Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Identificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 174


Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol A Rapid identification technique to differentiate between Saccharomyces cerevisiae strains and other yeast species in the wine industry
Autor MULLER, U. B.   LATEGAN, P. M.   TREDOUX, H. G.   KOCK, J. L. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - abril-juny 1987 - V: - N: 2, Pg: 161-164
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Identificacio Vi
Localització C 2/1

Títol A system for identifying spoilage yeast in packaged wine
Autor RODRIGUEZ SUSAN, B  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - octubre-desembre 1987 - V: - N: 4, Pg: 273-276
Descriptors Vi Llevats Identificacio Deteriorament Embotellament
Localització C 1/109

Títol A uniform method for total acid determination in wines.
Autor GUYMON, J.F.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45
Descriptors Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/43

Títol Acetate d'ethyle
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p.
Descriptors Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos
Localització FV 737

Títol Acide D-malique (Methode enzymatique)
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 875, Pg: 3 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Espectrofotometria Acid D-malic
Localització FV 875

Títol Aditivos alimentarios. Los grandes desconocidos
Autor GARCIA JIMENEZ, J. L.   ALANDI PALANCA, M.   BERGLITER GARCIA, D.   HERNANDEZ DE LUJAN, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 80-86
Descriptors Additius alimentaris Toxicitat Classificacio Identificacio Etiquetatge

Títol Analisis de distintos tipos de vid Palomino. Basado en multiples estrategias de agregacion.
Autor SERRANO, Jeronimo  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 73-76
Descriptors Palomino Raim Vinya Varietats Analisi Historia Classificacio Clons Caracteristiques fisiques Ampelografia Identificacio

Títol Antibotritis en vinos
Autor Subdireccion General de Laboratorios Agrariso de la Direccion General de Politica Alimentaria del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion  
Dades Font FV - maig 1990 - V: - N: 866, Pg: 3 p.
Descriptors Fungicides Vi Determinacio Identificacio Analisi Composicio Cromatografia
Localització FV 866

Títol Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades
Autor KUSKOSKI, E.M.   FETT, P.   ASUERO, A.G.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74
Descriptors Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment

Títol Aplicacion de tecnicas moleculares para la identificacion de las especies de Trichinella
Autor RODRIGUEZ, E.   UBERIA, F.   GARATE, T.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 96-97
Descriptors Trichinella Identificacio Deteccio molecular

Títol Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra.
Autor ECHAVARRI, J.F.   NEGUERUELA, A.I.   ALBAIZAR, T.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62
Descriptors Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria

Títol Bacterial phylogeny based on 16s and 23S rRNA sequence analysis
Autor LUDWIG, W.   SCHLEIFER, K. H.  
Dades Font FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - 1994 - V: - N: 15, Pg: 155-73
Descriptors 16S rRNA 23S rRNA Identificacio Filogenia Sistematica
Localització C 10/148

Títol Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins
Autor RAPP, A. [et al.]  
Dades Font Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114
Descriptors Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial
Localització C 3/139

Títol Cartographie des teneurs en plomb dans les vins Fransais
Autor Office National Interprofessionnel des Vins  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 950, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Fran?a Plom Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Contaminants Control de qualitat
Localització FV 950

Títol Characteristics of some bacteria associated with spoilage of California dessert wines.
Autor GINI, B.   VAUGHN, R.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 20-31
Descriptors Vi California Bacteris Deteriorament Lactobacil Determinacio Identificacio Analisi Composicio
Localització C 4/43

Títol Chromatographic identification of pesticides
Autor OSSELTON, M.D.   SNELLING, R.D.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 368 1986 - V: 368- N: , Pg: 265-271
Descriptors Identificacio Cromatografia Pesticides
Localització C 19/116

Títol Chromatographie des acides organiques sur couche mince. Resultat d'enquete.
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - 1989 - V: - N: 835, Pg: 9 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina Vi Acid organic Determinacio Identificacio
Localització FV 835

Títol Chromatographie sur papier de substances colorantes synthetiques (dites extraits du goudron de houille) solubles dans l'eau.
Autor WOIDICH, K.   LANGER, T.   SCHMID, L.  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 308, Pg: 14 p.
Descriptors Cromatografia Colorants Sintetic Soluble Aigua Enriquiment Vi Determinacio Identificacio
Localització FV 308

