Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi rosat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 106


Títol 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc
Autor VANNOBEL, M... [et al.]  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne
Localització C 2/55

Títol Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 1: caracterisation de l'arome, etude du potentiel aromatique des raisins et des mouts
Autor MURAT, M.L.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 27-30
Descriptors Aroma Vi rosat Potencial aromatic Raim Most Antocians Practiques enologiques

Títol Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 2: optimisation des methodes d'elaboration
Autor MURAT, M.L.   DUMEAU, F.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 23-26
Descriptors Vi rosat Aroma Llevats Fermentacio

Títol Analisis de riesgo de incorporacon de oxigeno al vino rosado
Autor CLIMENT, M.D.   ESTEVE, M.D.   GARCERAN, C.   CORTELL, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 294-296
Descriptors Incorporacio Oxigen Vi rosat
Localització 663.2 JOR

Títol Analyse des vins basses calories
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 778, Pg: 2 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Caloria Analisi Constituents
Localització FV 778

Títol Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra.
Autor ECHAVARRI, J.F.   NEGUERUELA, A.I.   ALBAIZAR, T.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62
Descriptors Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria

Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Aromes et desalcoolisation
Autor M.S.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2007 - V: - N: 332, Pg: 42-43
Descriptors Vi Aroma Vi rosat Desalcoholitzacio

Títol Avenir en roses, L'
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2010 - V: - N: 3877, Pg: 14-15
Descriptors Vi rosat Fran?a Consum Consum de vi Dades de produccio

Títol Bruselas plantea un etiquetado especifico para los rosados
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3259, Pg: 723-724
Descriptors Comunitat Europea Vins Vi rosat Etiquetat Frau Consumidor

Títol Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO,G.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104
Descriptors Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims
Localització 663.2 JOR

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracterizacion aromatica de los vinos rosados espa?oles. Moleculas quimicas mas representativas
Autor PUENTE, V.   GOURRAUD, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3281, Pg: 2486-2494
Descriptors Vi rosat Caracteritzacio aromatica Espanya Tast de vins

Títol Caracterizacion de vinos rosados. Metodologia.
Autor HABA, M.   CHIRIVELLA, C.   MENDEZ, J.   PEREZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 65-69
Descriptors Caracteritzacio Espanya Vi rosat Zones productores

Títol Chips et douelles en blanc et roses: Synthese de 6 annees d'experimentation
Autor GRANES, D.   PIC-BLATEYRON, L.   DELABRE, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 44-46
Descriptors Chips Estelles de fusta Vi Aroma del vi Fran?a Crian?a Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Ciel toujours bleu pour les roses
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue vinicole internationale - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 3910, Pg:
Descriptors Vi rosat Produccio de vi Produccio mundial Analisis

Títol Cinetique fermentaire et expression aromatique des vins roses
Autor NEDJMA, M.   MULINAZZI, W.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 33-35
Descriptors Vi rosat Fermentacio Cinetica Cinetica fermentativa Expressio aromatica

Títol Composicion fenolica y color de vinos blancos, rosados y tintos de Uruguay
Autor GONZALEZ, G.   BARREIRO, L.   BOCHICCHIO, R.   CURBELO, M.   GATTO, G.   GIL, G.   TESSORE, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 14-22
Descriptors Composicio fenolica Uruguai Color Vi Vi blanc Vi rosat Vi negre Vinificacio

Títol Configuration des vignobles et types de vinifications pour l'obtention de categories de vins definies
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 38-40
Descriptors Vinificacio Vinya Vi blanc Vi rosat Vi aromatic

Títol Contenido de metales pesados (CD y PB) en vinos rosados de las DO. espa?olas "Ribera del Guadiana" y "Mentrida"
Autor GARCIA RODRIGUEZ, G.   SOLER RODRIGUEZ, F.   HERNANDEZ MORENO, D.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 86-91
Descriptors Vi rosat Metall pesant Cadmi Plom

Títol Contribucion al estudio del color de los vinos espanyoles. I Vinos rosados.
Autor ORTEGA, A. P.   GARCIA, M. E.   HIDALGO, J.   TIENDA, P.   NAVARRO, P.   SERRANO, J.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 52-56
Descriptors Espanya Vins Color Vi rosat Metode colorimetric Tonalitat

Títol DO Navarra una apuesta por la tradicion
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 70-76
Descriptors Navarra DO Denominacio d'origen Infoden Varietats de ra?m Regions vitivinicoles Estadistiques Vi rosat Vi blanc Vi negre Consell regulador Control de qualitat Etiquetatge

