Registres trobats: 105
Títol | A la busqueda del tinto perfecto |
Autor | LOPEZ MENDIONDO, S. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795 |
Descriptors | Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols |
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67 |
Descriptors | Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament |
Títol | Analyse nephelometrique et description sensorielle des tanins. Existe-t-il une relation ? |
Autor | REBENAQUE, P. RAWYLER, A. BOLDI, M. DENEULIN, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 26-28 |
Descriptors | Descripcio sensorial Tanins Nefelometria Analisi nefelometrica |
Títol | Anthocyanes. La secherresse boosteur de pigments |
Autor | FAVRE, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 33-35 |
Descriptors | Antocians Tanins Estres hidric |
Títol | Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures |
Autor | DECENDIT, A. GOPAL-RAMAWAT, K. WAFFO, P. DEFFIEUX, G. BADOC, A. MERILLON, J. M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662 |
Descriptors | Antocianines Catecina Tanins |
Localització | C 10/150 |
Títol | Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P. PEREZ-PRIETO, L.J. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29 |
Descriptors | Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat |
Títol | Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages. |
Autor | VILTER, H. |
Dades Font | Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292 |
Descriptors | Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins |
Localització | C 3/29 |
Títol | Cahier technique |
Autor | REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp. |
Descriptors | Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54 |
Descriptors | Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio |
Títol | Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA |
Autor | ARNAL, J. |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques |
Localització | (043) ARNAL BELLA |
Títol | Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur |
Autor | GARCIA, C. M. MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria |
Localització | FV 913 |
Títol | Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 2: compuestos fenolicos y taninos |
Autor | ESTERUELAS, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3265, Pg: 1126-1134 |
Descriptors | Caracteritzacio Fusta Boteria Composicio fenolica Tanins Vi Fermentacio Envelliment del vi El?lagitanins Fusta de roure Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Títol | Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20 |
Descriptors | Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio |
Localització | C 6/16 |
Títol | Codi enologic : tani (Acidum tanicum) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 30-31 |
Descriptors | Tanins Acidum tannicum Acid tannic |
Títol | Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides |
Autor | RIOU, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262 |
Descriptors | Comportament coloidal Tanins Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Como se controlan los taninos? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47 |
Descriptors | Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim |
Títol | Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023 |
Descriptors | Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica |
Títol | Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification |
Autor | DRINKINE, J. BARNAVON, L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique) |
Descriptors | Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio |
Títol | De nouveaux outils de choix dans le controle qualite des tanins, auxiliaires d'elevage des vins |
Autor | NADEGE, K. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 16-23 |
Descriptors | Tanins Control de qualitat Polimeritzacio |
Títol | Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las GOMEZ-CORDOVES, C. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458 |
Descriptors | Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic |
Títol | Determination analytique de la qualite des tanins de raisin et de vin |
Autor | FABRE, S. ROMANELLI, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Qualitat Tanins Vi Raim Analisi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Determination de la teneur en tannins condenses exprimee en catechine. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - juny 1968 - V: - N: 292, Pg: 3 p. |
Descriptors | Tanins Catequines Vi blanc Vi negre Determinacio |
Localització | FV 292 |
Títol | Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons |
Autor | VALOUIKO, G.G. BOJARSKI, V.M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio |
Localització | FV 714 |
Títol | Determination des anthocyanes et des tanins des raisins rouges. Etude statistique de l'echantillonnage. |
Autor | BLOUIN, J. VIDAL, M. GABORIAUD, F. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 686, Pg: 4 p. |
Descriptors | Antocians Tanins Raim negre Determinacio Constituents |
Localització | FV 686 |
Títol | Dosage des ployphenols. Comment fixer la date de recolte? |
Autor | BELLINI, M-L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Juin 1998 - V: - N: 231, Pg: 40-42 |
Descriptors | Dosatge Dosificacio Polifenols Antocians Tanins |
Títol | Dossier tanins |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28 |
Descriptors | Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio |
Títol | Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles |
Autor | TORAL, G. ARTES, F. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8 |
Descriptors | Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre |
Títol | Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, j. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62 |
Descriptors | Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins |
Títol | Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens. |
Autor | OH, H. I. HOFF, J. E. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580 |
Descriptors | Tanins Raim Enzims Proteases |
Localització | C 6/50 |
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | El tanino enologico en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 26-30 |
Descriptors | Tanins Vinificacio Vi negre |
Títol | El vi: nutricio i salut |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi |
Localització | C 5/91 |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades |
Autor | CURIEL, J.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212 |
Descriptors | Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio |
Títol | Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos |
Autor | BAUTISTA ORTIN, A.B. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33 |
Descriptors | Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio |
Títol | Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes |
Autor | PARDO CASTELLVI, R. DE CASTRO MARTIN, J.J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42 |
Descriptors | Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre |
Títol | Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica |
Autor | GUERRA, M. T. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36 |
Descriptors | Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica |
Títol | Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B |
Autor | ANOCIBAR, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma |
Títol | Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation |
Autor | SCHMAUCH, G. TEISSEDRE, P.L. SAUCIER, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia |
Títol | Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique. |
Autor | VIALATTE, C. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina |
Localització | FV 847 |
Títol | Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634 |
Descriptors | Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre |
Localització | C 19/42 |
Títol | Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay |
Autor | GONZALEZ NEVES, G. FERRER, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43 |
Descriptors | Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre |
Títol | Extraccion de taninos de las semillas durante la vinificacion |
Autor | BAUTISTA ORTIN, A.B. HERNANDEZ-JIMENEZ, A. BUSSE VALVERDE, N. JIMENEZ PASCUAL, E. LOPEZ-ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrero 2012 - V: - N: 3369, Pg: 198-205 |
Descriptors | Extraccio Tanins Llavor Vinificacio |
Títol | Familiarize yourself with malolactic fermentation |
Autor | LOUBSER, P. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2005 - V: 37- N: 1, Pg: 17-19 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Tanins Llevats |
Títol | Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins. |
Autor | PERI, C. POMPEI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 726 |
Títol | Fractionnement des leucoanthocyanes. Essais sur des vins de Porto blancs. |
Autor | LEMOS DE ANDRADE, M. R. de |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 719, Pg: 6 p. |
Descriptors | Leucoantocians Porto Caracteristiques Tanins Analisi Determinacio Fraccionament |
Localització | FV 719 |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Haemanalysis of tannins: the concept of relative astringency |
Autor | BATE SMITH, E.C. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1973 - V: 12- N: , Pg: 907-912 |
Descriptors | Tanins Procianidines Astringencia |
Localització | C 1/74 |
Títol | Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una |
Autor | BIOENOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion. |
Autor | CHIBATA, I. TOSA, T. MORI, T. WATANABE, T. SAKATA, N. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136 |
Descriptors | Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia |
Localització | C 6/32 |
Títol | Indice des leucoanthocyanes (LA). Considerations sur l'evaluation des LA dans les vins. |
Autor | LEMOS DE ANDRADE, M. R. de |
Dades Font | FV - octubre 1970 - V: - N: 374, Pg: 3 p. + 1 p.(Note complementaire) |
Descriptors | Leucoantocians Vi Tanins Determinacio |
Localització | FV 374 |
Títol | Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides |
Autor | VERRIES, C. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique) |
Descriptors | Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins |
Títol | Influencia de la densidad de descube sobre la extraccion polifenolica y el color en la variedad mencia |
Autor | GOMEZ, P.E. RODRIGUEZ, B VAZQUEZ FERNANDEZ, E.M. VAZQUEZ MONTES, M.T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 50-55 |
Descriptors | Antocians Compostos fenolics Trasbals Tanins Vi |
Títol | Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez |
Autor | CELA, R. BUITRAGO, J. PEREZ-BUSTAMANTE, J.A. |
Dades Font | Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51 |
Descriptors | Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics |
Localització | C 19/63 |
Títol | Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55 |
Descriptors | Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols |
Títol | Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre |
Autor | |
Dades Font | - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 2/7 |
Títol | Insoluble ellagitannis in castanea sativa and quercus petraea woods |
Autor | PENG, S. SCALBERT, A. MONTIES, B. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 30 - 1991 - V: - N: 3, Pg: 775-778 |
Descriptors | Castanea sativa Quercus petraea Fusta Tanins |
Localització | C 13/64 |
Títol | Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 1/2: Etats des lieux des connaissances |
Autor | MANTEAU, S. POINSAUT, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 22-24 |
Descriptors | Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Proteines Bentonita Electroforesi Terbolesa Tanins |
Títol | Introduccion a la quimica polifenolica de mostos y vinos |
Autor | ESPINOSA, L.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 28-34 |
Descriptors | Vi Quimica polifenolica Tanins |
Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri |
Localització | C 12/89 |
Títol | La madera de roble y su utilizacion enologica |
Autor | ALEIXANDRE, J. L GARCIA, M. J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 29-39 |
Descriptors | Roure Enologia Vinicultura Envelliment Vi Botes de roure Fenols Tanins Crian?a |
Títol | La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3) |
Autor | MORGE, CH. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique) |
Descriptors | Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines |
Títol | Le Bois : ce qu'il apporte au vin |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107 |
Descriptors | Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment |
Títol | Les bois aporte de "bons tanins" |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44 |
Descriptors | Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics |
Títol | Les tanins de raisin: une opportunite pour les vins mediterraneens |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 23-24 |
Descriptors | Tanins Raim Vi Zones mediterranies |
Títol | Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas |
Autor | ROZES, N. |
Dades Font | Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a |
Autor | KOUNTOUDAKIS, N. [et al.] |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18 |
Descriptors | Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio |
Títol | Management of utilization of tannins and through vine water status |
Autor | SIECZKOWSKI, N. BERNARD, N. ZEBIC, O. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 551-571 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Tanins |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Micro-oxygenation dans la Peninsule Iberique: repenser l'elevage des vins du sud |
Autor | KAMIO, I. KAMIO, X. ROIG, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 22-26 |
Descriptors | Tanins Microoxigenacio Produccio de vi Vi Espanya Oxigenacio Vi blanc Catalunya Portugal |
Títol | Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin |
Autor | KAHN, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36 |
Descriptors | Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida |
Títol | Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les |
Autor | CAILLET, M-M. MORGUE, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7 |
Descriptors | Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc |
Títol | Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation |
Autor | BAXTER, N.J. LILLEY, T.H. HASLAM, E. WILLIAMSON, M.P. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577 |
Descriptors | Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins |
Localització | C 14/27 |
Títol | Natural Polyphenols (Vegetable Tannins) as drugs: possible modes of action |
Autor | HASLAM, E. |
Dades Font | Journal of Natural Products ISSN: 0163-3864 VOL 59 - 1996 - V: - N: , Pg: 205-215 |
Descriptors | Polifenols Tanins Droga |
Localització | C 14/23 |
Títol | Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation |
Autor | HASLAM, E. LILLEY, T.H. |
Dades Font | CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40 |
Descriptors | Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial |
Localització | C 14/8 |
Títol | New method for evaluating astringency in red wine |
Autor | LLAUDY, M.C. CANALS, R. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746 |
Descriptors | Astringencia Vi negre Tanins |
Localització | C 18/78 |
Títol | Oligomeric polymeric procyanidins from grape seeds |
Autor | PRIEUR, C. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 36 - 1994 - V: - N: , Pg: 781-784 |
Descriptors | Tanins Vitis vinifera Vitaceae Tanins Procianidines Raim |
Localització | C 14/24 |
Títol | Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes |
Autor | SAUCIER, C. DRINKINE, J. LOPES, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21 |
Descriptors | Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio |
Títol | Polyphenols : Les etapes de la transformation |
Autor | HUGOU, L. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51 |
Descriptors | Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio |
Títol | Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance. |
Autor | BRAVO, L. |
Dades Font | Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333 |
Descriptors | Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins |
Localització | C 12/46 |
Títol | Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines |
Autor | DINNELA, C. [et al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria |
Títol | Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46 |
Descriptors | Tanins Vi Estabilitzacio |
Títol | Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue |
Autor | GALTIER, A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors |
Títol | Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne |
Autor | BERNARD, N. ZEBIC, O. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi |
Títol | Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs. |
Autor | MONTEDORO, G. MINIATI, E. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols |
Localització | FV 563 |
Títol | Red wine astringency: a review |
Autor | GAWEL, R. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Polifenols |
Localització | C 14/64 |
Títol | Sistema de secado de madera de roble para toneleria |
Autor | NIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils |
Títol | Tanins de pepins de raisin: bilan de trois annees d'experimentation |
Autor | CRESPY, A. URBAN, N. |
Dades Font | Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: p. 11-14 |
Descriptors | Tanins Vi Raim |
Títol | Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification |
Autor | FARINES, V. SALMON, C. GOURRIN,C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61 |
Descriptors | Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot |
Títol | Tanins-anthocyanes: une relation qui fait rougir |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 51-52 |
Descriptors | Antocians Tanins Color Vi |
Títol | Tannin-binding proteins in saliva of deer and their absence in saliva of sheep and cattle |
Autor | AUSTIN, P.J. SUCHAR, L.A. ROBBINS, C.T. HAGERMAN, A.E. |
Dades Font | Journal of Chemical Ecology VOL 15 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 1335-1347 |
Descriptors | Tanins Electroforesi Saliva |
Localització | C 14/13 |
Títol | Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins |
Autor | BELLINI, M. L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47 |
Descriptors | Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais |
Títol | Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47 |
Descriptors | Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics |
Títol | Utilizacion de Divergan W en Enologia |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color |
Títol | Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra |
Autor | SUBERVIOLA, J. ALONSO, M.F. VECINO, C. DE LA FUENTE, J.M. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95 |
Descriptors | Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol |
Vins enrichis en tanins, Des. Acceptabilite des consommateurs du < |
Autor | DRINKINE-MAGNEUX, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Tanins Salut Consumidor Preferencies Estudi de mercat Vi negre |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |