Registres trobats: 3
Títol | Deguster les baies et analyser la maturite |
Autor | S.SI. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 8-9 |
Descriptors | Degustacio Baia Maduracio Vi afruitat Raim Maduresa fenolica |
Títol | La cryo-falsh: un nouvel outil d'aide a l'obtention de vins fruites |
Autor | BESSIERE, A. PUJOL, F. CRESPY, A. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 30-35 |
Descriptors | Cryo-flash Vi afruitat Fisiologia Anatomia Enzims Maceracio carbonica Maceracio sulfitica Termovinificacio |
Títol | Vinifier en condition de reduction. Vins de terroir |
Autor | AUBERT, I. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2006 - V: 29- N: 321, Pg: 38-39 |
Descriptors | Vinificacio Reduccio Vi afruitat |