Títol Clasificacion de cepas de Saccharomyces mediante tecnicas tradicionales y de electroforesis en campo pulsante
Autor ARROYO, T   PEDREGOSA, A.M   MINGUEZ, J.M   CABELLOS, JM   GIL, M   LABORDA, F  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 2001 - V: - N: 319, Pg: 19-25
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats de flor Electroforesi Identificacio Classificacio

Títol Colorimetric method for determination of sugars and related substances
Autor DUBOIS, M.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356
Descriptors Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio
Localització C 4/114

Títol Comparaison de deux modes de mineralisation en vue du dosage d'elements metalliques pour differentes matrices issues des produits de l'environnement de la vigne et du vin
Autor TEISSEDRE, P. L.   CABANIS, M. T.   CABANIS, J. C.  
Dades Font FV - desembre 1992 - V: - N: 930, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Vinya Metall Determinacio Identificacio Analisi Plom Cadmi Most Raim Sol
Localització FV 930

Títol Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p.
Descriptors Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac
Localització FV 869

Títol Comparaison des methodes de dosage du so2 dans le jus de raisin
Autor BRUN, S.   ROSET, M.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10
Descriptors Most Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Identificacio
Localització FV 925

Títol Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems
Autor BURSEY, M. M.   COBB, C. S.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199
Descriptors Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi
Localització C 4/11

Títol Contribucion al estudio del color de los vinos Espanyoles. II Vinos blancos
Autor HERNANDEZ, O. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 55-59
Descriptors Vi blanc Espanya Color Analisi sensorial Espectrofotometria Control de qualitat Identificacio

Títol D-sorbitol/xylitol. Methode colorimetrique pour la determination du D-sorbitol et du xylitol dans les aliments. Ref 670 057 de Boehringer test-combination pour 3 x 10 determinations
Autor
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 893, Pg: 4 p.
Descriptors Colorimetria Aliments Analisi Determinacio Xylitol Sorbitol Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 893

Títol Design and evaluation of malolactic enzyme gene targeted primers for rapid identification and detection of Oenococcus oeni in wine
Autor ZAPPAROLLI, G.   TORRIANI, S.   PESENTE, P.   DELLAGLIO, F.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 27 - 1998 - V: - N: , Pg: 243-246
Descriptors Vi Oenococcus oeni Leuconostoc oenos Identificacio
Localització C 13/86

Títol Detection of beer spoilage organisms by polymerase chain reaction technology
Autor TSUCHIYA, Y.   KANEDA, H.   KANO, Y.   KOSHINO, S.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 64-67
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Cervesa Bacteris acidolactics Llevats Identificacio
Localització C 8/103

Títol Detection of different grape varieties in must and wine
Autor SIRET, R.   GIGAUD, O.   ROSEC, J.PH.   THIS, P.   BLAISE, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 447-455
Descriptors Most Vi Varietats de raim Identificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Determination automatisee des alcools superieurs totaux dans les vins, eaux-de-vie de vin et alcools
Autor ROUX, J. le  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 735, Pg: 4 p.
Descriptors Alcohol superior Vi Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Composicio
Localització FV 735

Títol Determination automatisee du methanol dans les vins, eaux-de-vie de vin et les alcools
Autor ROUX, J. le  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 734, Pg: 4 p.
Descriptors Metanol Vi Determinacio Begudes alcoholiques Alcohol Analisi Composicio Identificacio
Localització FV 734

Títol Determination colorimetrique du glycerol dans les vins.
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p.
Descriptors Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic
Localització FV 717

Títol Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic
Localització FV 876

Títol Determination de la teneur en 14C dans les boissons alcooliques et spiritueuses
Autor Comission Technique Portugaise de Normalisation des Methodes d'Analyse des Boissons Alcooliques et Spiritueuses  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 944, Pg: 6 p.
Descriptors Normes Legislacio Reglament Portugal Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio Carboni 14 Destil.lacio
Localització FV 944

Títol Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons
Autor VALOUIKO, G.G.   BOJARSKI, V.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p.
Descriptors Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio
Localització FV 714

Títol Determination des catechines.
Autor POMPEI, C.   PERI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 725, Pg: 1 p.
Descriptors Catequines Determinacio Flavonols Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Colorimetria Vi
Localització FV 725

Títol Determination des cyanures. Methode colorimetrique
Autor VIADER, M.R  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 921, Pg: 3 p.
Descriptors Identificacio Colorimetria Cianur Acid cianhidric
Localització FV 921

Títol Determination des leucoanthocyanes par voie spectrophotometrique
Autor STELLA, C.   FONTANA, M.G.  
Dades Font FV - - V: - N: 331, Pg: 1 p.
Descriptors Leucoantocians Vi Espectrofotometria Identificacio
Localització FV 331