Títol Des enzymes pour extraire ou clarifier
Autor GABILLOT, P.   MAILLIER, P.   ROLAND, J.M.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51
Descriptors Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica
Autor RIU, M.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos
Localització 663.2 JOR

Títol Deux approches sensorielles autour du concept gras/volume dans les vins blancs et les vins rouges
Autor LE FUR, Y.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 41-46
Descriptors Analisi sensorial Vi rosat Vi blanc

Títol Differenciation des vins blancs, roses et rouges.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio
Localització FV 815

Títol Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs.
Autor VALOUIKO, G.G.   CHOLTZ, E.P.   BEGLITZA, V.M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p.
Descriptors Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques
Localització FV 797

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Dossier vins roses : le mal aime
Autor DOVAZ, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - maig 1992 - V: - N: 364, Pg: 53-56
Descriptors Vi rosat Vinificacio Produccio

Títol Ecorces de levures, de nouveaux outils pour la vinification de vins roses aromatiques
Autor MULINAZZI, W.   NEDJMA, M.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 27-29
Descriptors Vi Vinificacio Llevats Fermentacio Vi rosat Escor?a Potencial aromatic Cinetica fermentativa

Títol Efecto de distintos tratamientos enologicos sobre la oxidacion de vinos rosados de bobal
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 331-348
Descriptors Vi rosat Oxidacio Color Coadjuvant enologic Bobal
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Efecto de la clarificacion sobre las caracteristicas quimicas y sensoriales de los vinos rosados de Bobal
Autor ALEXANDRE, J.L.   SALANUEVA, C.   CORTELL, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 44-52
Descriptors Boval Qualitat organoleptica Clarificant Vi rosat

Títol Efecto de los residuos de diclofuanida y miclobutanil durante la elaboracion de vinos rosados den la D.O. Jumilla
Autor OLIVA, J.   BERNAL, C.   BARBA, A.   NAVARRO, S.   PARDO, F.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2621-2627
Descriptors Diclofluanida Miclobutanil Vi rosat Jumilla DO

Títol Efecto del tratamiento pectinolitico sobre la calidad de mostos y vinos rosados
Autor IZCARA, E.   REVILLA, I.   PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 253-264
Descriptors Tractament pectinolictic Qualitat del most Vi rosat
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges
Autor DUCASSE, M.A.   CHEYNIER, V.   FULCRAND, H.   DOCO, T.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique)
Descriptors Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color

Títol El Bages Vitivinicola
Autor AJUNTAMENT D'ARTES  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Bages DO Denominaco d'origen Infoden Vitivinicultura Vinya Vinificacio Vi blanc Vi negre Vi rosat
Localització DO 4 Pla de Bages 1

Títol El Consumo de vino de mesa en la Argentina
Autor DOMINGO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 31-38
Descriptors Argentina Vi Consum Estadistiques Vi blanc Vi negre Vi rosat Comercialitzacio

Títol El Rioja de verano: la comercializacion de blancos y rosados
Autor PEREZ, Pablo Jose  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 14-16
Descriptors Vi Rioja Comercialitzacio Vi blanc Vi rosat Mercat

Títol El vino tambien caduca
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Junio 2010 - V: - N: 83, Pg: 24-25
Descriptors Caducitat Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi generos Cava

Títol Elaboration des vins roses : le choix d'une technique adaptee
Autor BRELET, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1989 - V: - N: 3, Pg: 35-38
Descriptors Vi rosat Vinificacio

Títol Elevage des vins rouges. Optimiser les operations d'oxygenation
Autor SIMONIN, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2012 - V: Hors-Serie- N: , Pg: 45-47
Descriptors Crian?a Vi rosat Oxigenacio Microoxigenacio

Títol Emporda.Costa Brava
Autor COSTA, P.   RIUDEBAS, A.  
Dades Font Catalunya Pais de Vins - - V: El Periodico de Catalunya- N: 7, Pg: 19
Descriptors Emporda DO Clima Sol viticola Varietats Cellers Turisme Vi rosat Vinificacio
Localització DO 2 Empord?-Costa Brava 1

Títol En direct de Centre du Rose. Experimentation et recherche sur le rose
Autor MASSON, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 14-18
Descriptors Vi rosat Vinificacio Aroma Compostos volatils

