Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Clarificacio de most

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Clarification des mouts issus de chaine de thermovinification
Autor DESSEIGNE, J.M.   CABOULET, D.  
Dades Font Revue des oenologues - octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 22-24
Descriptors Clarificacio de most Most Termovinificacio Flotacio

Títol Des pectinases de qualite oenologique
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 38-40
Descriptors Pectinliasa Llevats vinics Estrategies de vinificacio Extraccions vinicoles Extraccio del most Clarificacio de most

Títol Empleo de gelatinas liquidas para la flotacion de mostos
Autor PUENTE, V.,   RIGAU, I.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2010 - V: - N: 3319, Pg: 1654-1658
Descriptors Flotacio Gelatina Clarificacio de most

Títol Le decanteur centrifuge Alfa-Laval. Apport d'un nouvel outil pour le pretraitement de la vendange thermotraitee avant fermentation
Autor EUDIER, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 18-20
Descriptors Decantacio centrifuga Fermentacio Termotractament Clarificacio de most Alfa Laval

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most