Títol Determination des residus de polydimethylsiloxane(PDMS).Dans les vins par spectrometrie a absorption atomique
Autor PARKER, M.R.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 878, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Determinacio Identificacio Residus Polidimetilsiloxa
Localització FV 878

Títol Development of a polymerase chain reaction/restriction fragment length polymorphism method for Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus identification in enology
Autor MASNEUF, I.   AIGLE, M.   DUBORDIEU, D.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1996 - V: - N: 138, Pg: 239-244
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Taxonomia molecular Identificacio Saccharomyces bayanus
Localització C 9/35

Títol Diferencias entre las variedades Graciano de Haro y Graciano de Alfaro.
Autor LOPEZ DE HEREDIA MONTOYA, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 34-39
Descriptors Raim Vinya Varietats Graciano Rioja DOQ Caracteristiques Identificacio Ampelografia Produccio

Títol Differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur doux: determination de l'acide citramalique par chromatographie en phase liquide haute performance.
Autor
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 732, Pg: 4 p.
Descriptors Licor Vi dol? Mistela Identificacio Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio HPLC Cromatografia de liquids Acid citramalic
Localització FV 732

Títol Differenciation des mistelles et des vins de liqueur.
Autor PORTAL, E.   BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 633, Pg: 1 p.
Descriptors Mistela Vi Licor Identificacio Caracteristiques
Localització FV 633

Títol Differenciation des vins blancs, roses et rouges.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio
Localització FV 815

Títol Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs.
Autor VALOUIKO, G.G.   CHOLTZ, E.P.   BEGLITZA, V.M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p.
Descriptors Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques
Localització FV 797

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Differenciation des vins. Etude de la maceration
Autor RIZZON, L. A.   MEDINA, B.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P.
Descriptors Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians
Localització FV 786

Títol Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration.
Autor BERTRAND, M. A.   CHEVALLIER, J. P.   MEDINA, B.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat
Localització FV 757

Títol Dosage colorimetrique de l'acide tartrique. Methode Rebelein modifiee par BLOUIN
Autor
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 715, Pg: 2 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Colorimetria Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 715

Títol Dosage de l'acide tartrique dans les vins par flux continu segmente caracterisation de la methode et comparaison avec la methode de reference
Autor FONSECA, M.T.   GODINHO, M.C  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 945, Pg: 7 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Vi Analisi Dosificacio Dosatge Composicio Determinacio Identificacio Flux continu fraccionat
Localització FV 945

Títol Dosage de l'anhydride sulfureux par la methode de reference (A 17)
Autor DEIBNER, L.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 701, Pg: 5 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Determinacio Identificacio Destil.lacio Vi Most
Localització FV 701

Títol Dosage de la procymidone dans les vins
Autor BERTRAND, M. A.   BERTSCH, K.  
Dades Font FV - maig 1990 - V: - N: 865, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Identificacio Analisi Composicio Procimidona Fran?a Dosificacio Dosatge Cromatografia capil.lar
Localització FV 865

Títol Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor TRIQUET-PISSARD, R.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most
Localització FV 727

Títol Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria
Localització FV 721

Títol Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 723

Títol Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C.
Autor TRICARD   CAZABEIL, J.M.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p.
Descriptors Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina
Localització FV 850

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage des sulfates dans les vins par isotachophorese.
Autor CAZABEIL, J.M.   CHAUVET, S.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 838, Pg: 8 p.
Descriptors Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Sulfat Vi blanc sec Gravimetria Isotacoforesi
Localització FV 838

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736)
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos
Localització FV 736 bis

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio
Localització FV 736

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide
Autor GOIFFRON, J. P.   PORTAL, E.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p.
Descriptors Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio
Localització FV 708

Títol Dosage du glycerol dans les vins par la methode enzymatique
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - desembre 1980 - V: - N: 730, Pg: 4 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 730

Títol Dosage du selenium dans le vin par spectrofluorimetrie. Application a quelques vins francais.
Autor BELLANGER, J.   BOUVIER, J.C   LAB, C.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 922, Pg: 11 p.
Descriptors Fluorimetria Vi Fran?a Seleni Fluorescencia Identificacio Concentracio
Localització FV 922

Títol Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC
Autor GOIFFON, J. P.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p.
Descriptors Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia
Localització FV 894

