANILATOS, N. SALAHA-MOUTSOPOULOU, M.J. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 891, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cadmi Vi Grecia Analisi Composicio Espectrofotometria d'absorcio atomica Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 891 |
Títol | Le cadmium dans les vins hongrois |
Autor | TAMAS, L. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 709, Pg: 1 p. |
Descriptors | Hongria Vi Analisi Espectrofotometria d'absorcio atomica Cadmi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio |
Localització | FV 709 |
Títol | Le carbamate d'ethyle . Elimination du precurseur du carbamate d'ethyle dans les eaux-de-vie de vin. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 897, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Fran?a Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Formacio Vinificacio Fermentacio Begudes alcoholiques |
Localització | FV 897 |
Títol | Les techniques de laboratoire appliquees a l?identification des aromes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Industries alimentaries et agricoles ISSN: 0019-9311 - 1967 - V: - N: , Pg: 883-893 |
Descriptors | Aroma Vi Tecniques de laboratori Identificacio |
Localització | C 19/31 |
Títol | Levaduras de los valles Calchaquies, Salta, Argentina |
Autor | MERCEDES DI CARLO, B. VALLE GOMEZ DE DIAZ, R. NAVIA, Y. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 55-58 |
Descriptors | Argentina Identificacio Llevats Torrontes Valles Calchaquies Vinificacio |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | MLST (Multilocus Sequence Typing): Un metodo molecular para la caracterizacion inequivoca de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum |
Autor | RIVAS, B. de las MARCOBAL, A. MU?OZ, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 34-35 |
Descriptors | Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum Fermentacio malolactica Identificacio Metode de tipificacio Metodes moleculars |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Malvar y Airen, dos variedades de vid presentes en la Comunidad de Madrid |
Autor | CABELLO, F. GALLEGO, J. F. MUNYOZ, G. ORTIZ, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 25-36 |
Descriptors | Malvar Airen Lairen Forcallat Raim Vinya Varietats Madrid Espanya Identificacio Caracteristiques fisiques Morfologia Ampelografia Cicle vegetatiu Maduracio Cep |
Títol | Malvasia a Espanya, La |
Autor | RODRIGUEZ-TORRES, I. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 14-18 |
Descriptors | Malvasia Varietats de vinya Espanya Denominacions d'origen Estudi comparatiu Caracteritzacio Identificacio |
Títol | Marcadores de ADN para la identificacion de variedades del olivo |
Autor | BELAJ, A. TRUJILLO, I. RALLO, L. |
Dades Font | Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Febrero 1999 - V: - N: 799, Pg: 166-167 |
Descriptors | Marcadors d'ADN ADN Identificacio Varietats d'olivera Olivera |
Títol | Measurement of protein using Bicinchoninic acid |
Autor | SMITH, P.K. KROHN, R.I. HERMANSON, G.T. MALLIA, A.K. GARTNER, F.H. PROVENZANO, M.D. FUJIMOTO, E.K GOEKE, N.M. OLSON, B.J. KLENK, D.C. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85 |
Descriptors | Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio |
Localització | C 6/17 |
Títol | Methode de recherche de tres faibles quantites d'acide sorbique dans les vins |
Autor | CHRETIEN, D. PEREZ, L. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 720, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid sorbic Vi Analisi Determinacio Dosificacio Dosatge Identificacio Cromatografia en capa fina |
Localització | FV 720 |
Títol | Methode de triage pour la differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 728, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Licor Mistela Composicio Cromatografia de gasos Analisi Identificacio Fermentacio |
Localització | FV 728 |
Títol | Methode pour le dosage des residus de la procymidone dans le vin de Porto par chromatographie en phase gazeuse avec detection par capture electronique |
Autor | TEIXEIRA, A. MADEIROS, M. A. PEREIRA, R. M. MARCELO-CURTO, M. J. BARROS, P. |
Dades Font | FV - febrer 1991 - V: - N: 885, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Porto Cromatografia de gasos Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Procimidona Composicio |
Localització | FV 885 |
Títol | Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins. |
Autor | TEODOSIO, Hidalgo |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio |
Localització | FV 307 |
Títol | Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. LEJOV, V.N. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 457, Pg: 5 p. |
Descriptors | Determinacio Identificacio Polisacarids Raim Most Vi Pinyol |
Localització | FV 457 |
Títol | Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography. |
Autor | PEREZ-ILZARBE, J. RICARDO, J. M. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 6/47 |
Títol | Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin. |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265 |
Descriptors | Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio |
Localització | C 5/89 |
Títol | Modeles lineaires pour differencier des vins: premiere partie: vins de table, rouges et blancs. |
Autor | GOROSTIZA, E. F. de CABEZUDO, M. D. MARTIN-ALVAREZ, P. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 744, Pg: 10 p. |
Descriptors | Vi negre Vi blanc Vi de taula Identificacio Analisi discriminant |
Localització | FV 744 |
Títol | Modification of a standardized system of wine aroma terminology |
Autor | NOBLE, A. C. ... (et al) |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 116-118 |
Descriptors | Vi Terminologia Roda d'aromes Aroma Classificacio Composicio Identificacio |
Títol | Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140 |
Descriptors | Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta |
Localització | C 4/89 |
Títol | Nouvelle methode pour l'analyse de la malvine dans les vins rouges |
Autor | GUTIERREZ, Y. SANTOS, C. RIVAS, J. C. |
Dades Font | FV - gener 1993 - V: - N: 936, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi negre Analisi Composicio Determinacio Identificacio Fluorimetria Antocians Malvina |
Localització | FV 936 |
Títol | Nuevas tecnicas de identificacion, deteccion y cuantificacion de levaduras de importancia enologica |
Autor | MAS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 65-70 |
Descriptors | Llevats Identificacio Deteccio Quatificacio |
Títol | Off-odor and flavor components in table wines |
Autor | MARCHESI, R. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8 |
Descriptors | Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio |
Títol | Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre |
Autor | SAGARZAZU GRAU, N. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45 |
Descriptors | Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre |
Títol | Origine des amines biogenes dans les vins |
Autor | INGARGIOLA, M. C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 896, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Formacio |
Localització | FV 896 |
Títol | Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins (remplace en le completant, le FV n? 851) |
Autor | AERNY, J. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 881, Pg: 8 p. |
Descriptors | Histamina Vi Analisi Toxicitat Defectes Amines biogenes Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 881 |
Títol | Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry |
Autor | SCHLUMEGGER, U. P. HANSJ?RG, W. FRIEDLT, F. |
Dades Font | Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi |
Localització | C 4/116 |
Títol | Prospeccio, identificacio i conservacio de la diversitat fitogenetica de varietats de Vitis vinifera cultivades a Catalunya |
Autor | GIRALT, L. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 4-7 |
Descriptors | Varietats de vinya Varietats autoctones Catalunya Vitis vinifera Identificacio Conservacio Genotip Diversitat genetica |
Títol | Pulsed-Field Gel Electrophoresis of SmaI Digest of Lactococcal Genomic DNA, a Novel Method of Strain Identification |
Autor | TANSKANEN, E. TULLOCH, D. HILLIER, A. DAVIDSON, B. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - octubre 1990 - V: - N: , Pg: 3105-3111 |
Descriptors | Lactococcus lactis Identificacio Bacteris lactics Metode |
Localització | C 8/34 |
Títol | Rapid Identification and Determination of Residues of Chlorinated Pesticides in Crops b Gas-Liquid Chromatrography |
Autor | GOODWIN, E.S. GOULDEN, R. REYNOLDS, J.G. |
Dades Font | Analyst, The - November 1961 - V: 86- N: , Pg: 697-709 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Residus Pesticides clorinats Cromatografia liquida de gasos |
Localització | C 19/29 |
Títol | Rapid Identification of Bacteria on the Basis of Polymerase Chain Reaction-Amplified Ribosomal DNA Spacer Polymorphisms |
Autor | JENSEN, M. A. WEBSTER, J. A. STRAUS, N. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 945-952 |
Descriptors | Bacteris ADN Identificacio Polimorfisme |
Localització | C 8/35 |
Títol | Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine |
Autor | SOHIER, D. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio |
Localització | C 12/129 |
Títol | Rapid identification of bacteria of the Comamonadaceae with amplified ribosomal DNA-restriction analysis (ARDRA) |
Autor | VANEECHOUTTE, M. ROSSAU, R. DE VOS, P. GILLIS, M. JANSSENS, D. PAEPE, N. DE ROUCK, A. FIERS, T. CLAEYS, G. KERSTERS, K. |
Dades Font | Fems Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 93 - 1992 - V: - N: , Pg: 227-234 |
Descriptors | Identificacio ADN Bacteris Amplificacio enzimatica Comamonadaceae |
Localització | C 8/33 |
Títol | Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction |
Autor | DIMICHELE, L. J. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/104 |
Títol | Recherche de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins blancs et rouges par chromatographie en couche mince |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 724, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Vi blanc Vi negre Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic 5-NFA Identificacio Dosificacio Dosatge Determinacio Composicio CCF |
Localització | FV 724 |
Títol | Recherche des colorants artificiels dans le vin. Essais comparatifs des differentes methodes proposees. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 356, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Colorants Color Artificial Sintetic Identificacio |
Localització | FV 356 |
Títol | Recherche des matieres colorantes synthetiques. |
Autor | DIEZ, C.A. SANCHEZ, E. |
Dades Font | FV - octubre 1973 - V: - N: 465, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sintetic Color Colorants Vi Determinacio Identificacio Cromatografia |
Localització | FV 465 |
Títol | Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 821 |
Títol | Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides). |
Autor | NEY, M. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p. |
Descriptors | Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color |
Localització | FV 405 |
Títol | Recherche et identification des matieres colorantes synthetiques dans le vin. |
Autor | RASQUILHO RAPOSO, M. |
Dades Font | FV - maig 1972 - V: - N: 414, Pg: 1 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi Sintetic Identificacio |
Localització | FV 414 |
Títol | Recherche qualitative d'ion cyanure |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 908, Pg: 1 p. |
Descriptors | Analisi Vi Composicio Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Ions Cianur Ferrocianur Potassi |
Localització | FV 908 |
Títol | Resume d'une etude sur le plomb dans le vin au Danemark. |
