Registres trobats: 106
Títol | 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc |
Autor | VANNOBEL, M... [et al.] |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne |
Localització | C 2/55 |
Títol | Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 1: caracterisation de l'arome, etude du potentiel aromatique des raisins et des mouts |
Autor | MURAT, M.L. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 27-30 |
Descriptors | Aroma Vi rosat Potencial aromatic Raim Most Antocians Practiques enologiques |
Títol | Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 2: optimisation des methodes d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. DUMEAU, F. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 23-26 |
Descriptors | Vi rosat Aroma Llevats Fermentacio |
Títol | Analisis de riesgo de incorporacon de oxigeno al vino rosado |
Autor | CLIMENT, M.D. ESTEVE, M.D. GARCERAN, C. CORTELL, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 294-296 |
Descriptors | Incorporacio Oxigen Vi rosat |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Analyse des vins basses calories |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 778, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Caloria Analisi Constituents |
Localització | FV 778 |
Títol | Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra. |
Autor | ECHAVARRI, J.F. NEGUERUELA, A.I. ALBAIZAR, T. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria |
Títol | Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation |
Autor | AGUERA, E. SAMSON, A. SOLINE, C. JULIEN ORTIZ, A. SIECZKOWSKI, N. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols |
Títol | Aromes et desalcoolisation |
Autor | M.S. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2007 - V: - N: 332, Pg: 42-43 |
Descriptors | Vi Aroma Vi rosat Desalcoholitzacio |
Títol | Avenir en roses, L' |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2010 - V: - N: 3877, Pg: 14-15 |
Descriptors | Vi rosat Fran?a Consum Consum de vi Dades de produccio |
Títol | Bruselas plantea un etiquetado especifico para los rosados |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3259, Pg: 723-724 |
Descriptors | Comunitat Europea Vins Vi rosat Etiquetat Frau Consumidor |
Títol | Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas |
Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO,G.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104 |
Descriptors | Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur |
Autor | GARCIA, C. M. MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria |
Localització | FV 913 |
Títol | Caracterizacion aromatica de los vinos rosados espa?oles. Moleculas quimicas mas representativas |
Autor | PUENTE, V. GOURRAUD, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3281, Pg: 2486-2494 |
Descriptors | Vi rosat Caracteritzacio aromatica Espanya Tast de vins |
Títol | Caracterizacion de vinos rosados. Metodologia. |
Autor | HABA, M. CHIRIVELLA, C. MENDEZ, J. PEREZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 65-69 |
Descriptors | Caracteritzacio Espanya Vi rosat Zones productores |
Títol | Chips et douelles en blanc et roses: Synthese de 6 annees d'experimentation |
Autor | GRANES, D. PIC-BLATEYRON, L. DELABRE, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 44-46 |
Descriptors | Chips Estelles de fusta Vi Aroma del vi Fran?a Crian?a Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Ciel toujours bleu pour les roses |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 3910, Pg: |
Descriptors | Vi rosat Produccio de vi Produccio mundial Analisis |
Títol | Cinetique fermentaire et expression aromatique des vins roses |
Autor | NEDJMA, M. MULINAZZI, W. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 33-35 |
Descriptors | Vi rosat Fermentacio Cinetica Cinetica fermentativa Expressio aromatica |
Títol | Composicion fenolica y color de vinos blancos, rosados y tintos de Uruguay |
Autor | GONZALEZ, G. BARREIRO, L. BOCHICCHIO, R. CURBELO, M. GATTO, G. GIL, G. TESSORE, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 14-22 |
Descriptors | Composicio fenolica Uruguai Color Vi Vi blanc Vi rosat Vi negre Vinificacio |
Títol | Configuration des vignobles et types de vinifications pour l'obtention de categories de vins definies |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vinificacio Vinya Vi blanc Vi rosat Vi aromatic |
Títol | Contenido de metales pesados (CD y PB) en vinos rosados de las DO. espa?olas "Ribera del Guadiana" y "Mentrida" |
Autor | GARCIA RODRIGUEZ, G. SOLER RODRIGUEZ, F. HERNANDEZ MORENO, D. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 86-91 |
Descriptors | Vi rosat Metall pesant Cadmi Plom |
Títol | Contribucion al estudio del color de los vinos espanyoles. I Vinos rosados. |
Autor | ORTEGA, A. P. GARCIA, M. E. HIDALGO, J. TIENDA, P. NAVARRO, P. SERRANO, J. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 52-56 |
Descriptors | Espanya Vins Color Vi rosat Metode colorimetric Tonalitat |
Títol | DO Navarra una apuesta por la tradicion |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 70-76 |
Descriptors | Navarra DO Denominacio d'origen Infoden Varietats de ra?m Regions vitivinicoles Estadistiques Vi rosat Vi blanc Vi negre Consell regulador Control de qualitat Etiquetatge |
Títol | Des enzymes pour extraire ou clarifier |
Autor | GABILLOT, P. MAILLIER, P. ROLAND, J.M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51 |
Descriptors | Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio |
Títol | Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica |
Autor | RIU, M. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Deux approches sensorielles autour du concept gras/volume dans les vins blancs et les vins rouges |
Autor | LE FUR, Y. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 41-46 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi rosat Vi blanc |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses et rouges. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio |
Localització | FV 815 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs. |
Autor | VALOUIKO, G.G. CHOLTZ, E.P. BEGLITZA, V.M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p. |
Descriptors | Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques |
Localització | FV 797 |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Dossier vins roses : le mal aime |
Autor | DOVAZ, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - maig 1992 - V: - N: 364, Pg: 53-56 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio Produccio |
Títol | Ecorces de levures, de nouveaux outils pour la vinification de vins roses aromatiques |
Autor | MULINAZZI, W. NEDJMA, M. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Vinificacio Llevats Fermentacio Vi rosat Escor?a Potencial aromatic Cinetica fermentativa |
Títol | Efecto de distintos tratamientos enologicos sobre la oxidacion de vinos rosados de bobal |
Autor | CLIMENT, M.D. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 331-348 |
Descriptors | Vi rosat Oxidacio Color Coadjuvant enologic Bobal |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre las caracteristicas quimicas y sensoriales de los vinos rosados de Bobal |
Autor | ALEXANDRE, J.L. SALANUEVA, C. CORTELL, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 44-52 |
Descriptors | Boval Qualitat organoleptica Clarificant Vi rosat |
Títol | Efecto de los residuos de diclofuanida y miclobutanil durante la elaboracion de vinos rosados den la D.O. Jumilla |
Autor | OLIVA, J. BERNAL, C. BARBA, A. NAVARRO, S. PARDO, F. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2621-2627 |
Descriptors | Diclofluanida Miclobutanil Vi rosat Jumilla DO |
Títol | Efecto del tratamiento pectinolitico sobre la calidad de mostos y vinos rosados |
Autor | IZCARA, E. REVILLA, I. PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 253-264 |
Descriptors | Tractament pectinolictic Qualitat del most Vi rosat |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | El Bages Vitivinicola |
Autor | AJUNTAMENT D'ARTES |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Bages DO Denominaco d'origen Infoden Vitivinicultura Vinya Vinificacio Vi blanc Vi negre Vi rosat |
Localització | DO 4 Pla de Bages 1 |
Títol | El Consumo de vino de mesa en la Argentina |
Autor | DOMINGO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 31-38 |
Descriptors | Argentina Vi Consum Estadistiques Vi blanc Vi negre Vi rosat Comercialitzacio |
Títol | El Rioja de verano: la comercializacion de blancos y rosados |
Autor | PEREZ, Pablo Jose |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 14-16 |
Descriptors | Vi Rioja Comercialitzacio Vi blanc Vi rosat Mercat |
Títol | El vino tambien caduca |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Junio 2010 - V: - N: 83, Pg: 24-25 |
Descriptors | Caducitat Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi generos Cava |
Títol | Elaboration des vins roses : le choix d'une technique adaptee |
Autor | BRELET, M. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1989 - V: - N: 3, Pg: 35-38 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio |
Títol | Elevage des vins rouges. Optimiser les operations d'oxygenation |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2012 - V: Hors-Serie- N: , Pg: 45-47 |
Descriptors | Crian?a Vi rosat Oxigenacio Microoxigenacio |
Títol | Emporda.Costa Brava |
Autor | COSTA, P. RIUDEBAS, A. |
Dades Font | Catalunya Pais de Vins - - V: El Periodico de Catalunya- N: 7, Pg: 19 |
Descriptors | Emporda DO Clima Sol viticola Varietats Cellers Turisme Vi rosat Vinificacio |
Localització | DO 2 Empord?-Costa Brava 1 |
Títol | En direct de Centre du Rose. Experimentation et recherche sur le rose |
Autor | MASSON, G. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio Aroma Compostos volatils |
Títol | Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins du Sud de la France. |
Autor | DURAND, T. CASSANAS, G. BRUN, S. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 605, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol Extracte Vi negre Vi rosat Graduacio Fran?a Grau alcoholic |
Localització | FV 605 |