Títol Dosage du sorbitol par CPG
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 895, Pg: 4 p.
Descriptors Sorbitol Dosificacio Dosatge Determinacio Analisi Identificacio Cromatografia de gasos
Localització FV 895

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40
Descriptors Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida

Títol Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49
Descriptors Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA

Títol Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento
Autor CACERES, I.  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174
Descriptors Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio
Localització C 4/111

Títol Estudio de las bacterias lacticas en sidra natural asturiana
Autor PARDO BUSTO, Lucia  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Bacteris lactics Sidra Asturies Asturias Poma Premsatge Identificacio Fermentacio
Localització (043) PARDO BUSTO

Títol Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega.
Autor INYIGUEZ CRESPO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49
Descriptors Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Estudio ecologico de levaduras vinicas en la comarca del Aljarafe (Sevilla)
Autor PANEQUE MACIAS, P.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 41-49
Descriptors Aljarafe Fermentacio Identificacio Llevats indigenes Most

Títol Etude du carbamate d'ethyle dans les vins
Autor BERTRAND, M. A.   INGARGIOLA, M. C.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris
Localització FV 952

Títol Evaluation of genetic diversity of grapevine cultivars grown in Morocco with RAPD-PCR
Autor FARAJ, S.   SANCHEZ ESCRIBANO, E.   ORTIZ, J.M.   CENIS, J.L.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 169-176
Descriptors Identificacio Marcadors moleculars Raim de taula Marroc
Localització 634.804 INT

Títol Evaluation of wine aroma - science or art?
Autor CHISHOLM, M. G.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115
Descriptors Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a

Títol Evaluation statistique. Etude collaborative 1988/89. Determination de l'acide DL-Malique.
Autor
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 834, Pg: 19 p.
Descriptors Estadistiques Acid DL-malic Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Vi Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 834

Títol Evolution de la teneur en plomb au cours de l'elaboration des vins des cotes du Rhone et de la vallee du Rhone
Autor TEISSEDRE, P. L.   CANABIS, M. T.   DAUMAS, F.   CANABIS, J. C.  
Dades Font FV - desembre 1992 - V: - N: 929, Pg: 6 p.
Descriptors Plom Vi Fran?a Cotes-du-Rhone Vallee du Rhone Dosificacio Dosatge Analisi Espectrofotometria d'absorcio atomica Identificacio Determinacio Vinificacio
Localització FV 929

Títol Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte
Autor GUADAYOL, J.M.   ALERT, J.   CAIXACH, J.   RIVERA, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14
Descriptors Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components

Títol Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits.
Autor ROUEN, J.   BONNET, G.   LEMAIRE, J-L.   ABENSOUR, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p.
Descriptors Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents
Localització FV 458

Títol Extraction et identification des matieres colorantes synthetiques solubles dans l'eau.
Autor
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 299, Pg: 5 p.
Descriptors Identificacio Colorants Color Vi Sintetic Soluble Aigua Cromatografia
Localització FV 299

Títol Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods
Autor HUBER, J. F. K.   REICH, G.  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149
Descriptors Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic
Localització C 3/137

Títol Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins.
Autor PERI, C.   POMPEI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p.
Descriptors Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 726

Títol Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p.
Descriptors Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic
Localització FV 731

Títol Gradient RP-HPLC determination of free phenolic acids in wines and wine vinegard samples after SPE, with photodione array identification
Autor SAMANIDOU, V.F.   ANTONIOU, C.V.   PAPADOYANNIS, I.N.  
Dades Font Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 2001 - V: 24- N: 14, Pg: 2161-2176
Descriptors Acid fenolic Vi Vinya Identificacio
Localització C 17/16

Títol Identificacio de soques de llevat d'interes ecologic
Autor CARRO, D,   PINYA, B.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 10-14
Descriptors Soques de llevat Llevats Vi Enologia Caracteristiques Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Saccharomyces pastorianus

Títol Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular
Autor FORT, M.F.   BAIG, C.   ZAMORA, F.  
Dades Font Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73
Descriptors Vitis vinifera L. Biologia molecular

Títol Identificacion de levaduras vinicas. Metodos basados en el estudio del ADN
Autor QUESADA, M. P.   CENIS, J. L.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Llevats ADN Vi Electroforesi Identificacio Cep RAPD PCR Reaccio de polimeritzacio en cadena

Títol Identificacion de variedades de vid con tecnicas moleculares: los RAPDs
Autor ORTIZ, J. M.   MORENO, S.   GOGORCENA, Y.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 12-17
Descriptors Raim Vinya Varietats Identificacio Analisi DNA polimorfics amplificats a l'atzar ADN polimorfics amplificats a l'atzar RAPD

Títol Identificacion del fitoplasma asociado al Bois Noir de la vinya en Espanya.
Autor BATLLE, A.   LARRUE, J.   CLAIR, D.   BOUDON-PADIEU, E.   LAVINYA, A  
Dades Font Phytoma ISSN: 0031-8988 - abril 1995 - V: - N: 68, Pg: 40-44
Descriptors Fitoplasma Espanya Malalties de la vinya Bois noir Vinya Identificacio
Localització C 6/57

Títol Identificacion y cuantificacion rapida de los contaminantes. Fuentes de contaminacion del vino
Autor CHATONNET, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3251, Pg: 198-204
Descriptors Contaminacio Vi Alteracions microbianes Microbiologia Identificacio Quantificacio Tecniques Metodologia Metodes Tecniques moleculars Llevats

Títol Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines
Autor WULF, L.W.   NAGEL, C.W.  
Dades Font Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484
Descriptors Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi
Localització C 19/33

Títol Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars
Autor BAUMES, R.   CORDONNIER, R.   NITZ, S.   DRAWERT, F.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943
Descriptors Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m
Localització C 16/27

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Identification of New Volatile Amines in Grapes and Wines
Autor OUGH, C.S.   DAUDT, C.E.   CROWELL, E.A.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 938-941
Descriptors Amines volatils Vi Raim Identificacio
Localització C 3/62

Títol Identification of common sediments in wine
Autor QUINSLAND, D.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 70-71
Descriptors Sediment Solatge Posit Vi Identificacio Analisi
Localització C 4/25

Títol Identification of some sulphur-containig compounds in concord grape essence (vitis labrusca)
Autor WINTER, M.   VELLUZ, A.   FURRER, A.   PICKENHAGEN, W.  
Dades Font Lebensm.-Wiss. u.-Technol ISSN: 0023-6438 - 1990 - V: - N: 23, Pg: 94
Descriptors Vitis labrusca Identificacio Sulfur Compostos sulfurics
Localització C 7/46

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M. C.   MARTIN-CORDERO, P.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321
Descriptors Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques
Localització C 4/85

Títol Innovadora gestion de la trazabilidad de envases de bebidas. Tecnologia RFID para la industria cervecera
Autor SOLER PLA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 26-29
Descriptors Gestio Envas Begudes Tra?abilitat Industria cervesera Identificacio Vista Etiqueta Tecnologia RFID Identificacio

Títol L'etiquette, le cameleon de l'habillage
Autor DARIOL, D.  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 59-61
Descriptors Vi Etiqueta Marqueting Elaboracio Identificacio

Títol L'uree dans le vin
Autor BERTRAND, M. A.   INGARGIOLA, M. C.   GAZEAU, O.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 947, Pg: 2 p.
Descriptors Urea Vi Colorimetria Analisi Dosificacio Dosatge Fran?a Composicio Identificacio
Localització FV 947

Títol La teneur en Sodium des vins Portugais
Autor CURVELO-GARCIA, A.S.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 849, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Sodi Portugal Dosificacio Dosatge Espectrofotometria d'absorcio atomica Identificacio Determinacio
Localització FV 849

Títol La teneur en chlorure des vins Portugais.
Autor CURVELO-GARCIA, A.S.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 848, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Portugal Clorur Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Conductimetria
Localització FV 848

Títol Le cadmium dans les vins grecs
Autor DANILATOS, N.   SALAHA-MOUTSOPOULOU, M.J.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 891, Pg: 2 p.
Descriptors Cadmi Vi Grecia Analisi Composicio Espectrofotometria d'absorcio atomica Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 891

Títol Le cadmium dans les vins hongrois
Autor TAMAS, L.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 709, Pg: 1 p.
Descriptors Hongria Vi Analisi Espectrofotometria d'absorcio atomica Cadmi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio
Localització FV 709

Títol Le carbamate d'ethyle . Elimination du precurseur du carbamate d'ethyle dans les eaux-de-vie de vin.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 897, Pg: 3 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Fran?a Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Formacio Vinificacio Fermentacio Begudes alcoholiques
Localització FV 897

Títol Les techniques de laboratoire appliquees a l?identification des aromes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Industries alimentaries et agricoles ISSN: 0019-9311 - 1967 - V: - N: , Pg: 883-893
Descriptors Aroma Vi Tecniques de laboratori Identificacio
Localització C 19/31