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins du Sud de la France.
Autor DURAND, T.   CASSANAS, G.   BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 605, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol Extracte Vi negre Vi rosat Graduacio Fran?a Grau alcoholic
Localització FV 605

Títol Enricheir le jus clair en bourbes fines
Autor BRUGVIN, E.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 33
Descriptors Vi rosat Llot Rentatge

Títol Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121
Descriptors Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat

Títol Estudio aromatico. Analisis AEDA y cuantificacion de una vino rosado de Garnacha
Autor ORTIN, N. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-194X - Enero 2007 - V: LXII- N: 3155, Pg: 246-250
Descriptors Analisi AEDA Vi rosat Garnatxa Garnacha uantificacio

Títol Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration
Autor BERTRAND, M. A.   SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H.   GAUTHIER, M.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p.
Descriptors Maceracio Vi rosat Antocians Efectes
Localització FV 761

Títol Etude de l'incidence de differents auxiliaires technologiques sur le profil des vins roses
Autor MORGE, C.   GUILLOUMY, D.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 31-34
Descriptors Vi rosat Vinificacio en rosat 2003 Assaig Clarificacio Llevats Color Aroma 2005

Títol Evaluation rapide du potentiel phenolique du raisin rouge et de la couleur du vin rouge. Nouvelle methode de mesure spectroscopique dans le spectre visible
Autor CELOTTI, E.,   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 38-42
Descriptors Vi rosat Raim Espectre Potencial fenolic

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial
Autor NOVO, M.T.   BELTRAN, G.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Gestion de la vinification pour l'elaboration de vins blancs et roses aromatiques
Autor MARTIN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 2-8
Descriptors Vi blanc Vi rosat Aroma Fermentacio Nitrogen Llevats Vinificacio

Títol Gomme arabique et turbidite des vins: interet de la gomme Oenogum Microfiltree pour le traitement des vins blancs et roses
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2005 - V: 32- N: 114, Pg: 21-22
Descriptors Goma arabiga Oenogum microfiltree Vi Terbol Vi blanc Vi rosat

Títol Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial
Autor GARIJO, J.   PARDO, F.   FERNANDEZ, J.I.   ALONSO, G.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238
Descriptors Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Innover et perfectionner ses practiques d'elaboration des vins roses
Autor TOUZET, F.   MORAND, A.   GRANES, D.   PIC, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 43--44
Descriptors Elaboracio de vi Vi rosat Maceracio prefermentativa Fusta de roure

Títol Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances
Autor MANTEAU, S.   POINSAUT, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24
Descriptors Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins

Títol Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 2/2: Comparaison des tests de stabilite proteique dans les vins blancs et roses et mise au point d'un nouveau test: l'ImmunoTest
Autor MANTEAU, S.   POINSAUT, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 23-27
Descriptors Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Test de laboratori Estabilitat proteica

Títol L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli
Autor CANTARELLI, C.   GIOVANELLI, G.   GALLIZIA, S.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio
Localització C 10/19

Títol L?irresistible montee du vin rose au Quebec
Autor LAFLAMME, G.K.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 20-23
Descriptors Vi rosat Quebec Canada

Títol La caracterisation analytique des vins roses par appication des techniques de taxonomie numerique
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.   LIMA, M. B.   SPRANGER, M. I.  
Dades Font FV - mar? 1991 - V: - N: 887, Pg: 14 p.
Descriptors Analisi Vi rosat Vi blanc Vi negre Taxonomia numerica
Localització FV 887

Títol La comarca del Alto Najerilla zona de rosados o claretes
Autor IJALBA, A. M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1994 - V: - N: 78, Pg: 16, 18
Descriptors Vi rosat Claret Alto Najerilla Denominacio d'origen qualificada Rioja Rioja DOQ Produccio Analisi sensorial Rioja Alavesa

Títol La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat

Títol La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3)
Autor MORGE, CH.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique)
Descriptors Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines

Títol Las estrategias de estabilizacion broteica de los vinos blancos y rosados mediterraneos
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2724/25, Pg: 3863-3867
Descriptors Estabilitzacio broteica Vi blanc Vi rosat
Localització C 10/52

Títol Le Lithium dans les vins italiens.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 513, Pg: 3 p.
Descriptors Liti Italia Vi blanc Vi negre Vi rosat Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 513