Títol | Enricheir le jus clair en bourbes fines |
Autor | BRUGVIN, E. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 33 |
Descriptors | Vi rosat Llot Rentatge |
Títol | Estratificacion en el encubado de la Tempranillo estrujada. Estudio y observaciones |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3276, Pg: 2118-2121 |
Descriptors | Estratificacio Raim Extrusio Most Pell 2008 Dioxid de sofre Tanc Sulfit Vi rosat |
Títol | Estudio aromatico. Analisis AEDA y cuantificacion de una vino rosado de Garnacha |
Autor | ORTIN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-194X - Enero 2007 - V: LXII- N: 3155, Pg: 246-250 |
Descriptors | Analisi AEDA Vi rosat Garnatxa Garnacha uantificacio |
Títol | Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration |
Autor | BERTRAND, M. A. SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H. GAUTHIER, M. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p. |
Descriptors | Maceracio Vi rosat Antocians Efectes |
Localització | FV 761 |
Títol | Etude de l'incidence de differents auxiliaires technologiques sur le profil des vins roses |
Autor | MORGE, C. GUILLOUMY, D. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 31-34 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio en rosat 2003 Assaig Clarificacio Llevats Color Aroma 2005 |
Títol | Evaluation rapide du potentiel phenolique du raisin rouge et de la couleur du vin rouge. Nouvelle methode de mesure spectroscopique dans le spectre visible |
Autor | CELOTTI, E., [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 38-42 |
Descriptors | Vi rosat Raim Espectre Potencial fenolic |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Gestion de la vinification pour l'elaboration de vins blancs et roses aromatiques |
Autor | MARTIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 2-8 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Aroma Fermentacio Nitrogen Llevats Vinificacio |
Títol | Gomme arabique et turbidite des vins: interet de la gomme Oenogum Microfiltree pour le traitement des vins blancs et roses |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2005 - V: 32- N: 114, Pg: 21-22 |
Descriptors | Goma arabiga Oenogum microfiltree Vi Terbol Vi blanc Vi rosat |
Títol | Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial |
Autor | GARIJO, J. PARDO, F. FERNANDEZ, J.I. ALONSO, G. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238 |
Descriptors | Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Innover et perfectionner ses practiques d'elaboration des vins roses |
Autor | TOUZET, F. MORAND, A. GRANES, D. PIC, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 43--44 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi rosat Maceracio prefermentativa Fusta de roure |
Títol | Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances |
Autor | MANTEAU, S. POINSAUT, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24 |
Descriptors | Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins |
Títol | Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 2/2: Comparaison des tests de stabilite proteique dans les vins blancs et roses et mise au point d'un nouveau test: l'ImmunoTest |
Autor | MANTEAU, S. POINSAUT, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 23-27 |
Descriptors | Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Test de laboratori Estabilitat proteica |
Títol | L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli |
Autor | CANTARELLI, C. GIOVANELLI, G. GALLIZIA, S. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio |
Localització | C 10/19 |
Títol | L?irresistible montee du vin rose au Quebec |
Autor | LAFLAMME, G.K. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 20-23 |
Descriptors | Vi rosat Quebec Canada |
Títol | La caracterisation analytique des vins roses par appication des techniques de taxonomie numerique |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. LIMA, M. B. SPRANGER, M. I. |
Dades Font | FV - mar? 1991 - V: - N: 887, Pg: 14 p. |
Descriptors | Analisi Vi rosat Vi blanc Vi negre Taxonomia numerica |
Localització | FV 887 |
Títol | La comarca del Alto Najerilla zona de rosados o claretes |
Autor | IJALBA, A. M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1994 - V: - N: 78, Pg: 16, 18 |
Descriptors | Vi rosat Claret Alto Najerilla Denominacio d'origen qualificada Rioja Rioja DOQ Produccio Analisi sensorial Rioja Alavesa |
Títol | La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat |
Títol | La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3) |
Autor | MORGE, CH. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique) |
Descriptors | Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines |
Títol | Las estrategias de estabilizacion broteica de los vinos blancos y rosados mediterraneos |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2724/25, Pg: 3863-3867 |
Descriptors | Estabilitzacio broteica Vi blanc Vi rosat |
Localització | C 10/52 |
Títol | Le Lithium dans les vins italiens. |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 513, Pg: 3 p. |