Títol Levaduras de los valles Calchaquies, Salta, Argentina
Autor MERCEDES DI CARLO, B.   VALLE GOMEZ DE DIAZ, R.   NAVIA, Y.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 55-58
Descriptors Argentina Identificacio Llevats Torrontes Valles Calchaquies Vinificacio

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol MLST (Multilocus Sequence Typing): Un metodo molecular para la caracterizacion inequivoca de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 34-35
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum Fermentacio malolactica Identificacio Metode de tipificacio Metodes moleculars
Localització 663.2 (063) Con

Títol Malvar y Airen, dos variedades de vid presentes en la Comunidad de Madrid
Autor CABELLO, F.   GALLEGO, J. F.   MUNYOZ, G.   ORTIZ, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 25-36
Descriptors Malvar Airen Lairen Forcallat Raim Vinya Varietats Madrid Espanya Identificacio Caracteristiques fisiques Morfologia Ampelografia Cicle vegetatiu Maduracio Cep

Títol Malvasia a Espanya, La
Autor RODRIGUEZ-TORRES, I.   [et al.]  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 14-18
Descriptors Malvasia Varietats de vinya Espanya Denominacions d'origen Estudi comparatiu Caracteritzacio Identificacio

Títol Marcadores de ADN para la identificacion de variedades del olivo
Autor BELAJ, A.   TRUJILLO, I.   RALLO, L.  
Dades Font Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Febrero 1999 - V: - N: 799, Pg: 166-167
Descriptors Marcadors d'ADN ADN Identificacio Varietats d'olivera Olivera

Títol Measurement of protein using Bicinchoninic acid
Autor SMITH, P.K.   KROHN, R.I.   HERMANSON, G.T.   MALLIA, A.K.   GARTNER, F.H.   PROVENZANO, M.D.   FUJIMOTO, E.K   GOEKE, N.M.   OLSON, B.J.   KLENK, D.C.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85
Descriptors Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio
Localització C 6/17

Títol Methode de recherche de tres faibles quantites d'acide sorbique dans les vins
Autor CHRETIEN, D.   PEREZ, L.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 720, Pg: 3 p.
Descriptors Acid sorbic Vi Analisi Determinacio Dosificacio Dosatge Identificacio Cromatografia en capa fina
Localització FV 720

Títol Methode de triage pour la differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - desembre 1980 - V: - N: 728, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Licor Mistela Composicio Cromatografia de gasos Analisi Identificacio Fermentacio
Localització FV 728

Títol Methode pour le dosage des residus de la procymidone dans le vin de Porto par chromatographie en phase gazeuse avec detection par capture electronique
Autor TEIXEIRA, A.   MADEIROS, M. A.   PEREIRA, R. M.   MARCELO-CURTO, M. J.   BARROS, P.  
Dades Font FV - febrer 1991 - V: - N: 885, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Porto Cromatografia de gasos Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Procimidona Composicio
Localització FV 885

Títol Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins.
Autor TEODOSIO, Hidalgo  
Dades Font FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p.
Descriptors Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio
Localització FV 307

Títol Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   LEJOV, V.N.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 457, Pg: 5 p.
Descriptors Determinacio Identificacio Polisacarids Raim Most Vi Pinyol
Localització FV 457

Títol Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography.
Autor PEREZ-ILZARBE, J.   RICARDO, J. M.   RIGAUD, J.   CHEYNIER, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 6/47

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Modeles lineaires pour differencier des vins: premiere partie: vins de table, rouges et blancs.
Autor GOROSTIZA, E. F. de   CABEZUDO, M. D.   MARTIN-ALVAREZ, P.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 744, Pg: 10 p.
Descriptors Vi negre Vi blanc Vi de taula Identificacio Analisi discriminant
Localització FV 744

Títol Modification of a standardized system of wine aroma terminology
Autor NOBLE, A. C. ... (et al)  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 116-118
Descriptors Vi Terminologia Roda d'aromes Aroma Classificacio Composicio Identificacio

Títol Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140
Descriptors Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta
Localització C 4/89

Títol Nouvelle methode pour l'analyse de la malvine dans les vins rouges
Autor GUTIERREZ, Y.   SANTOS, C.   RIVAS, J. C.  
Dades Font FV - gener 1993 - V: - N: 936, Pg: 6 p.
Descriptors Vi negre Analisi Composicio Determinacio Identificacio Fluorimetria Antocians Malvina
Localització FV 936

Títol Nuevas tecnicas de identificacion, deteccion y cuantificacion de levaduras de importancia enologica
Autor MAS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 65-70
Descriptors Llevats Identificacio Deteccio Quatificacio

Títol Off-odor and flavor components in table wines
Autor MARCHESI, R.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8
Descriptors Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio

Títol Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre
Autor SAGARZAZU GRAU, N.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45
Descriptors Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre

Títol Origine des amines biogenes dans les vins
Autor INGARGIOLA, M. C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 896, Pg: 4 p.
Descriptors Amines biogenes Vi Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Formacio
Localització FV 896

Títol Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins (remplace en le completant, le FV n? 851)
Autor AERNY, J.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 881, Pg: 8 p.
Descriptors Histamina Vi Analisi Toxicitat Defectes Amines biogenes Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 881

Títol Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry
Autor SCHLUMEGGER, U. P.   HANSJ?RG, W.   FRIEDLT, F.  
Dades Font Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233
Descriptors Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi
Localització C 4/116

Títol Prospeccio, identificacio i conservacio de la diversitat fitogenetica de varietats de Vitis vinifera cultivades a Catalunya
Autor GIRALT, L.   [et al.]  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 4-7
Descriptors Varietats de vinya Varietats autoctones Catalunya Vitis vinifera Identificacio Conservacio Genotip Diversitat genetica

Títol Pulsed-Field Gel Electrophoresis of SmaI Digest of Lactococcal Genomic DNA, a Novel Method of Strain Identification
Autor TANSKANEN, E.   TULLOCH, D.   HILLIER, A.   DAVIDSON, B.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - octubre 1990 - V: - N: , Pg: 3105-3111
Descriptors Lactococcus lactis Identificacio Bacteris lactics Metode
Localització C 8/34

Títol Rapid Identification and Determination of Residues of Chlorinated Pesticides in Crops b Gas-Liquid Chromatrography
Autor GOODWIN, E.S.   GOULDEN, R.   REYNOLDS, J.G.  
Dades Font Analyst, The - November 1961 - V: 86- N: , Pg: 697-709
Descriptors Identificacio Determinacio Residus Pesticides clorinats Cromatografia liquida de gasos
Localització C 19/29

Títol Rapid Identification of Bacteria on the Basis of Polymerase Chain Reaction-Amplified Ribosomal DNA Spacer Polymorphisms
Autor JENSEN, M. A.   WEBSTER, J. A.   STRAUS, N.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 945-952
Descriptors Bacteris ADN Identificacio Polimorfisme
Localització C 8/35

Títol Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine
Autor SOHIER, D.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397
Descriptors Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio
Localització C 12/129

Títol Rapid identification of bacteria of the Comamonadaceae with amplified ribosomal DNA-restriction analysis (ARDRA)
Autor VANEECHOUTTE, M.   ROSSAU, R.   DE VOS, P.   GILLIS, M.   JANSSENS, D.   PAEPE, N.   DE ROUCK, A.   FIERS, T.   CLAEYS, G.   KERSTERS, K.  
Dades Font Fems Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 93 - 1992 - V: - N: , Pg: 227-234
Descriptors Identificacio ADN Bacteris Amplificacio enzimatica Comamonadaceae
Localització C 8/33

Títol Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction
Autor DIMICHELE, L. J.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena
Localització C 8/104

Títol Recherche de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins blancs et rouges par chromatographie en couche mince
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 724, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina Vi blanc Vi negre Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic 5-NFA Identificacio Dosificacio Dosatge Determinacio Composicio CCF
Localització FV 724

Títol Recherche des colorants artificiels dans le vin. Essais comparatifs des differentes methodes proposees.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 356, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Colorants Color Artificial Sintetic Identificacio
Localització FV 356

Títol Recherche des matieres colorantes synthetiques.
Autor DIEZ, C.A.   SANCHEZ, E.  
Dades Font FV - octubre 1973 - V: - N: 465, Pg: 2 p.
Descriptors Sintetic Color Colorants Vi Determinacio Identificacio Cromatografia
Localització FV 465

Títol Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 821

Títol Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides).
Autor NEY, M.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p.
Descriptors Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color
Localització FV 405

Títol Recherche et identification des matieres colorantes synthetiques dans le vin.
Autor RASQUILHO RAPOSO, M.  
Dades Font FV - maig 1972 - V: - N: 414, Pg: 1 p.
Descriptors Colorants Color Vi Sintetic Identificacio
Localització FV 414

