Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Extraccio del most

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Des pectinases de qualite oenologique
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 38-40
Descriptors Pectinliasa Llevats vinics Estrategies de vinificacio Extraccions vinicoles Extraccio del most Clarificacio de most

Títol The influence of various process parameters and juice extraction technologies on the composition of ingredients which determine the value of red wines in thermovinification
Autor HUHN, T.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 65-75
Descriptors Extraccio del most Termovinificacio
Localització 634.8:663.2 CON