Descriptors | Liti Italia Vi blanc Vi negre Vi rosat Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 513 |
Títol | Le Potassium, le sodium, le calcium et le magnesium dans les vins italiens. |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 515, Pg: 7 p. |
Descriptors | Potassi Sodi Calci Magnesi Vi Espectrofotometria d'absorcio atomica Cendres Vi blanc Vi rosat Vi negre Italia |
Localització | FV 515 |
Títol | Le chauffage s'apprecie a la degustation |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40 |
Descriptors | Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques |
Títol | Le manganese dans les vins italiens. |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 512, Pg: 3 p. |
Descriptors | Manganes Vi blanc Vi negre Vi rosat Italia |
Localització | FV 512 |
Títol | Le rose fait vibrer les marques |
Autor | |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 62-70 |
Descriptors | Vi rosat Mercat Estadistiques Vendes Creixement |
Títol | Le zinc dans les vin italiens. |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 511, Pg: 3 p. |
Descriptors | Zinc Vi blanc Vi negre Vi rosat Italia |
Localització | FV 511 |
Títol | Les Vins tranquilles du Val de Loire en distribution alimentaire. Un retour a la sagesse des prise est indispensable |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | NEID: La Revue Internationale des vins-spiritueux et autres boissons ISSN: 0984-1695 - octubre 1993 - V: - N: 249, Pg: 42-50 |
Descriptors | Fran?a Vi Vi tranquil Mercat Consum Estadistiques Preu de venda Distribucio Denominacio d'origen Vi negre Vi rosat Vi blanc Comercialitzacio |
Títol | Les atouts de la desoxygenation |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2010 - V: - N: 363, Pg: 42-45 |
Descriptors | Desoxigenacio Oxidacio Vi blanc Vi rosat Most |
Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
Autor | GUERIN, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
Títol | Les plus grands vins rouges de Bourgogne. 50 domaines de legende ouvrent leur c |
Autor | POELS, O. PETRONIO, R. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2012/2013 - V: - N: 567, Pg: 42-97, 132-149 |
Descriptors | Vi rosat Borgonya Fran?a |
Títol | Les produits de levure. Application au collage du vin rouge |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio |
Títol | Les ros?s affichent la couleur |
Autor | BODIOU, D. GALTIER, A. JO?T, M. ET AL. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 18-28 |
Descriptors | Vi rosat Fran?a Produccio |
Títol | Les roses jouent la delo calisation |
Autor | MAGNENET, J.C. |
Dades Font | Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Avril 2007 - V: - N: 3847, Pg: 34-40 |
Descriptors | Vi rosat Exportacio Vi de Fran?a Proven?a DO Denominacio d'origen Varietats de vi Estrategies de mercat Vignobles de France DOP |
Títol | Les roses qui montent, qui montent |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2006 - V: - N: 3837, Pg: 32-37 |
Descriptors | Vi rosat Estadistiques Comercialitzacio |
Títol | Les vins Rouge/Rose de Table, vins de pays et d'appellation d'origine, avril 2005 |
Autor | |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juny 2005 - V: - N: 3829, Pg: 11 |
Descriptors | Vi negre Abril 2005 Produccio Fran?a Denominacio d'origen Estadistiques Vi rosat |
Títol | Los problemas de fermentaciones defectuosas en vinos blancos y rosados de Rioja. Dimensiones practicas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | IV Cursos Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 57-87 |
Descriptors | Fermentacio defectuosa Vinificacio Vi blanc Vi rosat Rioja |
Localització | 663.252.4 Fer |
Títol | Memoria d'estada en practiques a Miguel Torres SA. Projecte d'elaboracio d'un vi rosat d'agulla |
Autor | FERRE, F. |
Dades Font | - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 56 pp. |
Descriptors | Estada en practiques Vi rosat Vi d'agulla Elaboracio Alt Penedes Penedes DO Vinificacio Projecte |
Localització | (043) FERRE MASDEU |
Títol | Memoria d'estada en practiques al Celler Cap?anes |
Autor | POQUET TARRAGO, N. |
Dades Font | - Gener 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Instal?lacions Vinificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Clons Garnatxa Terreny calcari Terreny argilos Color Garnacha |
Localització | ML - POQUET TARRAGO |
Títol | Memoria de la estancia en practicas en la compa?ia viticola del norte de Espa?a |
Autor | TUDURI, N. |
Dades Font | - Junio 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Rioja Clima Sol Denominacio d'origen Rioja DOQ CUNE Vinificacio Vi negre Vi rosat Estada en practiques Memoria llicenciatura Vi blanc Varietats autoritzades D.O.Q.Rioja Tempranillo Ull de llebre |
Localització | ML - TUDURI GOMILA |
Títol | Modification de la methode rapide de Dorier-Verelle pour la recherche du diglucoside malvine dans les vins. |
Autor | CAROGLIO, P.G. |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 270, Pg: 2 p. |
Descriptors | Diglucosid malvi Metode de Dorier-Verelle Vi negre Vi rosat Determinacio |
Localització | FV 270 |
Títol | Neo sushi |