Autor | TERWELL |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 874, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Dinamarca Plom Composicio Analisi Determinacio Identificacio |
Localització | FV 874 |
Títol | Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food. |
Autor | EHRMANN, M. LUDWIG, W. SCHLEIFER, K.H |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Aliments |
Localització | C 8/77 |
Títol | Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave. |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi |
Localització | FV 741 |
Títol | Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos |
Autor | POBLET, M. ROZES, N. RUIZ, A. REGUANT, C. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. GUILLAMON, J.M. BORDONS, A. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100 |
Descriptors | Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi |
Títol | Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography |
Autor | BRUNO, P. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871 |
Descriptors | Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/7 |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria |
Autor | BARTOWSKY, E.J. XIA, D. GIBSON, R.L. FLEET, G.H. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi |
Localització | C 24/69 |
Títol | Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference) |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 738 |
Títol | Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico |
Autor | ADDEO, F. MALORNI, A. |
Dades Font | Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245 |
Descriptors | Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio |
Localització | C 4/52 |
Títol | Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino |
Autor | OLGUIN, N. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67 |
Descriptors | Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques |
Títol | Teneurs en C 14 des vins consommation de la region du Douro avant et apres les explosions nucleaires |
Autor | VIANA, J. PEREIRA, J. ALMEIDA, F. de |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 740, Pg: 10 p. |
Descriptors | Carboni 14 Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Portugal Radioactivitat Vi Etanol |
Localització | FV 740 |
Títol | The 16s/23s Ribosomal Spacer Region as a Target for DNA Probes to Identify Eubacteria |
Autor | BARRY, T. COLLERAN, G. GLENNON, M. DUNICAN, L. K. GANNON, F. |
Dades Font | PCR Methods and Applications ISSN: 1054-9803 - 1991 - V: - N: , Pg: 51-56 |
Descriptors | 16SrRNA 23S rRNA DNA Eubacteria Identificacio ADN |
Localització | C 10/147 |
Títol | The 16s/23s ribosomal spacer region as a target for DNA probes to identify eubacteria |
Autor | BARRY, T. COLLERAN, G. GLENNON, M. DUNICAN, L.K. GANNON, F. |
Dades Font | PCR methods and applications ISSN: 1054-9803 - 1991 - V: - N: , Pg: 51-57 |
Descriptors | ADN Identificacio Eubacteria |
Localització | C 8/125 |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | The Use of electrophoresis in grape and wine research |
Autor | SITTERS, J. H |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - mar? 1988 - V: - N: , Pg: 13-14 |
Descriptors | Electroforesi Vi Inestabilitat Proteines Raim Varietats Identificacio |
Localització | C 2/30 |
Títol | The contents of zinc, cadmium, lead and copper in the must, wine and by-products of wine-making |
Autor | LAY, H. LIEB, W. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 857, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Control de qualitat Zinc Cadmi Coure Most Identificacio Determinacio |
Localització | FV 857 |
Títol | The determination of lead in wine |
Autor | PORTALA, Frank |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 900, Pg: 5 p. |
Descriptors | Plom Vi Dosificacio Dosatge Contaminants Identificacio Determinacio Analisi Espectrometria |
Localització | FV 900 |
Títol | The distribution of dimethyl sulphide in some New Zeland wines. |
Autor | SPEDDING, D. J. ESCHENBRUCH, R. PURDIE, A. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245 |
Descriptors | Most Vi Nova Zelanda Sulfoxid dimetilic Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Analisi Determinacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Envelliment Ampolla |
Localització | C 5/43 |
Títol | Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver. |
Autor | APPELMANS, F. WATTIAUX, R. DUVE, C. de |
Dades Font | Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445 |
Descriptors | Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia |
Localització | C 5/55 |
Títol | Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines |
Autor | WILLIAMS, P. J. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480 |
Descriptors | Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide |
Localització | C 6/8 |
Títol | Value of Plasmid Profiles for Strain identification in Lactic Streptococci and the Relationship between Streptoccocus lactis 712, ML3 and C2. |
Autor | DAVIES, F.L. UNDERWOOD, H.M. GASSON, M.J. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 51 - 1981 - V: - N: , Pg: 325-337 |
Descriptors | ADN plasmid DNA plasmid Streptoccocus lactic Identificacio Bacteris |
Localització | C 7/130 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Volatile phenol determination in wine |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67 |
Descriptors | Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma |
Localització | C 3/26 |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification |
Autor | FORREY, R. R. FLATH, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353 |
Descriptors | Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling |
Localització | C 3/138 |
Títol | Wine yeast strain identification |
Autor | DEGRE, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 309-315 |
Descriptors | Vi Llevats Saccharomyces cerevisiae Identificacio Fermentacio Soques |
Localització | C 1/108 |