Títol Le Potassium, le sodium, le calcium et le magnesium dans les vins italiens.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 515, Pg: 7 p.
Descriptors Potassi Sodi Calci Magnesi Vi Espectrofotometria d'absorcio atomica Cendres Vi blanc Vi rosat Vi negre Italia
Localització FV 515

Títol Le chauffage s'apprecie a la degustation
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40
Descriptors Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques

Títol Le manganese dans les vins italiens.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 512, Pg: 3 p.
Descriptors Manganes Vi blanc Vi negre Vi rosat Italia
Localització FV 512

Títol Le rose fait vibrer les marques
Autor
Dades Font Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 62-70
Descriptors Vi rosat Mercat Estadistiques Vendes Creixement

Títol Le zinc dans les vin italiens.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 511, Pg: 3 p.
Descriptors Zinc Vi blanc Vi negre Vi rosat Italia
Localització FV 511

Títol Les Vins tranquilles du Val de Loire en distribution alimentaire. Un retour a la sagesse des prise est indispensable
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID: La Revue Internationale des vins-spiritueux et autres boissons ISSN: 0984-1695 - octubre 1993 - V: - N: 249, Pg: 42-50
Descriptors Fran?a Vi Vi tranquil Mercat Consum Estadistiques Preu de venda Distribucio Denominacio d'origen Vi negre Vi rosat Vi blanc Comercialitzacio

Títol Les atouts de la desoxygenation
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2010 - V: - N: 363, Pg: 42-45
Descriptors Desoxigenacio Oxidacio Vi blanc Vi rosat Most

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Les plus grands vins rouges de Bourgogne. 50 domaines de legende ouvrent leur c
Autor POELS, O.   PETRONIO, R.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2012/2013 - V: - N: 567, Pg: 42-97, 132-149
Descriptors Vi rosat Borgonya Fran?a

Títol Les produits de levure. Application au collage du vin rouge
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio

Títol Les ros?s affichent la couleur
Autor BODIOU, D.   GALTIER, A.   JO?T, M.   ET AL.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 18-28
Descriptors Vi rosat Fran?a Produccio

Títol Les roses jouent la delo calisation
Autor MAGNENET, J.C.  
Dades Font Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Avril 2007 - V: - N: 3847, Pg: 34-40
Descriptors Vi rosat Exportacio Vi de Fran?a Proven?a DO Denominacio d'origen Varietats de vi Estrategies de mercat Vignobles de France DOP

Títol Les roses qui montent, qui montent
Autor HERMINE, F.  
Dades Font Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2006 - V: - N: 3837, Pg: 32-37
Descriptors Vi rosat Estadistiques Comercialitzacio

Títol Les vins Rouge/Rose de Table, vins de pays et d'appellation d'origine, avril 2005
Autor
Dades Font Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 11
Descriptors Vi negre Abril 2005 Produccio Fran?a Denominacio d'origen Estadistiques Vi rosat

Títol Los problemas de fermentaciones defectuosas en vinos blancos y rosados de Rioja. Dimensiones practicas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font IV Cursos Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 57-87
Descriptors Fermentacio defectuosa Vinificacio Vi blanc Vi rosat Rioja
Localització 663.252.4 Fer

Títol Memoria d'estada en practiques a Miguel Torres SA. Projecte d'elaboracio d'un vi rosat d'agulla
Autor FERRE, F.  
Dades Font - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 56 pp.
Descriptors Estada en practiques Vi rosat Vi d'agulla Elaboracio Alt Penedes Penedes DO Vinificacio Projecte
Localització (043) FERRE MASDEU

Títol Memoria d'estada en practiques al Celler Cap?anes
Autor POQUET TARRAGO, N.  
Dades Font - Gener 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Instal?lacions Vinificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Clons Garnatxa Terreny calcari Terreny argilos Color Garnacha
Localització ML - POQUET TARRAGO

Títol Memoria de la estancia en practicas en la compa?ia viticola del norte de Espa?a
Autor TUDURI, N.  
Dades Font - Junio 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Rioja Clima Sol Denominacio d'origen Rioja DOQ CUNE Vinificacio Vi negre Vi rosat Estada en practiques Memoria llicenciatura Vi blanc Varietats autoritzades D.O.Q.Rioja Tempranillo Ull de llebre
Localització ML - TUDURI GOMILA

Títol Modification de la methode rapide de Dorier-Verelle pour la recherche du diglucoside malvine dans les vins.
Autor CAROGLIO, P.G.  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 270, Pg: 2 p.
Descriptors Diglucosid malvi Metode de Dorier-Verelle Vi negre Vi rosat Determinacio
Localització FV 270

Títol Neo sushi
Autor IBA?EZ, E.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 32-42
Descriptors Cuina Sushi Maridatge Peix Vi rosat Vi negre Marisc

Títol Observations sur des vins conserves dans des bouteilles de matiere plastique
Autor CABEZUDO, M. D.   FERNANDEZ-GOROSTIZA, E.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 400 bis., Pg: 2 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Vi rosat Conservacio Ampolla Vidre Analisi sensorial Plastic
Localització FV 400 bis.