Autor | IBA?EZ, E. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 32-42 |
Descriptors | Cuina Sushi Maridatge Peix Vi rosat Vi negre Marisc |
Títol | Observations sur des vins conserves dans des bouteilles de matiere plastique |
Autor | CABEZUDO, M. D. FERNANDEZ-GOROSTIZA, E. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 400 bis., Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vi rosat Conservacio Ampolla Vidre Analisi sensorial Plastic |
Localització | FV 400 bis. |
Títol | Origen y evolucion del vino |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120 |
Descriptors | Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum |
Títol | Peut-on relier des pratiques viti-oenologiques et la couleur des vins roges? |
Autor | THIOLLET-SCHOLTUS, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 24-26 |
Descriptors | Practiques viticoles Practiques enologiques Color Vi rosat |
Títol | Potassium dans les vins de l'Herault, de l'Aude et des Pyrenees Orientales. |
Autor | |
Dades Font | FV - - V: - N: 242, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi negre Vi blanc Vi rosat Fran?a Potassi |
Localització | FV 242 |
Títol | Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura |
Autor | GARIJO, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84 |
Descriptors | Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Relaciones entre indices enologicos y parametros colorimetricos CIE en vinos rosados de Navarra |
Autor | ECHAVARRI, J. F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Colorimetria Color Vi rosat Navarra DO Automatitzacio Programa informatic Informatica Analisi |
Títol | Siete preparados de levaduras secas activas en la vinificacion en blanco y rosado : estudio comparativo |
Autor | BASCUALDO |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 40-43 |
Descriptors | Vi blanc Llevats secs actius Vi rosat Vinificacio Fermentacio LSA |
Títol | Stabilisation de la couleur des vins rouges |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 23 |
Descriptors | Estabilitzacio Color Vi rosat |
Títol | Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions pratiques. Partie 1/2: Quelle stabilite ? |
Autor | MOINE, V. ITURMENDI, N. MURAT, M.L. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 38-40 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi rosat Estabilitzacio tartarica Consumidor |
Títol | Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions |
Autor | MOINE, V. ITURMENDI, V. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vi negre Vi rosat Estabilitzacio Utensilis Acid metartaric |
Títol | Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse |
Autor | PIC, L. FAVAREL, J.L. DEBAUD, A. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8 |
Descriptors | Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Tecniche di elaborazione dei vini rosati |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1990 - V: 32- N: 3, Pg: 48-59 |
Descriptors | Vinificacio Vi rosat |
Localització | C 1/95 |
Títol | Tendance rose, rose tendance? Etat des lieux. Regards tournes vers le rose |
Autor | LESCURE, V. de |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 8-13 |
Descriptors | Vi rosat |
Títol | Teneurs en histamine de quelques vins de Bordeaux. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 500, Pg: 1 p. |
Descriptors | Histamina Bordeus Fran?a Vi blanc Vi negre Vi rosat Bordeaux |
Localització | FV 500 |
Títol | Trepat. Geneticamente dise?ada para elaborar rosados |
Autor | ORTIZ, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2012 - V: 9- N: 67, Pg: 52-53 |
Descriptors | Trepat Varietats de la vinya Catalunya Vi rosat |
Títol | Une nouvelle dimension a la thermovinification |
Autor | DAVAUX, F. NOILET, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 52-55 |
Descriptors | Termovinificacio Vi rosat Extraccio Delta |
Títol | Une nouvelle souche de levure pour l'elaboration des vins blancs et des vins roses |
Autor | COLAS, S. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 22-26 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Vi blanc Vi rosat |
Títol | Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma |
Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO, G.L. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40 |
Descriptors | Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma |
Títol | Vins de Loire. Quel brio! |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Fevrier 2006 - V: - N: 498, Pg: 34-43 |
Descriptors | Loire Vi Vinya Regio vitivinicola Vi rosat |
Títol | Vins de vitis vinifera et anthocyanes diglucosides |
Autor | BOURZEIX, M |
Dades Font | FV - mar? 1967 - V: - N: 228, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Antocians Diglucosid Determinacio Vi rosat Vitis vinifera |
Localització | FV 228 |
Títol | Vins suisses. Ils se hissent au sommet! |
Autor | POUSSIER, O. MARTRAY, C. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Fevrier 2008 - V: - N: 518, Pg: 62-73 |
Descriptors | Regions vitivinicoles Suissa Caracteristiques Mapa Caracteritzacio del vi Caracteristiques varietals Vi negre Vi blanc Vi rosat Cata |