Títol Recherche qualitative d'ion cyanure
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 908, Pg: 1 p.
Descriptors Analisi Vi Composicio Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Ions Cianur Ferrocianur Potassi
Localització FV 908

Títol Resume d'une etude sur le plomb dans le vin au Danemark.
Autor TERWELL  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 874, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Dinamarca Plom Composicio Analisi Determinacio Identificacio
Localització FV 874

Títol Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food.
Autor EHRMANN, M.   LUDWIG, W.   SCHLEIFER, K.H  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Aliments
Localització C 8/77

Títol Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave.
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p.
Descriptors Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi
Localització FV 741

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi

Títol Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography
Autor BRUNO, P.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871
Descriptors Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/7

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria
Autor BARTOWSKY, E.J.   XIA, D.   GIBSON, R.L.   FLEET, G.H.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314
Descriptors Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi
Localització C 24/69

Títol Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference)
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p.
Descriptors Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 738

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino
Autor OLGUIN, N. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67
Descriptors Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques

Títol Teneurs en C 14 des vins consommation de la region du Douro avant et apres les explosions nucleaires
Autor VIANA, J.   PEREIRA, J.   ALMEIDA, F. de  
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 740, Pg: 10 p.
Descriptors Carboni 14 Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Portugal Radioactivitat Vi Etanol
Localització FV 740

Títol The 16s/23s Ribosomal Spacer Region as a Target for DNA Probes to Identify Eubacteria
Autor BARRY, T.   COLLERAN, G.   GLENNON, M.   DUNICAN, L. K.   GANNON, F.  
Dades Font PCR Methods and Applications ISSN: 1054-9803 - 1991 - V: - N: , Pg: 51-56
Descriptors 16SrRNA 23S rRNA DNA Eubacteria Identificacio ADN
Localització C 10/147

Títol The 16s/23s ribosomal spacer region as a target for DNA probes to identify eubacteria
Autor BARRY, T.   COLLERAN, G.   GLENNON, M.   DUNICAN, L.K.   GANNON, F.  
Dades Font PCR methods and applications ISSN: 1054-9803 - 1991 - V: - N: , Pg: 51-57
Descriptors ADN Identificacio Eubacteria
Localització C 8/125

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol The Use of electrophoresis in grape and wine research
Autor SITTERS, J. H  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - mar? 1988 - V: - N: , Pg: 13-14
Descriptors Electroforesi Vi Inestabilitat Proteines Raim Varietats Identificacio
Localització C 2/30

Títol The contents of zinc, cadmium, lead and copper in the must, wine and by-products of wine-making
Autor LAY, H.   LIEB, W.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 857, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Control de qualitat Zinc Cadmi Coure Most Identificacio Determinacio
Localització FV 857

Títol The determination of lead in wine
Autor PORTALA, Frank  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 900, Pg: 5 p.
Descriptors Plom Vi Dosificacio Dosatge Contaminants Identificacio Determinacio Analisi Espectrometria
Localització FV 900

Títol The distribution of dimethyl sulphide in some New Zeland wines.
Autor SPEDDING, D. J.   ESCHENBRUCH, R.   PURDIE, A.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245
Descriptors Most Vi Nova Zelanda Sulfoxid dimetilic Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Analisi Determinacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Envelliment Ampolla
Localització C 5/43

Títol Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver.
Autor APPELMANS, F.   WATTIAUX, R.   DUVE, C. de  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445
Descriptors Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia
Localització C 5/55

Títol Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines
Autor WILLIAMS, P. J. ...(et al.)  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480
Descriptors Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide
Localització C 6/8

Títol Value of Plasmid Profiles for Strain identification in Lactic Streptococci and the Relationship between Streptoccocus lactis 712, ML3 and C2.
Autor DAVIES, F.L.   UNDERWOOD, H.M.   GASSON, M.J.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 51 - 1981 - V: - N: , Pg: 325-337
Descriptors ADN plasmid DNA plasmid Streptoccocus lactic Identificacio Bacteris
Localització C 7/130

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Volatile phenol determination in wine
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67
Descriptors Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma
Localització C 3/26

Títol Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928
Descriptors Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi
Localització C 3/125

Títol Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification
Autor FORREY, R. R.   FLATH, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353
Descriptors Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling
Localització C 3/138

Títol Wine yeast strain identification
Autor DEGRE, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 309-315
Descriptors Vi Llevats Saccharomyces cerevisiae Identificacio Fermentacio Soques
Localització C 1/108