Títol Origen y evolucion del vino
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120
Descriptors Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum

Títol Peut-on relier des pratiques viti-oenologiques et la couleur des vins roges?
Autor THIOLLET-SCHOLTUS, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 24-26
Descriptors Practiques viticoles Practiques enologiques Color Vi rosat

Títol Potassium dans les vins de l'Herault, de l'Aude et des Pyrenees Orientales.
Autor
Dades Font FV - - V: - N: 242, Pg: 2 p.
Descriptors Vi negre Vi blanc Vi rosat Fran?a Potassi
Localització FV 242

Títol Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura
Autor GARIJO, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84
Descriptors Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Relaciones entre indices enologicos y parametros colorimetricos CIE en vinos rosados de Navarra
Autor ECHAVARRI, J. F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Colorimetria Color Vi rosat Navarra DO Automatitzacio Programa informatic Informatica Analisi

Títol Siete preparados de levaduras secas activas en la vinificacion en blanco y rosado : estudio comparativo
Autor BASCUALDO  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 40-43
Descriptors Vi blanc Llevats secs actius Vi rosat Vinificacio Fermentacio LSA

Títol Stabilisation de la couleur des vins rouges
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 23
Descriptors Estabilitzacio Color Vi rosat

Títol Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions pratiques. Partie 1/2: Quelle stabilite ?
Autor MOINE, V.   ITURMENDI, N.   MURAT, M.L.   RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 38-40
Descriptors Estabilitzacio Vi rosat Estabilitzacio tartarica Consumidor

Títol Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions
Autor MOINE, V.   ITURMENDI, V.   RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 25-28
Descriptors Vi negre Vi rosat Estabilitzacio Utensilis Acid metartaric

Títol Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse
Autor PIC, L.   FAVAREL, J.L.   DEBAUD, A.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8
Descriptors Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Tecniche di elaborazione dei vini rosati
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59
Descriptors Vinificacio Vi rosat
Localització C 1/95

Títol Tendance rose, rose tendance? Etat des lieux. Regards tournes vers le rose
Autor LESCURE, V. de  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 8-13
Descriptors Vi rosat

Títol Teneurs en histamine de quelques vins de Bordeaux.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 500, Pg: 1 p.
Descriptors Histamina Bordeus Fran?a Vi blanc Vi negre Vi rosat Bordeaux
Localització FV 500

Títol Trepat. Geneticamente dise?ada para elaborar rosados
Autor ORTIZ, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2012 - V: 9- N: 67, Pg: 52-53
Descriptors Trepat Varietats de la vinya Catalunya Vi rosat

Títol Une nouvelle dimension a la thermovinification
Autor DAVAUX, F.   NOILET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 52-55
Descriptors Termovinificacio Vi rosat Extraccio Delta

Títol Une nouvelle souche de levure pour l'elaboration des vins blancs et des vins roses
Autor COLAS, S. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 22-26
Descriptors Llevats Vinificacio Vi blanc Vi rosat

Títol Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40
Descriptors Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma

Títol Vins de Loire. Quel brio!
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Fevrier 2006 - V: - N: 498, Pg: 34-43
Descriptors Loire Vi Vinya Regio vitivinicola Vi rosat

Títol Vins de vitis vinifera et anthocyanes diglucosides
Autor BOURZEIX, M  
Dades Font FV - mar? 1967 - V: - N: 228, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Antocians Diglucosid Determinacio Vi rosat Vitis vinifera
Localització FV 228

Títol Vins suisses. Ils se hissent au sommet!
Autor POUSSIER, O.   MARTRAY, C.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Fevrier 2008 - V: - N: 518, Pg: 62-73
Descriptors Regions vitivinicoles Suissa Caracteristiques Mapa Caracteritzacio del vi Caracteristiques varietals Vi negre Vi blanc Vi rosat Cata