Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Termovinificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Agent de collage des mouts et des vins
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28
Descriptors Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament

Títol Clarification des mouts issus de chaine de thermovinification
Autor DESSEIGNE, J.M.   CABOULET, D.  
Dades Font Revue des oenologues - octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 22-24
Descriptors Clarificacio de most Most Termovinificacio Flotacio

Títol La cryo-falsh: un nouvel outil d'aide a l'obtention de vins fruites
Autor BESSIERE, A.   PUJOL, F.   CRESPY, A.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 30-35
Descriptors Cryo-flash Vi afruitat Fisiologia Anatomia Enzims Maceracio carbonica Maceracio sulfitica Termovinificacio

Títol La thermo-detente, une nouvelle dimension apportee a la thermovinification
Autor DUBERNET, M. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 24-28
Descriptors Termovinificacio Vinificacio Fermentacio alcoholica

Títol Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus
Autor FAVAREL, J.L.   FEILHES, C.   DAVAUX, F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34
Descriptors Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio

Títol Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37
Descriptors Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio

Títol Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification
Autor FARINES, V.   SALMON, C.   GOURRIN,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61
Descriptors Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot

Títol The influence of various process parameters and juice extraction technologies on the composition of ingredients which determine the value of red wines in thermovinification
Autor HUHN, T.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 65-75
Descriptors Extraccio del most Termovinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Une nouvelle dimension a la thermovinification
Autor DAVAUX, F.   NOILET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 52-55
Descriptors Termovinificacio Vi rosat Extraccio Delta

Títol Vinification en rouge. Deux objectifs: les asctuces pour reussir!
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2014 - V: 38- N: 399, Pg: 20-24
Descriptors Termovinificacio Vi negre Estrategies de vinificacio Granulats de fusta
Localització http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=4754805